Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

як ви гадаєте, ковбаска сирокопчена за 100-140 грн за кг. все таки хоч трохи краща за якістю за її дешевшу подругу чи то я так сама себе заспокоюю?

2. AilataN

AilataN жива

А ви купіть кусочок і в мікрохвильовці засмажте. Якщо роздується як поп- корн, то погана, а як засохне, то може бути така нічо.)

3. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Хто щось знає про Наріне?
    Купувала в скляночі Жидачівського молокозаводу, там термін придатності був 3 доби, дуже малій подобалось, потім воно десь зникло, зараз зявилось, але вже називається "Неріне", та й в складі зявився крохмаль та ін. "корисні" добавки.
    Хто щось про це знає? Є ще Київське в пакеті, але там термін зберігання два тижні, сумніваюсь, що воно корисне.

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а ще краще-дати котику))) Котів не обдуриш- погану ковбасу їсти не будуть)))Наш так кіт молочної ковбаси не їв-понюхає і втіче, а от дорогу лікарську наминав, аж облизувався.

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Мій ніякої не їсть...ні лікарської, на дрогобицької...їсть відварену курку.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Останнє редагування: 15 Серпень 2011
  8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з досвіду людини. яка колись пряме відношення до такого виробництва: якщо купувати ковбаску, то бажано шукати сиров ялену- її виробництво і випуск ще хоч трішки контролюється + виробники бояться аж дуже з нею щось "бадяжити" при виробництві. А от ціна ковбаски прямо на її якість не впливає. Ну і на крайній випадок, якщо купувати сирокопчену, то шукати виключно по ГОСТУ, а не ТУ- тут теж трішки контролюється ( по ТУ- ні). Так, наприклад, по ГОСТУ роблять "Московську" Кременчугського вир-ва, натомість той же виробник випускає сирокопчену "Кримську" чи "Домашнє салямі" по ТУ. Тобто навіть у одного виробника можуть бути сирокопчені вироби, зроблені і по ГОСТу і по ТУ

---------- Додано в 13:15 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

у нас вдома як зразок "на пам ять" залишилася палочка московської ковбаски, зроблена з дотриманням усіх норм. Оця паличка вже 6 років лежить на шафці над газовою плитою і просто засохла на камінець. Але жодного разу на ній не з явилося жодної плямки, жодного запаху і т.п.

9. AilataN

AilataN жива

в принципі в незмінному середовищі при наявності консервантів плямок і не буде. А якщо крохмаль зашкалює в складі- то роздується в пічці. Інакше хіба на аналіз здавати?

10. Яруська

Дожерся....царство йому небесне:rofl::rofl::rofl:
    Вибачте, не втрималась..

11. сніжна

в тій ковбасі не було консервантів і т.п.- це 100% ( це було власне виробництво на власному підприємстві і саме обмеженою "партією" для певної події)

12. AilataN

AilataN жива

Ідеальна ковбаска... Мрія!!))
    консервантами може бути сіль, спеції..
    Моя бабця теж робила домашню, без усього, селітри не давала. Як думаєте десь реально купити таку? (супермаркет, магазин, базар)
    Я, як і більшість, схиляюсь до думки, що краще кусок мнєса зварити\спекти

Останнє редагування: 15 Серпень 2011
  13. сніжна

чесно? після того, як знаєш усю "ізнанку" виробництва, ми вже 7 років ковбаси не вживаємо. Запікаю у духовці м яско, шпондер

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А що хто чув про "Мясну мануфактуру" на південному? Бачили передачу, що там все натуральне, можна на процес подивитися... Купила докторсикої ковбаси і шинка в них - досить смачно, але що всередині?

15. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

А найкраще вдома зробити ковбасу самому, я колись думала, що це тяжка праця і нічого не вийде. По знайомої рецепту спробувала, все тепер тільки свою їмо і дитина пакує як має бути, і я спокійна!

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

та в мене проблема де взяти мясо нормальне, бо в супермаркетах наколене, а на базарі я взагалі не можу купити нічого

17. Яруська

В мене тато завжди на свята сам робить і ковбасу смачнющу і шинку, і балик але то треба мати де коптити:confused:

18. Yoda

Yoda New Member

Якщо це та, що біля Калини, то я там тільки і купляю. Поки що все було смачне і дитину не висипало.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А ми маємо де вудити. Тато купив спец шафку на вудження, а чоловік зробив мангал. Великого ґрилю не рахую.

Ми маємо вибір і можемо купити собі самі свіжу смачну ковбаску, але домашня таки краще смакує. :girl_flag_of_truce:

20. wenecja

wenecja New Member

продукція Щодня, гидота рідкісна, практично не містить молока. Скільки разів вже центр незалежних тестувань перевіряв різну продукцію цієї марки, вони навіть не подумали чогось змінити!постійно вміст у всіх продуктах немолочного жиру близько 90%.Це ж катастрофа якась!до чого ми йдемо! Молоко купую Веселий молочник сметану Простоквашино, Президент теж непогана але для мене закисла.