Відповідь: Процеси конкурсних робіт Касю, питання по Панянці. Тканина бежева чи біла? і рамка біла чи бежева? бо д уже гарне поєднання (просто і зі смаком) білої рамки до білого фону, але ж фон ніби не білий... то може й рамка не зовсім біла?
Відповідь: Процеси конкурсних робіт тканина БЕЖЕВА. Рамка бежева з золотом всередині, і набриском таким по рамці - в стилі ретро.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Своє "Бістро" я вишивала 2.5 місяці.Свій приз я віддаю тому хто саме більше його хотів.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт 2,5 місяці Це ж я знову взялась за такий здоровенний проект (ну не за Бісто а за той мій набірчик), ну от чого мене на велетнів тягне А призами розкидатись но-но. І не кажіть що вам не подобається Хочуть такий приз всі, але на жаль він не ділиться на стільки частин:no: Крім того, в хомячому хазяйстві це все дуже, дуже згодиться
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Дівчатка - слів нема! Це фантастичні процеси!Так цікаво спостерігати як твориться диво! Чекаю на процес бичка Муки - від lapochky (ну і на схемку, як не зажалуєте)
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Схему хіба на мейл. Цього виробника краще на форумі не ставити, якщо ми хочемо, аби форум жив. Я повинна мати, то можу скинути.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Це ж М*ло*дец*ької схема, правда? сорі за офтоп. просто дуже цікаво.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Я в тому не розуміюся, але здається так. Знайшла його в себе, можу вислати на мейл, хто бажає.
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Роботи, що не пройшли на конкурс (власниці мали нуль або замало дописів):
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Два останні шедеври, то роботи нашої Octavia. дуже мені шкода було, що занадто мало дописів вона мала
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Гарні роботи... "Весну закоханих" бачила в "Інтер-Сіті" на продаж, але не таку гарну, як тут - чомусь кольори були блідіші... Тоді вона мені не сподобалаь, а тепер бачу, що помилялась
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Ух ти, яка краса А хто вишивав, якщо не секрет? Перші дві роботи по дизайну Марії ван Шаренбург (надіюсь правильно написала), маю на її дизайн план, ось такий Наречена теж з бісером здається, а з коником, то Ланарте?, так ніжно, Октавіє - браво немає слів! Скільки часу пішло на ці шедеври? Дівчатка, а ви можете нам процесики показати - так хочеться побачити Бо роботи ваші - надзвичайні
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Перші 4 належать комусь із нулем дописів. Як на мене, то одна й та сама особа, але двічі зареєстрована. Умо, так чи не так?
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Хомко, я в осаді... я просто не маю слів. Ще мені дуже сподобалася робота Уми, особливо фотка з мольбертом - то якби не вишивальний конкурс напевно ніхто і не здогадався б, що то не акварельна картина (хіба, що фарби одні не акварельні на мольберті були, так?)
Відповідь: Процеси конкурсних робіт я ось про те саме думаю з моменту коли Хомка виклала знимки процесів... всі роботи гарні, але ЦЯ якоюсь іронією долі оминула своєю увагою багатьох голосувавших. Направду, загальна знимка роботи "вкрала" в неї левову частку
виглядає, що якщо не одна й та сама, то якісь коліжанки, бо в один день прислали фото, а потім коли їх попросили дати нік на форумі, то теж в один день зареєструвалися і подали ніки мені сусідка про це говорила, але мені для масовки треба було я теж піля процесу прозріла!! конкурсна фото того всього не відобразила!!! То було б точно перше місце!
Відповідь: Процеси конкурсних робіт Ще один висновок. Для наступного конкурсу обов*язковою вимогою буде подати 3-4 фото процесу. До речі, є пропозиція, аби наступним зробити конкурс біскорню. Що думаєш?