Процеси конкурсних робіт

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Ума, 15 Грудень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Процеси конкурсних робіт

а мене покликати?:girl_cray:

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

3. Ума

Ума Super Moderator

Отже, перелік авторів:

1. Жовті пташки - Левиця
    2. Котик за сх. Маргарет Шеррі - La Esposa
    3. Шафка - Яруська
    4. Ранкова роса - Kasia
    5. Бичок Му-Мука - lapocka
    6. Різдвяні історії - Юстуся
    7. Дари осені - Хельга
    8. Малюк - Анута
    9. Біла космея - LudmilaP
    10. Панянка - Kasia
    11. Ангел з немовлятком - Хомка
    12. Весільна метрика - Holly
    13. Акварельні маки - Ума
    14. Кицька - Orman
    15. Годинник "Лілії" - La Esposa
    16. Малюк 2 або мій братик - Oddly
    17. Турбота - Algo
    18. Далматинець - Nifertiti
    19. Панянка з Парижа - kitka
    20. Весільний салон - Nifertiti
    21. Кошик з фруктамина кухню - Вишиванка
    22. Годинник "Горщик із щастям" - Яруська
    23. Європейське бістро - Юстуся

п.с. якщо чиїсь ніки не правильно написала, прошу вибачення, поспішала

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дошиваю весь білий колір на платті та пеленочку немовляти. Золотисті хрестики на другому шлейфику. Ангелик отримує німб))) Промінчики на схемі йдуть беком, але мені хотілось щоб вони променіли, тому вишила не по схемі, тут вони не натягнуті і провисають((

[​IMG] 15.11.2009 [​IMG] 18.11.2009

Золотою ниткою бек по контуру тіл та деталі обличчя

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] 18.11.2009

Далі бісер. Я думала що справлюсь за день - хі-хі-хі, пішов тиждень:girl_crazy:
    Це вже випране, попрасоване і натягнуте на дитячий столик))) Того тижня прийшлось Олексійкові без нього обходитись)))

[​IMG] 20.11.2009 [​IMG] 22.11.2009

23.11.2009 - все вишито:girl_claping:

Голівонька ангелика та малючок ближче

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Картина позувала для фото в мене на стіні, насправді вона буде висіти в зовсім іншому інтер'єрі - з нетерпінням чекаю дати:girl_in_dreams:

Надіюсь, такий довгий процес не відбив у бажаючих вишити цю красу:girl_wink:

5. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, я вам чесно скажу, що зараз подивившись на ці процеси, почитавши історії вишивальні то починаєш розуміти, що КОЖНА робота то витвір!!!

Касіні процесики просто бомба! Наскільки шикарно той бек витягує картину з нерухомого в активний рух, а ті песики, то є щось :) ( я інколи дуже хочу таких справжніх, але б"ю себе по руках, що не можна)

Хельго, а ви всю картину без розмітки вишивати??? для мене то не можливо! я би сто раз порола, наплутала і тп.

Іринкин кіт дійсно важко вишивається ( я вже в Робіні тих котів шила, то знаю), то ювелірна робота! Але я бачила більше фото в процесі, дуже гарно було дивитися на деталі :) А годинник з Ліліями, виявляється немає фіолетового відтінку, то я теж тільки зараз в процесах помітила... отак мене декорації заплутали, що я була впевнена, що лілії бузкового кольору :)

Хомко, я навіть не підозрювала, що та картина настільки цікава в плані техніки і вишивання. В житті б не сказала, що там треба шити в 6 чи в 3 ниточки... а крила, дісйно з таким ефектом ніби з пуху зроблені! Шкода, що на конкурсі того не було видно!!! ще джодивилася другу порцію фото - просто супер!!! так майстерно і гарно!!! я дуже змінила свою думку :)

Всі дівчата молодці! і кожна робота вартує призового місця!!! А я так тішуся від переглядів процесів, якесь задоволеннятаке отримую! :girl_crazy: маньячка

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

:suicide:Дівчата!!!! Ви мене вразили:girl_crazy: Особливо Левиця, La Esposa, Хельга, LudmilaP!!!!!:girl_in_love::girl_in_love: Всі, кого немає в цьому списку, ви не вразили:girl_blum: бо саме такої краси я від вас чекала:girl_blum: Молодці!!!!

П.С. Нарешті я знаю, кого маю мучити:xaxa: Левиця - поділіться схемкою:o

7. La esposa

La esposa Moderator

значить, я така не одна))) а то соромно було признатися - розглядаю той монітор, щось сама до себе бурмочу, і либлюся)))) чоловік спитав, чого то я сама до себе ойкаю і вавкаю))))

і найголосніше, що тепер хочеться вишити кожну з робіт))))))))) Дівчата молодці!!!!!!!!!!

8. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Купила я була маркер. Розмітила, а потім бачу - він зникає. Виявляється, то маркер який змивається і випаровується на повітрі. Спочатку, кожні два дні підмальовувала, а коли було вишито більше половини, то вже відштовхувалась від вишитого, набридло мені так часто підмальовувати.
    А пороти таки довелося - навіть з розміткою, бо саме розміткою помилилась та так що не можливо було підправити.

9. мамочка

мамочка Well-Known Member

Юстуся модлодець, дві роботи дійсно гарні

а ще мені дуже сподобались Акварельні маки, Ранкова роса і Кошик з фруктами
    саме ці роботи хотіла б вишити для себе

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене ідентичне враження. Я бачила, що краса й складно досить, але придивилася тепер і взагалі щелепу загубила! :girl_in_dreams::girl_in_love::girl_claping:
    І я не втратила охоти до такої роботи. Я не знаю, чиї це схеми, але маю таких кілька й вони мені неймовірно подобаються. Колись обов*язково зважуся!!

Від процесів маю естетичний шок! Стільки краси нараз, таке піднесення відчувається завдяки тому! Молодці дівчатка!!! :girl_claping::girl_claping::girl_in_love:

Давайте ще!
    Бо я спонсор. Не хотілося конфузів. І то на мене тиснуло настільки, що я вирішила не брати участі.
    А в Ірці був перепад настрою й вона емоційно "засвітила" роботи передчасно.
    Я хоч і Лілія, але люблю ромашки й маки вишивати.

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

До речі щодо бісеру і 16 канви. Не знайшла я у Львові маленького бісеру потрібних мені відтінків, дуже мацьопкий є в продажу тільки скляний:girl_cray: жовтий все ж прийшлось такий взяти, хоча мав би бути колір вікторіанського золота (відчувається різниця?), тому вийшло що бісеринки трішки завеликі. Напевно, краще вишивати на 14 аіді, тоді з розміром бісеринок проблема відпаде.
    І ще. Якби я знала що то така складна робота, то нізащо б не брала її на конкурс, бо то ж треба було вкластись в строки - що трохи "напрягало":girl_crazy: Але, але... маю таку дурну натуру, що "хочу це!" - і вишиваю, потім виявляється що то трохи складно, але кинути я вже не можу - от і йду до фінішу:girl_crazy: Зате тепер як я собою пишаюсь:girl_in_love::xaxa:

12. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ми тобою також пишаємося

Побачивши процеси тепер думаю, що проголосувала б по іншому. Побачила багато нового, що важко було роздивитися на фото, які виставлені в конкурсній гілці. Хоча... це лише початок процесів :)

13. Анута

Анута Well-Known Member

ми тобою пишаємось так, що навіть словами не передати!!!!

Останнє редагування: 15 Грудень 2009
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

З золотим та срібним бісером треба бути обережним, бо при пранні, носінні фарба просто стирається, хіба що брати японський.
    Робота дуже гарна!!!!!!!!!!

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Daisy, велике дякую за пораду:girl_in_love:, добре що то вже під склом і пратись буде не скоро, а от попереду Вікторіанська пані, там теж здається бісер, і з пранням ми ще не вирішили - коли і як, так що мотаємо на вус:girl_in_dreams:

16. Ума

Ума Super Moderator

я щось дуже довго мучилась, яку б то роботу вибрати на конкурс, час минав, а я все не знала що починати :) Якось надибала ось цю акварельну серію Бі Морісона. Мені сподобалось і я шукала, щоб купити набір, але в нас в Україні з тим дуже туго. Тому вирішила шити не по набору, благо на інших форумах прочитала, що в набір таки входить звичайна канва 16 і нитки ДМС. Знайшла схему в РМ і почала вишивати:

це всі матеріали на маки:

вишивала я по кольорах і значках (відшила один номер - все і хрестики і півхрестики і в дві і в одну ниточку і пішла далі), після кожного кольору фотографувала прогрес (але все показувати не буду, бо то занадто ;)) з номером нитки, яку відшила. Тому на певному етапі в мене закралися сумніви, що схема прогон, бо щось то не дуже відповідало тому, що мало би вийти в кінці.
    ось так поступово з"являлися маки:

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

на цьому етапі я засумнівалася у схемі, бо ці маки мали трохи кострубаті переходи і ще й місця в 2 і в 1 нитку дуже негармонійно дивилися (на фото не дуже видно):

потім робота пішла нудніше, бо я взялася за кольори, яких йшло мало на роботі, але маки потрохи вимальовувалися і ставали більш акварельними :girl_in_dreams:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

а потім я дуже хвилювалася, що не встигну оформити роботу, тому прийшла ідея з мольбертом :girl_in_dreams: Моя сусідка художниця і я пішла до неї на фотосесію, але освітлення там було не дуже... ще й мій фотік, і я як фотограф :girl_haha: але то вже в наступному пості буде :girl_bye2:

17. Ума

Ума Super Moderator

В принципі, мені було цікаво як дівчата вгадували, що маки мої :girl_cool: адже я ніде про них не згадувала, але напевно моє оформлення, про яке я ненароком промовилась, спалило мене :girl_haha: та все одно, мольберт вносив сумніви у здогадки дівчат :girl_in_dreams:

то трохи фото з різних ракурсів:

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

а то вже готова попрана робота і зворотня сторона (я думала ховати нитку на лице, але коли вишиваєш в одну нитку або півхрестик, то це не виходить)

[​IMG] [​IMG]

ну, всю фотосесію на мольберті я показувати не буду, і так забагато фото в мене, але то все тому, що не можна було фото процесів показувати, а так хотілося :girl_in_dreams:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

ну, і звичайно, найважче дилетанту сфотографувати оформлену роботу. в мене немає такої фото, яка б реально відобразила кольори паспарту та рамки :girl_mad:

хоча моя робота не є складна, в порівнянні з іншими конкурсними (проста техніка, легка схема), але я дуже задоволена тою роботою, а моя мама в захоплені від такого подаруночка :girl_claping:

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

УМА БОМБЕЗНО!! мені з цієї серії теж одна картина подобається. вже не буду боятися її вишивати.

більш реальне фото моєї вишивки - бо те що на конкурс якесь коряве.

19. Kasia

Kasia Well-Known Member

а це моя роса з мобільного. вишивала з набору Золоте Руно. це був мій перший і не дорогий набір. сподобався мені після того, як побачила нетрях інтернету готову роботу і зауважила , що основа люрекс. до цієї картини - є пара ( ніхто не сумнівався що я вишиваю тільки серію, нє?) , то її теж планує до купити і вишити до пари.

20. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, явражена, тут слів замало...:girl_claping::girl_claping::girl_claping: краса така!!!! вражена я всіма процесама, кожен просто неперевершений!!!:girl_in_love::girl_claping:
    і я покажу як вишивались мої фрукти :girl_smile:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Вишивалось дуже легко, правда, одник раз довелось пороти:girl_cray: бо перепутала один зелений колір:girl_cray: а так вишилось дуже швиденько.:girl_curtsey: