Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

зазначене ДСТУ- це загальне ДСТУ власне для "масла вершкового". А ТУ - це розроблені на даному підприємстві умови виготовлення масла, що не повинні суперечити даному ДСТУ ( тобто одночасно зазначено просто технологію вироблення на підприємстві , але відповідно до норм ДСТУ). А чи є так насправді- невідомо.
    До речі, спред також виготовляється по ДСТУ але 4445 2005

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Тому я дивлюсь, щоб писало ДСТУ 4399:2005 "Масло вершкове" , дивлюсь, чи "правильне" ДСТУ на пломбірі, згущеному молоці..Тобто на улюблених продуктах :d23:.

4. mpaseflora

mpaseflora New Member

Чула по радіо, що проводили незалежне дослідження і таки "Президент" визнали найякіснішим маслом. Будемо надіятись, що так і є. Малому тільки його даю.

5. zaderyshka

zaderyshka Member

а мені смак не подобається. Кілька разів брала, то поряд з "Молокією" і "Селянським" воно трохи гірше по смаку. То стосовно моїх вподобань, не берусь судити щодо якості чи безпечності.

6. Vероніка

Vероніка Never give up

А яку сметану ви використовували ?
    Я вже сама думаю так робити, тому що в нашій країні ні в чому не можна бути впевненим.

7. Solomi

Solomi New Member

я так робила з домашньої сметани ,сепараторної
    але то хв 10 тре руцями бити в банці

останнім часом купую на шуварі польське чи бєловежське, маслом пахне:girl_haha:

8. Amrita

Amrita Member

Використовувала домашню сепараторну, купувала таку, щоб запах подобався - не був кислий, і на смак щоб не гірка була. Таку, яку б Ви на крем або збивати на вершки купили.
    Я в інтеренті прочитала, що можна міксером - так і зробила. Все вийшло!:girl_wink:

9. Пундик

Пундик Well-Known Member

10. мамочка

мамочка Well-Known Member

ковбаса "дрогобицька", виробництво "Премія" (торгова марка для магазинів "Сільпо, Фоззі") - з кусками жовтої свинячої шкіри, чорною ниткою в фарші...
    гидота

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Молоко ТМ Молокія "Казкове" - ну до якості самого молока претензій немає, купую його завжди, а от до кількості - на пакеті написано 1000 мг а реально є набагато менше, я роблю йогурт в йогуртниці і для того міряю молоко - вчора був рекорд - 780 мл, а ще було від 800 до 900, до літра не дотягує. Ну навіщо дурити споживача напишіть чесно скільки є, а то через це мушу докупляти ще один пакет,бо з їхнього літра мені замало... Чи може 1000 мг це менше ніж 1000 мл?

12. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

щоб сказати точно, треба знати густину того молока. закони фізики ніхто не відміняв ;).

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

О, з цим в мене туго, як і з математикою:girl_blush2: Але пару раз купувала молоко цієї ТМ Молокія просте, з сонечком на упаковці, там також написано 1000 мл і є нормальний літр.

14. kati

kati Well-Known Member

дивлячись чого:)
    Води 1000 мг= 1000мл. А от інші рідини залежить від щільності речовини.

15. Tamilla

Tamilla New Member

то ви маєте на увазі диск для збивання? В мене теж такий, крем, наприклад, не кожен зіб"ється, я вже так не раз продукти перевела... :girl_nea:

16. Donata

Donata Active Member

щойно зважила 100мл казкового = 100 гр., тому літр має мати кг., рік тому робила з нього йогурт, то такої недостачі не помічала.
    так то воно так, але молоко, то не є така вже нестабільна речовина по густині, щоб коливання маси більше ніж 20% було.

17. Corena

18. Tamilla

Tamilla New Member

:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

19. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу 900купувати

До речі, пачка молока Добряна має 900 мг. Але про то написано на упаковці. Хоча люди. які не читають що написано на пачці, певно свято вірять, що купують літру.

20. Corena

не про коливання маси йдеться. на відміну від води, молоко має якусь жирність.