Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

от нащо перекручувати? Ясно що те що зібране за 100м від дороги, краще за те що за 50, а те що в глухому лісі - то взагалі супер. Але дещо (от алича, яблука і ще багато чого) в лісі зовсім не росте, то що тепер її не їсти?

так не люблю як пересмикують, капець

гриби-ягоди в Європі збирають в основному в Скандинавії, власне через розвинуті традиції цього діла, бо через клімат бульби (ну це до слова) не насадиш.

2. Medusa

Medusa Well-Known Member

Перепрошую, ніц не перекручувала. Написала правила збору лік.рослин. І чому такі правила.
    А чи виконувати їх - справа кожного. Може хтось не знає, скільки метрів від дороги можна збирати і їсти, і вирішить що 20 м - то достатня відстань. А так матиме різну інформацію, і вибере собі свою правду

3. Orman

Orman Модератор-бомба

по-великому рахунку - ніяк, але чомусь адміністрація вважає що потрібні обидві (я зверталась :))
    ОМГ ви написали правила збору лікарських рослин приплівши аличу ...

може хтось не знає, але найбільша концентрація всього що може від дороги "прилетіти" - 20 м, і це я і написала, це не значить що далі все стерильно і чудово. Але факт про 20м залишається фактом.

4. Medusa

Medusa Well-Known Member

Алича - теж рослина. І як не дивно, теж має певні лікувальні властивості
    А де Ви збираєте аличу і інше - то лише Ваша справа, ОМГ не треба голосно кричати...

5. Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

Я теж вважаю, що потрібні обидві. От лише одна для "страшилок", інша - для реальних фактів, типу: "купила ТМ - смерділо на всю хату... хробаки... не можливо було їсти... отруїлася..."

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

7. olena

olena New Member

Ото власне по темі: вчора надумала купити в "родинній ковбасці" мисливських ковбасок, спитала у продавця чи свіжі, відповідь пролунала- свіжі.
    Я взяла ті ковбаски, вручила старшій дитині, щоб несла і поплелась додому. Ковбаски купувала ,щоб посмажити на дачі, але дітиска вирішили попробувати ще вдома, тож відкриваю кульочок, а там на тій ковбасі личинки,фу-фу-фу.
    Гроші мені за товар повернули, але ... хто зна чи ті ковбаски не повитирають і знову не поставлять на вітрину.

8. Dobra

Dobra Well-Known Member

Капець. А в котрому магазині такі чесні продавці? Деколи, дуже деколи, також купляю...
    Моїй мамі попалось пірячко в курячій ковбасі(((

Останнє редагування: 12 Серпень 2011
  9. Sitara

Sitara Active Member

Колись купувала ковбаску на Краківському ринку, то там ті пір"ячка попадались регулярно. Таке враження, що вони ту ковбасу роблять у курятнику.

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Капець, я вже давно там не купляю ні ковбаси, ні сосисок, як побачила шо на 2й день сталось з свіжою сарделькою, досі верне.

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

До речі, наша родичка працювала в сфері харчування, і завжди застерігала ні в якому разі не купувати різних біляшів, чебуреків та ін., особливо влітку. Вона бачила як зіпсоване, вже з запашком м'ясо промивають водою з марганцівкою, перемелюють на фарш, потім додають різних приправ, щоб перебити смак і - вуаля!:girl_devil:

Останнє редагування: 12 Серпень 2011
  12. solomka

solomka Active Member

а що саме з нею сталось?

13. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Стала суха, скрючена, мурашками покрилась , певно ті всякі емульгатори виходили, фу, тре то було бачити, а я так любила ті козацькі сардельки.

14. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Я люблю їхні молочні сардельки, але в нас на Топольній на базарчику, вони зволочі, в пакет з молочними по 34 грн, завше кидають одну делікатесну по 30 грн.(пакет паперовий, не видно шо там кинули). Невеликі гроші, але всеодно неприємно вдома відкривши пакет відчути себе лохом. Не раз вже на таке попалася, думала випадковіть, ні фіга- закономірність! Тепер дивитимусь в пакет при них!

15. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

це ще нічо порівняно з тим як тато раз купив в супермаркеті нарізану ковбасу, запаковану в пакет, яка на другий день покрилась зеленим слизом. Досі не можу їсти ковбасу.

16. masaryk

masaryk New Member

Мені здається, скоро ніхто її вже їсти не зможе. Краще якесь м'яско запекти в духовці. Принаймні знаєш з чого воно...

Тут неодноразово вже питали, що тоді взагалі їсти?????

17. Seppy

Seppy Active Member

18. AilataN

AilataN жива

Возрадуйтесь! Це ж признак того, що не зовсім вона хімічна!))
    знаєте, я так тішилась коли в магазинному сирнику побачила яєчну шкаралупу. Там є яйця!

19. Seppy

Seppy Active Member