Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

В Барвінку олія Майола по 20 з копійками

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Може трохи не по темі ,але згадалися мені 90-ті,коли вже був дефіцит товару і почав знецінюватись рубль.Треба було мені замінити клейонку на столі в кухні.Треба було 1 метр.І от щастя:заходжу в магазин -"дають" клейонку.Малюнок значення не мав ,головне -ЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄЄ! Люди гребуть,черга ,мені треба 1 метр...В результаті я купила н-нну кількість метрів тої клейонки ,мала кілька років ,малюнок набрид конкретно.От що з людьми робить ажиотаж.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ага, я так олію купила-15шт-в метро, бо всі брали. Нє, толпи і мордобою не було, все культурно, з візочками. Від муки, круп і іже з ними стрималась, бо дома ще пару кіля є.Купила чай "ріоба", бо звиклого не було, чоловік сказав того "ге" більше не брати.А я 250гр. взяла. З е к о н о м и л а. Пустих полиць не було, про ціни до мене вже писали. Це був понеділок, тобто вчора.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Корисно Корисно x 1
  5. Holly

Holly Moderator

Десь тут дівчата писали, що Сільпо дорогий магазин. Так от обійшла я нині базар Княжий (продуктовий біля ЦУМу) у пошуках пропареного рису. Кругом ціна 23грн, а в сільпо - 20грн.
    а ще в сільпо акція, щоправда вона закінчується завтра. Якщо в одному чеку є три товара тм Повна чаша. Які саме не знаю. Я брала 3 пачки молока, то дають 15% знижки. Молоко дуже вигідно брати. Три пачки по 9.34=28.02- 4.20 (15:wacko:=23.82грн тобто пачка молока виходить 7.94грн

• Подобається Подобається x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
  6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

цінник висить, а ящики порожні.

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

нині була присутня при розмові продавця і постачальника- з понеділка, на цукорки і печиво ціна +30%.
    запам"яталось,що фундук в шоколаді буде по 320 гр...

• Подобається Подобається x 1
  8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

падаючий хом"як...а скільки тепер вони хіматози будуть сипати аби стояло довше(((

9. Inglor

Inglor Well-Known Member

В Арсені, на Чорновола, олії не було жодної пляшки. Чоловік в Рукавичці купив Олейну по 23 грн.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Materynka

Materynka Well-Known Member

Я каву купую Кухарочку, вироблена Віденською кавою для Рукавички, мені схожа на Галку

• Корисно Корисно x 1
  11. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Фуршет станом на 22 год : Муку вигребли всю(( цукру жодного виробника((( один рафінад
    в Фуршеті олії "завалісь" покищо, по 20 з копійками.

12. apelsyn

apelsyn New Member

Materynka ми теж на неї підсіли. Але 5 днів назад була вона 24грн, а вчора вже 33грн.

13. AilataN

AilataN жива

Треба зробити тему для тих хто пам"ятає 90-ті, і методи виживання у тих економічно-кліматичних умовах(((
    а , вже є, домашня економіка.
    оо, звідти ( з тих часів) стільки рецептів на виживання... Прогноз- всі виживуть))

• Оптимістично Оптимістично x 4
  14. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

В "Близенько" на Ambassador.

• Подобається Подобається x 2
  16. AilataN

AilataN жива

а викидати будуть.
    Через місяць нікому не раджу купляти дорогі продукти ( навіть якщо бабла вагон). Будуть попсуті.
    Сьогодні мене кілька, та , яка тюлька, добила. 50 грн за кг. Тюлька. ну, така маленька рибка. та що або до пивка, і для любителів. ну і шо? хто буде брати тюлькукільку? буде псутися в магазинах.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  17. apelsyn

apelsyn New Member

Тетянка, яка саме акція на амбасадор?

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

на Привокзальному нині цінопад на банани - аж по 30грн:)
    огірки з"явились - по 42
    яблука 8-10-13
    короп живий-42грн
    сир домашній по 35грн(в пятницю був по 40грн)
    --- дописи об"єднано, 24 Лютий 2015 ---
    та звісно. я взагалі вважаю, що є неоправдано підняті ціни - спекулянти:girl_devil:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  19. AilataN

AilataN жива

і я сьогодні сиру купила ( у пані Орисі) по 35грн ( а ще маю два кіля намороженого з перестраху, хай собі лежить)якщо мені не змінює пам"ять то і минулої зими він був десь так само. Молочка і м"ясо тішить на фоні всього іншого.

20. JaNazarkova

JaNazarkova Well-Known Member

Нам постачальники сьогодні сказали що цього тижня дорожчатиме хліб, і взагалі що ситуація з хлібом невідомо що буде бо навіть вони на хлібопекарнях мають проблеми з мукою. Цукор сьогодні на Шуварі за 50кг 750грн, а тепер додайте ще націнку, це вже слова сусідки, завтра буду знати вже точно.

21. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Вчора в той самий час в "Рукавичці" Чумак був по 27 чи 28, а коли в супермаркеті можна було взяти "Богумилу" по 19 грн. за 2 кг, на Краківському вже виставили 22. Я вже давно не беру олію-макарони-цукор і т.п. на базарі, в супермаркетах виходить вигідніше.
    Єдине, що купила там в жіночки молоденьку домашню курку за 30 грн. (дурна була, що тільки одну взяла). М"ясо в суботу було в критому по 60 грн. (хороша свинина великим шматком), домашній сир по 35, молоко 20 грн. за 2 л.
    Сиркова маса на розвіс - по 34, але не раджу її нікому, якщо раніше там хоч сиром пахло, тепер суцільний крохмаль, що ще раз доводить, що на базар можна йти хіба що за домашньою продукцією. І, до речі, в Арсені був дуже хороший акційний твердий сир від Звенигори, тільки не знаю, до якого числа у них та акція.

• Корисно Корисно x 1