Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Так і є. А щодо Єврошопу - це хіба секонд? Жодного разу не бачила там ношених речей.

3. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Щойно з Сільпо в ЦУМі. Борошно "Богумила" 2 кг - 15,71 грн. Люди купували і казали, що в Арсені по 21. Повної Чаші нема.

• Корисно Корисно x 1
  4. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

а я там ні разу не була....думала секонд...
    А свого часу попала на великий розпродаж закордоном....ходили по магазинах типу що є у КК...у мене був шок....2-5 євро за якісний бренд? тоді євро був тут десь 10....а в нас....якість бажає кращого

• Подобається Подобається x 2
  5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

• Подобається Подобається x 1
  6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

basconi- це італійсько-російський проект ( тобто Росія на італійських матеріалах). Це взуття завжди було дорогим.Але на знажках можна було купувати вигідно. Правда, носиться воно супер. І зручні колодки. Навіть дуже високі каблуки не відчуваються і нога не втомлюється.Третій сезон маю зимові чоботи- і в ідеалі.Туфлі від них теж вже 2 роки як новенькі.
    --- дописи об"єднано, 22 Лютий 2015 ---
    basconi- це італійсько-російський проект ( тобто Росія на італійських матеріалах і обладнанні). Зараз і в Китаї роблять- частина потужностей там перенесена ( але теж це "якісний" Китай).Це взуття завжди було дорогим.Правда, в основному через націнки продавців.Але на знажках можна було купувати вигідно ( три роки тому високі чоботи коштували у них 800 грн. В березні я розпродажну пару купила за 259 грн). Правда, носиться воно супер. І зручні колодки. Навіть дуже високі каблуки не відчуваються і нога не втомлюється.Третій сезон маю зимові чоботи- і в ідеалі.Туфлі від них теж вже 2 роки як новенькі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

В Єврошопі є два відділи- секонд і сток.

• Тупо! Тупо! x 1
  8. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

На Чорновола і біля Краківського - так, два. А на В.Великого тільки сток, здається. Про інші не знаю.
    Хоча і на тому "стоку" є ношені речі, правда в досить доброму стані.

9. сніжна

--- дописи об"єднано, 22 Лютий 2015 ---
    тут тежсеред речей не лише сток. Просто немає відділу на вагу. Але особливо взуття- купа власне б\у, але в гарному стані. І з речами теж так.

10. NataliaFed

Ще біля Гал.Прехрестя)
    Я якось не натрапляла на ношені речі там(речі нові з бірками на деяких уцінені цінники), хіба взуття можливо.

11. сніжна

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Теж так думала. Ми чоловіку туфлі купляли виключно на весілля, ніхто не сподівався, що за таку ціну вони можуть добре носитись, але... ні запаху, ні запарювання не було.

13. NataliaFed

Ой, не знаю чи так однозначно можна сказати, бо я те взуття, що купувала собі і малому- саме на Краківському,а на перехресті якраз чоловікові ті Джеокси натрапила. То, як попадеш.
    Ще згадала, що мама моя два роки тому купила там(я її ледь туди затягла, бо вона не взнає такого типу магазинів) собі мешти Тамаріс за 380 грн- каже, що таких ще за життя не мала мештів, щоб можна було на босу ногу взути і нічого нігде не тисло/не натерло/не пекло і т.д). Тепер каже, щоб я їй впильнувала такі ж сандалі, як собі еко купила)))

• Корисно Корисно x 1
  14. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

В Рукавичці біля Стрийського ринку є розважний цукор Радехівський по 10.69, а в пакетах Радехівський по 12 з коп.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  15. tegusigalpa

tegusigalpa Well-Known Member

В Сільпо розважна мука 6,07

• Інформативно Інформативно x 1
  16. kewa

kewa Well-Known Member

хто знає ціни на жіночі весняні черевички,чоботи на ярославенка?(взуттєва фабрика стефано)

17. basia

basia Well-Known Member

Чоловік сусідки шиє взуття вже більше 15 років і розповідає,що власник привозить для себе замінник,що коштує в рази більше за шкіру і шиють йому в штучній кількості--зносу нема. А я особисто забезпечена взуттям( кешуал) на багато років--дякую Єврошопу,все фірма і не все шкіра.

18. basia

basia Well-Known Member

Виявляється за кордоном Тамаріс дороге взуття. Я була просто в захваті від своєї газдовитості,коли побачила туфлі за 80 євро, а на ногах у мене були аналогічні за 30 .

19. NataliaFed

Та то не треба закордону- взуття цієї тм продається в Інтертопі, ціни від 1000- 3000 і більше:)

20. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Погоджуюсь, купила собі шкіряні босоніжки нові на секонді в Стрию три роки тому за 200грн, відходила два літа, практично день в день і ще цього буду ходити, дуже зручні і легкі.

21. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

можливо хтось користувався нещодавно послугою перевезення габаратного вантажу+треба вантажників,щоб занесли до хати...відстань біля 30 км...в скільки обійдеться?