Продукти: яких виробників не раджу купувати

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Sitara, 25 Червень 2011.

1. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Продукти: яких виробників не раджу купувати

жаль, що немає гарантії, що це дійсно чисті продукти, такі як ми їли в дитинстві. Німці також помішані на товарах, на яких написано "біо", але жоден німець не відповідає стверджувально на питання "Чи ви впевнені, що держава контролює походження продуктів під цим написом і чи впевнені у порядності виробника?"

2. terezka

terezka котяка-вишивака

овва, скажу, як людина, що працювала на молокозаводі - сухе молоко завжди дається взимку. коли молока мало (корови переважно тільні), а стабілізатори бувають природними
    зрештою, працювала я і на Молокії, і на Агро. Так от, на Молокії - чисто і кожен забір молока перевіряється, а на Агро пакети лежать у болоті, в цех всі ходять не у бахілах, а у вуличному взутті, молоко часто аміаком оброблене, у сметані таке...

3. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А кефіри, йогурти, масло як виготовляється? Бо вже багато хто писав, що вибирають продукти цієї фірми, а після попередніх дописів засумнівались....

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

І мені.

а я на домашньому виросла, щось не розумію сама чого та курка тепер мені не лізе.
    З магазинних курей подобається найбільше "Наша ряба", все решта ні.
    Може кому не важко, мені важко.
    Пам"ятаю як домовлялась на Привокзальному з однією жіночкою. Десь три місяці я була її постійним клієнтом, поки не побачила як вона витягує з мусорного контейнера пластикову тару для молока. Правда я зразу підняла скандал, але вона сказала що то для сусідки.:girl_devil: а ми так звикли до її продуктів.
    Тепер молоко домашнє взагалі не беру, хіба сир.

5. Almariel

Almariel Well-Known Member

хто що чув про майонези Олком? бо на смак гарні і склад непоганий (якщо правда).

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

7. Seppy

Seppy Active Member

То розкажіть нам ще щось цікавенького, про пальмову олію, наприклад у маслі і т.д.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

та люди з села теж напевно своєрідні виробники. Хіба ні?

9. terezka

terezka котяка-вишивака

кефіри - на кефірних грибках, а не на заквасці (справжні кефіри, корисніші, ніж йогурти), йогурти - сам по собі йогурт живий 3 години, його стабілізують природніми засобами, щоб мати змогу продавати. Всі йогурти з терміном придатності більше ніж 7-10 днів уже з сильними консервантами. Масло - на натуральність масло перевіряють так: в холодильнику воно замерзає на камінь, після діставання - кришиться і дуже тяжко ріжеться. Як трохи постоїть в кухні на столі - тане дуже сильно.

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

пробачте, але важко сприйняти не за рекламу, бо я пробувала і Добряну, і Молокію. То сметана краща в Молокії, Кефір також. Лиш в молокій він грудочками, так як і має бути, а у всіх решта так ніби розведений порошок.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

то що ви її пробували, не показник. смакові рецптори у всіх різні.
    і смак- то не характиристика натуральності.
    як бачите , комусь і домашня курка смердить.

мені кефір у всіх виробників не смачний. і молокія така сама ніяке.певно ваш допис теж реклама?

12. Vittoriya

ну тільки я не кажу, що добряна жах яка погана і що там одна хімія.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

просто ваш допис не доречний. про рекламу.і я написала вам відповідь-приклад.
    як на мене , навіть якщо рекламуватися, то 1 -2 - 3 дописи на ДП якогось працівника чи то Молокії, чи Добряни чи ще чогось - не змінить навіть на 0,5 % загальний продаж продукції.

14. Seppy

Seppy Active Member

"Добряна" в мене на одному з останніх місць разом з "Щодня"

15. Vittoriya

ну я свому смаку довіряю, я росла на всьому домашньому-молоко, кефір, сир, сметана, масло. І я трохи можу розрізнити наприклад , де є направду кефір, а де невідомо що. Я не кажу, що всі мають рахуватися з такою моєю думкою, абсолютно ні, то є чисто для себе, мені все-одно що кому подобається. Але чути такі відгуки про Молокію мені дивно. Про хробаків то вже трохи занадто. То певно має бути дієвий спосіб відвернути людей від продукції на користь інших.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

однозначно ні.
    варто 1 раз найти знайомих і таки потрапити на ті заводи. думаю "прозріємо" усі разом.

17. Vittoriya

Ну от я більше довіряю допису знайомій людині:

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Маю знайому з "Галичини", молока не п'є зовсім:girl_smile:
    Щодо продукції найчастіше фішка - продукція "з майбутнього" - кефіри, сирочки, молоко пробивається дата на день-два наперед.
    Щодо молока - то в усіх виробників брак сировини, і майже все молоко - порошкове. В кого пакетне молоко нормально скисає?
    Як не дивно, але "моє джерело" рекомендувала молоко тривалого зберігання, його роблять з пастеризованого молока, а не порошку.
    Чесно кажучи почитавши-подумавши вже не заморочуюсь купую Молокію, Драгобрат, Простоквашино, але точно не Добряну. Колись купувала на базарі, перестала, як побачила що моя сусідка збирає на смітнику пляшки і здає жіночкам, які туди розливають домашнє молочко...

19. Vittoriya

молокію не пробувала, а от були в Харкові, знайомий брав харківське молоко "Заречье" в картонній пачці. Жили ми в готелі, поставив на ніч на балкон, скисло і було дуже смачне. Ми були здивовані. Ще є натуральне молоко, шкода , що у нас тої марки нема, бо я брала там кефір, ряжанку і топлене молоко-суперсмачне.

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

тобто тривалого зберігання?
    Я як мала молочний гриб, то купувала молоко тривалого зберігання або базарне, звичайне не скисало за добу ніяк...