Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

І в мене був такий інцидент - але хробак був живий і рухався, я чуть його не зїла:bad:
    Ось ці дорогі і страшні цукерки

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ми з чоловіком не алкоголіки, якщо що.
    Іноді любимо у вихідний ввечері побалуватися вином чи пивом.
    Вчора купила в Ашані пиво Калушське До Львова якось там з левом. Яка ж то бридота! Запах навіть близько не ячменю, а якихось відходів кукурудзи, чи що, навіть не пінилось, як наливала. На смак - просто аут, як псута сеча (напевно, я не пробувала :girl_crazy:). Просто вилили ту бридоту, добре, що тільки одну пляшку купила.
    Я розумію, що пиво може бути не смачне, гірке, приторне чи ще якесь, але це була реально БРИДОТА.
    Ну і Микулинецьке медове теж зіпсувалось, а раніше мені так подобалось, але це хоч якось пилося.

3. Маріка

Маріка Well-Known Member

От саме таке як Ви описали було пиво Білий ведмідь. Ну вже всяке пробувала/пила, але такого ще не доводилось. Жахливий смак!

4. Ringo

Ringo Well-Known Member

То взагалі добре пиво,чоловік його любить. Часом собі купує. Може то зіпсуте було?:girl_sad:

5. Talibamina

Talibamina Member

А Ви впевнені у якості закваски? Може річ у ній? Молоко довго не скисає, якщо у ньому немає патогенної флори та бактерій. І будьте обережними з тими заквасками. Зараз стало модно/зручно/економно готувати йогурти-кефіри у домашніх умовах, і я підтримую, адже ми всі хочемо їсти здорову і корисну їжу. А цим часто користуються виробники всіляких заквасок, які переважно є генномодифікованими, будьте обережні!

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

форумчанка потім додавала лимонний сік - і нуль реакції. тут вже не флора-бактерії за 8год в йогуртниці!

7. Artemida

Artemida Well-Known Member

Дівчатонька, ніколи не купую продукції цього виробника і Вам не рекомендую.

8. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

дуже мене здивував "Екстра молочний шоколад" від Світоч. Він не розтопився в духовці!
    Пекла я вівсяне печиво і вирішила дадати до нього шоколадні крихти. Порізала дрібненько цей шоколад і посипала зверху. Через 20хв попробувала пальцем печиво, печиво - готове, а шоколад навіть не розплавився! Тверді шматочки, такі як були, коли різала ножем...
    На два печенька мені тих крихт не вистарчило, то посипала "Чорним шоколадом" від Рошен. Ті шматочки повністю розплавились...
    Дивина та й годі..

9. kristina

kristina Well-Known Member

Happy nata

10. Hexe

Hexe Well-Known Member

я взагалі його оминаю. дуже любила "Особливий", то тепер він такий - фу,геть зіпсувався. не знаю,що вони там почали додавати, але останні років 5 він не до порівняння з тим,що було колись.

11. Halldora

Halldora Member

Vjvchvklm не .

12. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Кілька слів про шоколад. Справжній якісний шоколад повинен танути ще в руках, а про духовку- взагалі мовчу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Пробували ми декілька видів пива від Калушського, фу-фу-фу або, в кращому випадку, пиво ні про що. Не має воно гарного смаку зовсім, їхні назви та етикетки - на жаль, лише маркетинговий хід.

14. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

А я останні місяці перестала купувати масло Молокія. Якесь воно з присмаком незрозумілим чи що...Спочатку думала, що то в мене під час вагітності рецептори смакові підводять, але ж ні. В холодильнику воно не замерзае, а постійно залишаеться м'яким, що свідчить про додавання рослинних жирів. Хоча продукти Молокіі ми купуемо вже кілька років, а молоко, сметану і кефір ще й досі, а от масло нікуди не годиться

15. I Love Ukraine

I Love Ukraine Well-Known Member

також споживали саме це масло, але восени насторожив дивний і неприємний запах (хоча раніше пахло справді свіженьким та смачним маслом) незважаючи що по зазнченій даті виробництва воно було свіже. І на смак якесь не таке...
    А от що до Екстра молочного Світоч, на Різдво робила домашній Твікс, так от і використала 2 плитки саме цього шоколаду, і він ЧУДОВО розтанув, потім затвердів, не "зацукровався", і не загубив свій смак.

Останнє редагування: 17 Січень 2015
  16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене в мікрохвильовці він не тане, а перетворюєься на пластичну клейку массу- як клейстер. Стабілізаторів там немірено і тугоплавких жирів.

• Подобається Подобається x 1
  17. lilochok

lilochok Well-Known Member

І ми тривалий термін купували Молокію. Тепер і сметана мені не добра, і масло...

18. Hexe

Hexe Well-Known Member

я масло беру "Рудь" Вологодське то здається поки нарікань не було. сметана Молокії теж останнім часом щось мені не дуже, але не знаю чи то починає псуватися сам товар чи просто умови перевезення і зберігання не дотримуються.

19. Sitara

Sitara Active Member

А я сир "Молокія" 10% купила, то мабуть він десь горів, бо смердів паленим, що жах...

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені Молокія масло завжди було бе, скільки разів не намагалася його брати. Навіть отой білющий колір- ну, не має справжнє масло таким бути як молоко.
    Мій фаворит з усіх масел "Ферма", і не тільки на смак, бо для смаку можна понадавати всяких підсилювачів і буде гуд. Проте це єдине масло, яке на сковорідці горить як справжнє і з холодильника кришиться, як те, котре бабця колись збивала. Кефір у них тоже добрий, раз брали і по ціні значно дешевший, ніж хавалена Галичина і смачніший.

Але от що останнім часом з молоком "Добряною", то не пойму. Воно мені по смаку і по ціні імпонувало. Не сперечаюсь, може є кращі молока, але я маю на увазі ціна і смак якраз люкс. А останні три рази через раз мені зварюється, хоча дата на пакуванні нормальна. Шо то може бути?:girl_mad:

Останнє редагування: 19 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1