Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

то мало не єдине, що я змогла сьогодні купити в арсені ))) нічого іншого з бакалії на полицях не було )))
    а сіль була, і ось мені пригадалося, що в мене вдома вже мало, а що, крупи люди вже всі вигребли, тепер черга за сіллю )))

3. goldgirl

то мало не єдине, що я змогла сьогодні купити в арсені ))) нічого іншого з бакалії на полицях не було )))
    а сіль була, і ось мені пригадалося, що в мене вдома вже мало, а по логіці речей і на неї буде дефіцит, бо ж крупи люди вже всі вигребли, тепер черга за сіллю )))

4. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

і хто там писав за шкарпетки...я за 69 грн./2 пари в Спортмастері бачила...склад звичайний,той самий Червоноград,бірка їхня

5. goldgirl

от і в мене так, і думаю, чи я якась немудра, чи то дійсно треба отак запасатися... та й нема де то все зберігати, і не люблю я такого ажіотажу і необміркованих покупок у паніці... сьогодні мене двічі спонукали до таких дій, не піддалася, максимум, що купила більше, ніж завжди, то дві пачки макарон і то тільки тому, що вони дорожчі, а тут була знижка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  6. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

а мені здається, що то все формується нашими людьми. от як мені видається: залежалися товари на складах, бо люди стали менше купувати, бо трохи їхні статки зменшилися - от і виник ажіотаж щоб то все зліквідуват що залежувалося..а людей накрутили..попит і пропозиція - речі повязані, то ми усі знаємо. памятаєте ситуацію з грипом 2009 коли тре було ліквідувати залежані ліки в аптеках? схоже те саме, тому треба заспокоїтися, перестати згрібати все як перед кінцем світу. мені здається що воно все трохи знизиться в ціні коли люи перестануть форумвати такий ненормальний попит на продукцію, бо хто ж знижуватиме ціни, якщо покупець готовий все купувати втричі дорожче та ще і по 10 пачок?

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 1
  7. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

є ще таке поняття,як "собівартість". Собівартість продукції має тісний зв'язок з ціною.
    Просто,якби не розбирали,то би залишки по старих цінах були до травня максимум.
    --- дописи об"єднано, 26 Лютий 2015 ---
    читайте 1 допис мій...там 9.01 було 2014...чи скажете,що війни немає у нас...чи краще знаєте коли закінчиться?
    і уважно перечитайте ще раз...бо лякати не хочу нікого,але...

8. solomka

solomka Active Member

Скажіть, яка зараз ціна на мед? 40 грн. за 0,5 л то нормально?

9. iragonzales

iragonzales В декреті

Ніколи то гучно сказано....пару років тому цукор юуа по 10 спав ажіотаж і можна було купити по 5
    ...побачимо.....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нормально, навіть дуже. Пів року тому купувала літру за 75 грн.

11. iragonzales

iragonzales В декреті

Можна знайти по 35.....проте мід буває і ціна різна.....найдорожчий акація....Плюс обережно багато фальсифікату особливо гречаного....

12. octavia

octavia Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  13. Kandya

Kandya Well-Known Member

в 90-х... у такий білих пачках. відтоді його не купувала. але хіба він зараз, по відношенню до інших жирів, дорогий? бо тоді я і печеня на ньопу пекла, і бульбу смажили...
    --- дописи об"єднано, 26 Лютий 2015 ---

• Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а чим бізнесмени не догодили? Завжди дивувало, коли тикали пальцАми в людину, яка з 0 підняла власний бізнес і розкрутила

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 6
  15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сьогодні зайшла в магазин біля хати: гречка 29,90, олія Олейна - 26 грн. Все у вільному доступі. А солі - завались, 4 грн. Так що можна вижити. Я заспокоілась, купила вівсянку і щаслива пішла додому))).

• Оптимістично Оптимістично x 4
    • Подобається Подобається x 3
  16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

В вопаку на Рясному все є)) крім муки і цукру. нє, цукор є рафінад. так що кому гречку (якась ядриця від 16 грн і до 25 грн), рис, і всяке різне, приїжджайте.

17. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

А хто в Ашані чи ще в яких магазинах останнім часом купував родзинки і арахіс? Які зараз ціни? Як хто буде їхати в Ашан, то гляньте, будь ласка, на ціни вагових родзинок і арахісу.

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

Нині на базарі цукор Радехівський 17грн за кіло і черга з 15 людей. то що,дешево???

мені здається люди самі частково винні в піднятті цін - бо якщо є можливість продати по завищеній ціні- то чого б ні? власники ціну піднімають, люди - гребуть товар мішками.
    доллар нині впав, цікаво на скільки впадуть ціни:)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  19. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

прийшла мені сьогодні рекламка з акційними цінами в Фуршеті, нічого суттєвого, окрім з 5.03 цукор по 11 грн за 1 кг.

• Інформативно Інформативно x 2
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

Хто нині буде в Ашані то теж розкажіть що там цікавого))) бо теж закінчились запаси стратегічні, то надіюся хоч по штуці купити)
    Я от розумію пенсіонерів і малозабезпечених які хотіли скупити олію чи ще щось по старій ціні, ну бо ім на гривню дорожче то відчутно, але вся інша паніка.... Схоже мені на хомяцтво, типу треба собі повідкладати і буде мені тааак доообре.. Я певно дуже наівна коли думаю що в разі нагальноі потреби, принаймі коли тре буде щось для дитини то хтось поділиться чи обміняється на щось, що люди згуртуються, а не будуть тихенько кожен вдома пити олію і користати туалетний папір
    одним словом, певно я літаю десь в хмарах..)

Останнє редагування: 26 Лютий 2015
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  21. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Впадуть?????Долар 37 гривень-зріс на 10 гривень рівно за 45 хвилин. Тому що тут сказати

• Погоджуюся Погоджуюся x 3