Продукти: що, де, за якою ціною

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Orman, 21 Грудень 2014.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Ця тема щоб ділитися цінами на продукти і господарські дрібниці типу ганчірок. Все решта: прокладки - в темі для прокладок, мешти в мештах, шампуні, креми, туші - в косметичних, дитячий одяг в дитячому одязі, миючі засоби - в миючих засобах, ну ви зрозуміли. Ви ж зрозуміли?
    Бо лавочку прикриють.

Останнє редагування модератором: 26 Лютий 2015
  2. zdorov

zdorov Well-Known Member

хто бачив і може підказати, де зараз можна розумно купити фотоапарат (нормальну *мильничку*)?

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

за ту ціну і ту жахливу якість дермантинового взуття, можна порискати пошукати і знайти шкіряне на залишках.. Навіть в інет-магазинах-я сину з Харкова з магазину замовила дві пари шкіряного взуття 38-39 розміру. Прийшли чудові туфлі і повністю шкіряні кросовки , які теж по розпродажній ціні за обидві пари обійшлися в 445 грн: 245 і 199 грн відповідно. ( А про Південний я писала- за 200 грн знайшла модельні шкіряні туфлі ще і ходового 37 розміру , хоч і остання пара.І це при тому, що на базарі я була рівно годину і обійшла всього кілька взуттєвих магазинів. До речі, там ще можна турецькі якісні трикотажні сукні по 200 грн знайти на вішалках з розпродажним товаром біля магазинчиків.). В центрі теж у взуттєвих магазинах можна знайти розпродажні варіанти не по захмарним цінам ( зокрема, взуття нашого львіського виробника, що в магазинчику біля Міцкевича- брала там собі зимові черевики- цей сезон на ура відносилися і як новенькі. Знижки бувають у взуттєвому магазині, що на Галицькій- правий відділ і в самому кінці зліва, де дитяче взуття- теж брала запорізьку хлопчачу Міду за 300 грн 36-37 розміру.

п.с.В Карі постійно через систему кондиціонування пускають такий потужний ароматизатор ( щоб не було чути запаху того взуття), що не знаю, як ті продавці там дихають

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Retaret

Retaret Well-Known Member

не знаю як зараз, але колись як вони тільки повідкривалися, то памятаю на цінниках так і писало про сировину - "текстиль." Я собі там в ті часи була прикупила під якусь акцію типу лаковані туфлі за 40 грн на перезувне на роботу.

5. ljudviga

ljudviga Active Member

ЗАО «Торговый Дом „ЦентрОбувь“» — крупнейшая российская компания розничной торговли обувью, основанная в 1992 году[1]. По состоянию на июнь 2014 года обладает около 1500 магазинами в 300 городах и собственным распределительными центрами[2].
    https://ru.wikipedia.org/wiki/ЦентрОбувь

Так що не підтримуйте окупанта!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

На Краківському цікавилася курточками, які сподобалися Польщя, Турція, Венгрія, правда мене цікавив розмір на хлопчика 7-8 років, то ціни коливалися від 800 і вище.

7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ми купували у їхньому магазині на вул. Городоцькій 143 (то навпроти вокзалу), знаю що є ще десь на ринку на Галицькому перехресті - знайома десь там брала.

8. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

А хто підтримує?
    2роки тому купили там чоловікові туфлі за 130грн, ходить по нині. Того ж року купляли чоловікові там зимове звуття за 139грн, ходить по нині.
    Може я когось здивую, але є люди, які і до кризи не могли собі купити взуття за 400грн

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
  9. ljudviga

ljudviga Active Member

та ні, не здивуєте. Просто Ви питаєте, хто виробник - Росія

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

на південному минулого тижні ціни росли по годинах... китайське взуття basconi (дуже популярне в нас на ринку) в середньому 2-3 тисячі грн.
    Джинси, якщо нова колекція, то понад 1000грн, кофточки від 500грн, штани класичні, турецькі (тобто якісні) від 800грн. Маю декілька магазинів на південному, в яких завжди купувала собі одяг, взуття, то там реально космос для мене. Я морально не готова купити джинси за 1500грн, чи буденну кофту за 800грн.
    Вчора на Шуварі дитячі босоніжки бачила по 860, 970грн, тряпчані по 300грн.
    --- дописи об"єднано, 22 Лютий 2015 ---
    Для мене теж більшість речі в більшості магазинів в КК, як секонд хенд... типу бершки, страдіваріус, чи терранова.

11. Bree van deKamp

Я маю практи всі ті речі))) куплені в секонді за копійки:girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Virginia

Virginia Well-Known Member

поки маю можливість, дякувати Богу, то оминаю секонд, але на сьогоднішній день не зарікаюсь ні від чого. Хто зна, що нас чекає завтра. Але я вам скажу, що і секонд буває дорогий, особливо Єврошоп, там дитячі речі в пару разів дорожчі ніж в неті

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Bree van deKamp

100%
    В мене мама, як зайшла туди, то ледь не посивіла ще раз.

• Смішно Смішно x 1
  14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Хм, то я щось не на те глянула певно. Я не брала, бо перед тим в Метро взяла Аро 1л.

15. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

аааа де той падаючий хом"як??
    Усьо - пішла в інеті за 200грн купляти поки є...

16. NataliaFed

Я от коли не зайду, завжди дуже вдало там щось придбаю. Малому демікуртку Джордж за 100 грн(натішитись не можу), сорочку джордж- 60 і ще одну за 40, футболка з довгим рукавом Гап - 80, там був розпродаж і я в останній день зайшла, яби знала, то б ходила туди частіше- 100% одягла б майже всіх за нормальні гроші. А минулого року малому кларски босоніжки за 100 грн і собі еко за -130(то взагалі атвал башкі в мене був від щастя).
    Згадала ще- восени купили чоловіку спортивне взуття Джеокс за 360 грн. в Єврошопі. Наші покупки там наразі були вдалими)

Останнє редагування: 22 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 6
  17. zdorov

zdorov Well-Known Member

там зараз немає ніяких розпродажів?

18. NataliaFed

Не знаю, нажаль. Але мені приходить смс, коли там якісь розпродажі і ще в Обнові(то певно одна мережа) але я там ще не була ніколи:)- поки не було ніяких сповіщень. Але там часом без великих розпродажів можуть бути знижки на якісь речі.

19. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

з того приводу сумно дуже...і тому такий центрівській-російський,китайський бізнес процвітає у пост радянських країнах,а далі що???

в 2012р. купила осінні чоботи за 199 грн.,в Centro,бо треба було вже на корпоратив,маю до сьогодні,правда обшила їх після 1 сезону,маю майстерню,де гарно клеють і обшивають взуття,хоча дермантин...люблю їх дуже.
    Mida-зимове шкіряне взуття після 1 сезону,виглядало,якби років зо 5 ходила в них...2 сезони відходила тай по всьому...зато би в тому самому Centro би за ті гроші 5 пар купила...доречі хода у мене важка...багато на ногах.
    Bree van deKamp я вже писала десь....про магазин зі стоковим взуттям з Європи на Городоцькій...маю шкіряні високі зимові чоботи на теплому міху...за 460 грн.!:girl_haha: ще пригляділа собі осінні замшеві...правда копита у мене 41 розміру,якого всюди повно,нещодавно на планеті взяла H&M з етикеткою за 13 грн.! чекають весну:girl_dance:

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Щодо шкіри/замінника. Купила в Єврошопі черевики - видалися зручними і гарними. Ціна була восени близько 350грн. Замінник, Китай, була готова, що проходжу до першого дощу. Так от, це найзручніші і найякісніші черевики, які в мене коли-небудь були:girl_claping: Проходила в них цю зиму, ніколи б раніше не повірила, що таке можливе в не шкіряному і не утепленому взутті.

21. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

гречка Екор розважна в Барвінку 15,22 грн. в пачці на пару копійок більше
    --- дописи об"єднано, 22 Лютий 2015 ---
    доречі секонд є різний...і Китай теж...китайці часто відшивають для світових брендів(Італія,Франція),але якість різна....для нас привозять подешевше...я про масовість.

Останнє редагування: 22 Лютий 2015