Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Top-Olya

Top-Olya Well-Known Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

Сьогодні розмовляла з дівчиною-сусідкою, яка проходила практику на Молокія, так вона сказала, що там навіть молоко хіматура, так ще і з хробаками - ЖАХ. ЇЇ слова - Молокія - це для мене взагалі не фірма - того їсти НЕМОЖНА. А я теж досі її вважала найнатуральнішою і найсмачнішою з млочних фірм.

2. Seppy

Seppy Active Member

Ну припустимо, що хробаків вони там фільтрують, та й додатковий білок ще нікому не зашкодив :girl_crazy:
    Але цікаво було б дізнатись, яка ж це
    в молоці? Кефір вважаю найсправжнісіньким, бо по смаку і консистенції найбільше нагадує "радянський", йогурти теж схожі на домашні. При нагоді, розпитайте докладніше, що і як, а то віриш тут, сподіваєшсґ на краще, а тут тобі "бац"!..

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

І я такої ж думки! Густі кефіри на кефірній заквасці зроблені згідно ДСТУ, масло в них добре...

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, ви мене шокували!!!
    Цікаво а як то їхнє дитяче Казкове молоко? Невже і в ньому хробаки плавають?!
    А мені таке БАЦ, що аж плакати хочеться. Чесно... Я настільки довіряла цій фірмі, що і дитині сметану Сонечко брала, і молоко Казкове, і масло. А то виявляється з хробаками. Фуууу!!!:bad:

5. AilataN

AilataN жива

а хробаки тоже не справжні! вони штучні! в хімічних продуктах тільки штучні хробаки виживають!:girl_crazy:

6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ну якщо вже Молокію не можна-то я собі боюсь навіть уявити,що ж тоді в продукцію інших фірм пхають...

7. Artemida

Artemida Well-Known Member

Аналогічно. Давно вже беру саме цей кефір саме по цій причині) А тут.......

До речі, чула від знайомої, яка тестує молокопродукцію, що саме "Молокії" можна найбільше довіряти:girl_smile:.

8. solomka

solomka Active Member

Щоб Ви не казали, а мені їхня продукція найкраща. В мене дитина іншої сметани, як "зі сонечком" не признає, та й молоко "Казкове", найсмачніше з усіх.

9. Furore

Furore New Member

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

От сиджу і думаю, а що їсти МОЖНА? А дітям що давати?
    Хіба власну корову на балконі завести?:girl_crazy:

11. Seppy

Seppy Active Member

12. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

Та не так вже й важко знайти нормальну людину з села, і домовитись купляти в неї продукти.
    Ми купляємо молоко, сир, сметану, масло і з магазинним НІЯКИМ не зрівняється.
    Попробуйте.

13. Top-Olya

Я вам розповіла, що почула, а ваша справа вірити чи ні. Просто в мене син після операції і зараз стало дуже гостре питання про натуральні продукти, а вона технолог робила на нашому молокозаводі, а поки вчилася то практикувалася ще на різних, ось і знає. Вам подобається "Молокія" на здоров`я гамайте і діток годуйте, але я вас попередила про всяк випадок. Хімія - це я так розумію порошок, напевно сухе молоко + ще всілякі стабілізатори. Дівчата, ну ви ж ніхто не думаєте що в пакетах з соками натуральний сік - там розведений концентрат, а це вже не натуральне, так і з молоком, про яке я пишу. Вона мені порекомендувала зі всіх молочних продуктів, що в нас є зараз у Львові - Добряну (не сприйміть це як рекламу, я зовсім в іншій галузі працюю), доприкладу каже, що в них сметана хоч на 70% на нат.основі, я трохи ще поки син не бачить розводжу з домашньою, бо вже настільки привик до тої хімії домашню на відріз відмовляється їсти. Йогурти з наповнючами, тобто суничні і т.д. взаглі не рекомендує брати, каже там стільки фарби і всякої ще хімії щоб пахло додають, що то жах.
    А ще розповідала про морозиво, на данний момент вона працює там, томущо молокозавод закрився, це ж всі знають, так от на натуральній основі з ЛІМОвських морозив тільки морозиво ТМ і то каже краще їсти те що без глазурі, в глазурі також така бадяга - мама дорога.
    Незнаю чим ви і ми маємо годувати своїх дітей, але задумуйтесь про це вже, бо потім діток дуже тяжко лікувати від всяких хвороб. М`ясо все пропитане антибіотиками і гармонами, шоколад не шоколадний, молоко і молочні продукти без нат.молока, я в шоці, шукайте на базарі бабок і привчайте до домашнього, бо діти як виростають і привикають до тої хіміїї натурального вже до рота брати навіть не хочуть. Я свому варю бульон на домашній курці, а він каже смердить, ти мені звари на бройлері - смачніше - вмерти і не жити...

14. zaderyshka

zaderyshka Member

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

:khomyak: як таке може бути???? нонсенс, домашнє то не до порівняння з тими курячими трупами з магазину.
    Ми ж не тайці:) хіба хто гурман:)

16. Top-Olya

Ось тааак, хлопцю 16 років і він вже привик, я з тяжкою бідою через знайомих дістаю домашню птицю, тому що те що продають на базарі як домашнє, нажаль теж далеко не домашнє, а фермерське яке росте приблизно за таких самих умов як і кура-ряба, а йому це смердить, домашнє молоко - смердить ( а молоко файне, солодке, як морозиво), сметана - не така і розтікається на теплому як молоко, ну правильно, в ній же немає загущувачів.... Тому і кажу, поки ваші дітки маленькі дбайте про їх здоровёячко та і про своє ж варто не забувати.

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

чесно признаюсь, мені бульон зварений з домашньої курки також смердить. Хоча він кристально прозорий, і зварений добре, і мала супік на цьому бульоні з задоволенням їсть, я його їсти не можу. Мабуть таки тому що то тільки тепер я купую домашні продукти, коли сама господиня. А раніше кола була дитиною - домашніх продуктів по суті і не їла ( ані сметани, ані молока, як і курки, яєць, мьяса домашнього). Молока з під корови до сих пір не можу випити, мене від нього нудить, хоча взагалі молоко дуже люблю і споживаємо його по кілька літрів на день.
    Творог домашній, сметану та курей беру на ринку, в перевіреної роками жінки, то смак цих продуктів мені дуже подобається, як і якість.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

я час від часу беру фермерську курку якщо домашньої вже немає. У бульоні як виявилось це небо і земля з рябою, я би їх так вже не порівнювала.

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

В мене навпаки - я виросла на виключно своїх продуктах і настільки привикла до домашнього, що від магазинних сирів/яєць і т.д. може зле бути. Не чую в них смаку ніякого. Ми навіть масло своє постійно робили вдома, не кажучи про сири/сметанку і т.д.
    Нє, і мені деколи хочеться набити шлунок не дуже корисною їжею - піцою, куркою гриль, раз на рік можу два чіпси з"їсти і т.д. Тобто я не є така цяця-паня, що ніц, крім домашнього, їсти не може, але домашнє було, є і буде для мене зе бест.
    Якби якийсь виробник 100% давав гарантію, що випускає продукцію лише з чистої сировини, без добавок, - я би готова була купувати її навіть в 3 р. дорожче від теперішніх ринкових цін.

19. Top-Olya

Ось і я весь час про це думаю, ну виростіть ту свиню на нат. продуктах і продайте те м`ясо дорожче, чи зробіть той йогурт на натуральній основі, але ж нііііі, та це не рентабельно, йогурт швидко зкисне якщо його не куплять, а собівартість його буде не дешева, та і з м`ясом та сама історія. І ще.... я настільки зневірилася в наших людях, що підозрювала би того продавця чи справжній натуральний продукт продають, чи то тільки назва магазину красива.

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну я також би купувала, особливо для дитини