Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

дуже і дуже не рекомендую купувати мікс салатів в Ашані. такий в пластиковій упаковці і целофані з дірочками, фірма Pago. по-перше на ціннику писало: маш салат/рідічіо/рукола - руколи в тому наборі не було жодного листочка, по-друге весь салат рідічіо (фіолетові листочки) зігнив і поприліпав до маш салату, який був в*ялий. коли купувала, то глянула на термін, якраз було 27 число як і дата вирбництва, а термін 5 днів. і листочки були норм на вигляд. вдома відкрили - весь в смітник.
    так люблю ті салати, недешеві, але чи вони в не належних умовах зберігають, чи дати неправильні. а в нас в фуршеті на районі їх не продають.
    колись в ашані були дні здорового харчування чи шось таке. то ті салати вже гнилі і всі мокрі лежали в таких відкритих холодильних камерах - ну як так, хто це купить?хто це буде їсти?хоч би не позорились і позабирали ту гниль :girl_mad:

3. Bublyk

Bublyk Member

Я купувала пару разів, то був нормальний, але я дуже ретельно вибирала.

4. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Ми купували дуже часто, і завжди попадали на хорошу якість. А от минулого разу теж купили, і ті фіолетові листочки, як ви кажете, були всі погнилі! А купили три пачки, навіть добре не придивляючись. Тепер буду обережніша з цією маркою.

5. casablanka

casablanka Щаслива особистість

У мене мама з Бахмацького району, в дитинстві постійно звідти сумку згущонки тарабанили, якість була відмінна, а зараз вже давно не бачила їх в магазинах, можливо і зіпсувались. А Ічню купуємо часто, та й рідні звідти її хвалять.

Наступне скажу про ковбаси. Знаю людину яка має курячу ферму, то дуже багато цікавого розказували про родинну і щирецькі ковбаси, та й взагалі про наші виробництва м"ясного. Ковбаси ми купуємо тільки на якесь свято до столу. В щоденний раціон цей продукт категорично виключений. Вони в свої курячі рулети і ін. вироби скуповують зіпсовану синю курку, яку людина навіть сама голодна не змогла нормально дивитись. Там безвідходне виробництво. В ковбаси йде все, і це без перебільшень. В корми додаються різні препарати щоб птиця не хворіла і також стимулятори росту курки. Для себе і для свого кола людей вирощують окрему кількість курей. Я розумію що від цих продуктів важко відмовитись, але бажано в міру якщо турбуєтесь про своїх близьких і себе.

Наступне про фрукти. Можете купити в магазині червоненьке яблучко і приглядітись, що на яблуці серед червоної спілості може бути рівний контур зеленого. Яблука просто фарбують у величезній ванні і коли яблучко з яблучком дотикається одне до одного, то просто зелене не зафарбовується. І цими "вітамінами" ми годуємо дітей і самі їх споживаємо. Дуже часто попадала на банани з таким хімічним запахом що їсти не можна було. З привезеної зеленої коробки банани вмить перетворюються на спіло-жовтенькі.

Щодо молочки, то "Галичину" інколи хочеться, купляємо, але часто йогурти робимо самі з закваски і домашнього молока. Одногрупник (сам з Радехова) давно казав що завод не скуповує сільське молоко в навколишніх сіл, їм вигідніше щось ін. добавити, ніж з натурального молока щось робити. Самі п"ємо молоко домашнє, купленого я на запах не переношу, тобто перекип"ячене і пастеризоване. Потрібно знайти людину в якій Ви можете бути впевненими що людина продає на совість і бути постійним клієнтом. Також, неодноразово бачила як бабки після продажі молока риються біля смітників з пляшками. Заспокоюю себе лиш тим, що вони їх потім миють, але це не факт!!! Якщо молоко справді якісне, то з нього можна і сметанку і кефірчик отримати. Нам в цьому плані допомагає моя тьотя в якості якого я 100% упевнена!

6. AilataN

AilataN жива

Спочатку яблука фарбують у зелений колір, а потім їх фарбують у червоний колір:8:
    Уявіть собі масштаби отакого фарбування, і чи не простіше продавцю закупити червоні яблука, а виробнику виростити червоні яблука, ніж потім їх у басейнах з барвником купати сотнями тонн? Скільки ж то фарби треба?
    Завжди думають проздешевлення виробництва, ніхто не буде оплачувати купелі яблук, якщо вони й так ростуть собі файненько червоні. Зелений слід також пояснюється.
    так само, як і банани, яблука дозрівають по дорозі до останнього покупця. Чимось посипати і в чомусь купати їх- недоцільно.
    Помідори також можуть чудово дозріти у вас на підвіконні. Головне щоб ви ними в футбол перед тим не грали).

Останнє редагування: 8 Травень 2013
  7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

8. Натуля

Натуля Well-Known Member

А м"яско самі вирощуєте? Чи з гормонами?

9. Neverland

Neverland Well-Known Member

До речі мнєсо теж наколюють добряче. Для ваги. Якщо запвкати, то добре видно таку прожилку жилаву, як желатин. Ото воно і є та субстанція. Але то вже на грані маразму: кур не їсти, бо гормони, м"ясо - наколоте, ябка - фарбовані, овочі - нітратні. То хіба зразу тоді в Тібет і ну праноїдження практикувати:girl_crazy:
    Ми ковбаси робим самі, в родинній не купуєм. Хіба їх сирокопчену салямі чи московську. Бо то навіть неозброєним оком видно, що ковбаса не може бути дешевша за м"ясо. А хіматуркою я люблю згрішити іноді.
    Хотіла спитати про сметану тут. Ви яку купуєте? Бо я колись брала на базарі, а потім та сметана зіпсулась - якась водяна стала. Тепер беру в родинній, але вона при температурній обробці якось "вурдиться", чого не було з домашньою. Не знаю вже яку краще брати. І де.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

ага, моя бабуся теж для внучків наколює мняско, бо воно має таку прожилку при запіканні))

11. Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

Не факт. Моя братова якраз для "Галичини" збирає у селі у господарствах молоко. Правда, я "Галичину" не купую - запах/смак не подобаються.

12. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

бабця чоловікова дає ))), ну або часом маму прошу щоб купила в себе, там містечко маленьке, у знайомих можна купувати (ну принаймні я на це сподіваюся). свинину не купуємо ніколи. та й їмо ми його рідко. раз на тиждень у неділю.

але на тверде моє переконання вже краще м*ясо з гормонами ніж гормони і ще + всяка гидота

13. casablanka

До речі нам також запікають рідні м"яско в духовці. А от в кого купують не знаю. Але можу сказати що купують постійно,напевне що в провірених людей.
    Тій людині яка мені казала, то можу довіряти, просто так ніхто слова на вітер не кидатиме. Можливо у Вас збирають з ін. сторони Радехова. Або можливо щось за деякий час змінилось.

14. kristas

kristas Well-Known Member

Я сама з Радехова, то те що молоко збирають по людях (ну звичайно не з карпатський гір, як кажуть в рекламі :) ), знаю 100%...але можливо щось і домішують при виробництві.

15. Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

З іншої області :).

16. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

раз спробувала польську сметану 18% і тепер тільки її й купую. смак неймовірний, гарна консистенція, не вурдиться.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Де ви її купуєте? В супермаркетах не бачила.
    І скільки вона приблизно коштує?
    Нині взяла сметану Дві корівки 18% і або вона дуже свіжа була, або я голодна, бо видалась мені надто смачною.) Їм її десь втретє, то ті рази не помічала щоб вона якась особлива була.)

Доречі, може молоко від Галичини добре, а от сметана- жесть. Я колись, ще з років 4-5 тому назад завжди тільки її брала. Тепер вирішила знов спробувати- то повна бурматуха.

18. nalia

nalia Member

Дуже часто попадала на банани з таким хімічним запахом що їсти не можна було. З привезеної зеленої коробки банани вмить перетворюються на спіло-жовтенькі.
    Мій чоловік має відношення до фруктів- овочів, написане вами в нього викликало посмішку. Щодо нестандартного присмаку бананів, то це так звані " самостріли"( банани які дозріли без газації).Банан транспортується зеленим при температурі +13, а тут вже на місці газується. А ще цікавить звідки у вас така інформація про яблука?

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

цікаво знати, а яку саме? Мені тут сметана все якась не така.

---------- Додано в 07:59 ---------- Попередній допис був написаний в 07:56 ----------

Дивно, хтось ще Ічню хвалить. Склад там звичайно жахливий і зі згущонкою спільного не має нічого, ну може хіба баночку подібну :)

20. casablanka

Я не експерт по бананах і що вони там без "газації" мені цей процес нічого не говорить. Я знаю що банан повинен бути смачним і пахнути бананом, а не якоюсь хімією!!!
    Щодо яблук, то розказували люди які працювали в такому цеху за кордоном.

---------- Додано в 10:25 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

От маю заникану упаковку "Ічні"!
    Склад: молоко незбиране коров"яче, цукор, молочний цукор.
    Також зазначено що без ГМО, без рослинних жирів, без стабілізаторів, без ароматизаторів, без барвників. Виготовлено по ДСТУ 4274:2003

Нам ця згущонка смакує і ми її купуємо, сказала суто своє враження. Чомусь вище зазначененому на упаковці віриться, можливо я помиляюсь.