Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

• Корисно Корисно x 1
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А саме її найбільше по ТВ рекламують. Хоч би якість контролювали:girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 1
  3. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

Купила на базарі какао-порошок ТМ Vega. Спокусилася ціною. Жах жахучий, а не какао. Спекла кекс, то ще перший день якось більш-менш по шматочку з'їли, на другий день викинула його, бо то какао в ньому чимось таким дивним віддавало, і запах... Брррр... Навіть саме какао з пачки хімічне якесь чи що... Хоча склад вказаний виключно порошок какао

Надіслано від мого Redmi 3S, використовуючи Tapatalk

4. zkate

zkate Well-Known Member

Молоко ''Добряна''. Вже двічі скипілось, при нормальній даті виробництва.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я вже кілька років тому перейшла на продукцію ТМ "РадиМо" - завжди свіже, продукти добрі, масло теж смачне, йогурти. Сир їх "російський" купую до м*яса чи ін.страв - завжди плавиться. Сирочки плавлені не сподобались - дуже тверді.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Inglor

Inglor Well-Known Member

О, в мене та ж ситуація була недавно з тою "Добряною" (((

7. Рибка

Рибка Well-Known Member

Два рази купляли їхнє молоко, перший раз - то хотіли спробувати. Потім (вже в другому магазині) купили, бо не було іншого.. Перший раз нарікали на перевізника, в машині холодильник не працював чи що... Але два рази - то вже тенденція. Молоко на смак як зіпсуте, має незвичний запах .. діти відмовлялись його пити. Купляли ввечері, за весь день навряд чи спортилось би.. може, "мутять" з датою. Знаю, на заводах ставлять завтрашню дату, а там може ще день додають...
    Вже й на інші їх продукти на дивимось..

8. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

ну бачите, в них молоко не має отого "вершкового" запаху як Бурьонка, наприклад. До кави я люблю селянське чи щось таке. А якщо готувати, то мені добрі їх продукти. Ну але на смак і колір всі фломастери різні.

9. zkate

zkate Well-Known Member

Теж подобається їхній російський сир. І молоко пробувала. А от масло їхнє мені так собі. Хоча з маслом з усіма виробниками важко. Я зараз купую на вагу Вінницьке, то воно коли заморожене то кришиться, чоловік каже що то так має справжнє масло кришитись :) і на смак нормальне

10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І в нас декілька разів щойно куповане наступного ранку ставало кислим...

11. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

мій чоловік купляє на окружній в їх фірмовому магазині і молоко і масло. Все добре і смачне. Але за 2,5років купляння молока(через день) мені лише 1 раз не закипіло молоко, і то "Добряна".

12. flame

flame невгамовний експериментатор

зла як:girl_devil: Купила в Ашані філе тріски ОХОЛОДЖЕНЕ , почала готувати - стекло пів літри води:girl_impossible::girl_devil::girl_devil: На початку форма була повністю закладена рибою , в результаті з кілограма риби вийшло може 300 грам+ зіпсований сир, використана електроенергія і паскудна на вигляд страва. Ціна риби 189грн\кг:girl_devil:
    tmp_IMG_20161204_191515-2085550366.jpg tmp_IMG_20161204_191523-609755656.jpg

Останнє редагування: 4 Грудень 2016
    • Інформативно Інформативно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

@flame скажіть, що за продукт? Воно мені щось нагадує але все ж)))

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

15. flame

flame невгамовний експериментатор

:girl_cray:
    угу, явно нічо смачного.

16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Мої запаси рибні підходять до кінця, а піст і рибка "іде". Як згадаю рибний вибір на прилаках в нас ...
    Вам співчуваю (.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

17. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

Я купувала там хек на днях, вдвічі дешевше, але все ж з 800 г заморозки залишилося біля 350 г риби. Більше не купуватиму однозначно.

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

Дівчата, про торти Вацак щось скажете?

19. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Ми брали не раз і в різних магазинах і навіть містах тістечка і торти. Задоволені були завжди - і смаком і свіжістю. Легкі, не надто солодко-приторні, дуже смачні.

20. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Мені недобрі. В складі точно не натуральні продукти.
    Але я дуже перебірлива щодо солодкого. Торти визнаю тільки одного кондитера, що робить вдома на замовлення. І тепер знайшла пані, що робить добрі горішки. Фабричні мені всі так собі. Ну ще рошенівський Київський може бути.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4