Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Дівчатка, щойно з Сільпо, що знаходиться в ТЦ "Скриня", на Городоцькій. Зі складу вивозять мішками цукор ТМ "Повна чаша" по 11,22 грн. Люди розгрібають так, що продавці не втигають його з мішків висипати, але заспокоюють, що на складі ще є достатньо. Проте обмеження - 10кг в одні руки. Більше на розвагу немає нічого. Олії також немає жодної.

• Інформативно Інформативно x 3
  3. malyta

malyta New Member

дзвонить мені мама і каже що мука 25 грн.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В арсені на Патона немає ні одного кілограма муки, рису і гречки.
    Бабульки між рядами бідкаються що буде голодовка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

,
    біля нас в магазині "Богумила" 2 кг по 30грн:dash1:

• Смішно Смішно x 1
  6. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Подобається Подобається x 5
  7. Artemida

Artemida Well-Known Member

В Барвінку було по 23 з копійками - люди вивозили цілими візками (ми ще дивувалися чого б це, ніби ціна недешева)

На Іскрі банани по 27-30 грн (з чорними крапинками були навіть по 22 грн), печериці по 30 грн. польські тверді сири поки не змінилися в ціні (принаймні там, де завжди беру). А от "Фавіта" в одному кіоску була ще 18,50 грн, а в сусідньому вже 27!!!
    Гомілки брала по 32 грн\кг, філе здається було по 53 грн. Олія орієнтовно 35-40 грн за літр.

• Інформативно Інформативно x 2
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я от не розумію, що то всі так до тої олії вчепились? П"ють її чи що? На літо будуть тримати, щоб закрутки робити? Ну ж більшість людей, навіть тут, на ДП не смажать. Це я, людина, яка не може їсти нічого пареного-вареного жарю рано-обід і вечір. Іто більше літри ніколи не купую. І тепер не куплю, поки в домашній пляшці дно не побачу. Я от вже питалась в чоловіка: а шо будемо робити, якшо реально олії не стане. Сказав, будемо жарити на салі. Або на дешевому купленому смальці (як в 90-х). А ще ми на курах-гриль (ну теж десь в кінці 90-х)у півторалітрових пляшках купували жир, який з тих пташок стікав. Мама нам на ньому нічо не смажила, а от дорослим -- йшло як треба

• Подобається Подобається x 2
  9. flame

flame невгамовний експериментатор

чоловік сьогодні на Санті купив по 21.5грн.

10. Kryhla

Kryhla Member

Це якийсь жах! Я сьогодні брала в "Рукавичці" Олейну ще по 23 грн. Це якась масова істерія і величезні спекуляції!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

• Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 3
  12. kristina

kristina Well-Known Member

На Іскрі була сьогодні то олія по 28 максимум бачила яко чумак, олейна. Може то якась модна по 40 грн.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

щойно з Іскри- Наша Ряба- 56 ( а на Провесні вона ж 53 з коп). Індиче філе по 75, свиняча вирізка по 82. Мандаринки-клементинки по 32.

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

В сільпо біля південного мука була, але я не дивилася ціну, а от олію вигребли, люди фоткаються на фоні пустих полиць а персонал каже, що в них неможна фотографувати

• Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Popi

Popi Well-Known Member

А в метро варто їхати. Чи там також пусто?... Хто був останнім часом. ?

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

де ви бачили дешевий смалець? ану, в мене розхід великий

17. kristina

kristina Well-Known Member

На гвртовому шуварі наша ряба філе вчора права 49 з копійками. Свинина не змінилась шинка 65, шия 65, полядвиця 75, печінка волова 39. Людей не було. Тай піст того ціни ще не ростуть думаю

• Інформативно Інформативно x 1
  18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я так розумію, що на Сихові теж так сьогодні в Сільпо.Просто бачила таку картину: стоять троє людей , чекають,біля них - повно пакетів Сільпо лише з цукром.

19. mumija

mumija Member

на городоцькій багато людей, олії жодної пляшки, круп, цукру, борошна немає. як і скрізь ьогодні((((

• Подобається Подобається x 1
  20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Зайшла в магазин "Два кроки від хати" коло нашого садка. Пустота, красота, ціни мамамія. Полиці з алкоголем навхрест заліплені скотчем. Пише, що з 23 лютого не продають, вибачте за тимчасові незручності. Шем такого не виділа.
    Маю в хаті мінімальний запас всього і ще мама дала 30 домашніх яєць. По магазинах не ходжу, бо затопчуть.
    Мала пунктик на тому, щоб взути дітей на літо. Виконано. І вже мене трошки попустило.

• Подобається Подобається x 3
  21. Diana

Diana мрійниця

а я по 72 грн. взяла на стрийському ринку. Правда солі нема а олія по 35 грн.та 40 стожар:bayan2: