Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

я тому не купую товар, на якому дата вибита чорнильним штампом, а не лазером.

2. masaryk

masaryk New Member

Купили в Метро молоко "Фермерське" козяче сьогоднішнє (!). Певно було з майбутнього, бо вийшов сир.

3. Bublyk

Bublyk Member

Не знаю чи в цю тему, але... зайшла я недавно в Сільпо купити фету (завжди беру розважну "Акадія"), а виявляється це зовсім не сир, а СИРНИЙ ПРОДУКТ - видно їх тепер заставляють писати правду. А я завжди була свято переконана, що це сир! Моєму обуренню немає меж. Таке враження, що скоро всі продукти на нашому столі будуть зроблені з пальмової олії.
    А, і ще завжди думала, що фета суто грецький сир, бо по закону тільки такий має право називатися фетою, а "Акадія" виявляється вироблений в Данії.
    Висновок - нікому не можна вірити...

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

здається , це не фета, а данаблю.

5. inchik

inchik New Member

чоловік купив сіль морську ТМ "Премія" в Сільпо....під зубами окрім солі пісок скрегоче....а я все думала звідки в їжі пісок було чути під зубами час від часу :girl_mad:...

6. Bublyk

Bublyk Member

ну, ДанаБлю від фети таки добре відрізняється, переплутати важко. Це таки фета, я вже кілька років такий купую...

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

згідна. але я теж його купувала, і від стояв у барвінку,як данаблю. ніколи не бачила надпису фета. видно, що хочуть то пишуть))

8. silvia

silvia Well-Known Member

багатьма улюблена Молокія, виявляється виготовляє продукти з майбутнього. сметана завтрашня[​IMG]

9. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Дівчата, оті всі продукти "з майбутнього" - не астільки нереальні, як ви думаєте. Це усього навсього помилки людей на складі. Кисломолочний продукт виготовляється, розливається в тару, на нього ставиться завтрашня дата, і він ще день відстоюється в камері. Це робиться за технологією. Щоб продукт дійшов до необхідної кондиції.

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ну але ж в якій камері? Значить вона не вистояна, не дійшла кондиції, раз її вже в супермаркет дали. Чоловік сьогодні в Арсені купив таку самісіньку сметану.

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

То я вже не в курсі.
    Напевно, в перший день вона буде не в кондиції, а далі нормальна. Принаймні я так думаю. Але хз, я не спец. Просто пояснила, звідки таке чудо береться

12. masaryk

masaryk New Member

Мда... Що тут скажеш :sad:

13. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Відповідь: А навчіть мене... або таємниці файної господині (2)

Купила я напій Наріне. Зібралася попробувати що ж то таке (бо ніколи такого не пила) - а воно гіркуще на смак!!! Так і не наважилася випити - незнаю чи воно таке має бути - чи йому вже гаплик прийшов - хоча по терміну придатності все було ок. То що воно було?

14. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Тиждень тому купила рибні консерви - сардину в олії виробництва "Аквамарин". А сьогодні надумала приготувати "Мімозу", і відкрила ту сардинку. Я такого ще не бачила! :girl_mad: Замість шматків сардини - якась незрозуміла дрібна рибка, схожа на бички (а швидше за все, то вони й були), і головне - половину об'єму банки займав шматок целофану. :bad: Консерви, ясна річ, довелося викинути, а продукцію "Аквамарину" тепер купувати нізащо не буду.

15. masaryk

masaryk New Member

Напевно гаплик... Не має бути гірке, швидше кисле. Взагалі Наріне корисне, якщо якісне і свіже, або СВОЄ

16. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я купила в Галицькій здобі батон, такий як завжди, звичайний. Сьогодні нарізала й поставила його розмокати в воді на котлети, відтискаю той м"якуш і бачу, що вода забарвлюється в жовтий колір, такий неприродній, ніби там є жовта акварель... Вже й хліб підфарбовують, то жах.

17. Bublyk

Bublyk Member

Я консерви Аквамарин вже давно не купую, вони тільки на початках були добрі, а потім різко зіпсувалися.

18. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

З того, що представлено на полицях наших магазинів, "Аквамарин" мені були найсмачнішими, тому й брала завжди тільки їх. А після цього випадку навіть не знаю, що тепер купувати... :sad: Здається, колись були непоганими консерви виробництва "Пролив", треба буде якось спробувати.

19. Bublyk

Bublyk Member

MaryRomma, сардини консервовані треба брати ті, які виготовлені десь біля моря (наприклад, в Криму) + читати, щоб було написано, що зі свіжої сировини. Той целофан, що вам попався, швидше за все був упаковкою заморожених рибних брикетів, з яких робили консерви.
    Ми колись завжди брали сардини з фоткою такого великого корабля на етикетці (фірми не знаю), тепер не підкажу, бо вже давно не купувала ніяких консерв.

20. Sitara

Sitara Active Member

Я також це помітила. Та й взагалі, вже й не знаю, чи у нас ще якісь добрі консерви рибні?