проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: проблеми зі спанням

То така якась ніч))
    як я кажу, зорі не так встали.

Ладно моє молодше вже давно з мене курку-гриль)))) зробило, так мій старший хлопака будився парканайцять разів за ніч і викрикував: "літачок фууууух летить!!!", або " поїзд чух-чух-чух ууууу!!!" і то так, що певно всі сусіди почули, або "де моя машина..." і істерика. Муж давай рити всі іграшки, але ні одна машина, яка там була його не влаштовувала, тому істерика тривала довго.:girl_impossible:
    А під ранок було ще ліпше, Святику мабуть приснилася міліцейська машина з мигалками і він вирішив включити "сирену". То було шось...:girl_crazy:
    В 6-ій ранку я пішла пити каву, бо моя башка вже того далі не витримувала.

2. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Ага, і в нас. Малий проснувся в 4:30год, (хоч зазвичай встає 10-11год) і співав до 6:00год, а потім знову спунькав до 10. І що то було?:confused:

3. jMoondance

jMoondance Member

І ми щось дуже сьогодні крутились. Проснулась я не виспана. Зато в день коли гуляли аж 3 год поспала. А потім під вечір знов 3 год ( і я з неюю 2 поспала).

Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk

4. blakytnooka

blakytnooka Member

ой, та... уявляю, як весело :)))
    а я вже потрохи розумію, чого наше чудо так спить неважно - не знаю, який там тиждень в нього по рахунку, але бачу що то, певно, в нього той стрибок у розвитку, бо хоче, щоб більше щось йому читала-показувала і повторювати щось намагається, більше інтересу проявляє до того, що я роблю.

5. Brenda

Brenda Member

В нас з тим сном теж капецЬ:sad: вдень спимо одиин раз 2-3 год, залежно від дня, наприклад в неділю заснула в 17:00!!!
    А вночі жесть взагалі,. Раніше доня прокидалась в 4:30-5:00 і в 8:00 і все, а зараз просто караул:sad:(( засипає в 23:00, в 2:00 прокидається і смокче цицю годину і то так смокче як не їсть, а так дуууже сильно кусає деснами:sad: я так протягом тієї години міняю груди пару раз, бо болить мен ужасно, потім засипає на півгодини і знову та сама історія і так до 7 ранку:sad:( Біля мене не може спокійно лежати і спати, постійно шукає груди і плаче, поки не дам, а в мене вже тріщини на сосках від тих нічних кусань:sad:(( я вже сьогодні просто розбудила чоловїка і він поклав малу біля себе ( вона зазвичай спить посередині). Пробувала після першого ггодування класти назад в ліжечко, та де там, відразу будиться, плаче і знову все по новому колу:sad: зубчика ні одного, десна не напухли, що це?! Я вже як зомбі другий тиждень:sad:

6. Margarett

Margarett Well-Known Member

Видається, що у вас ті зуби лізуть по деснах ще. Тобто їх зовні взагалі не видно, а там в середині вони створюють рух і прорізають десну, вилізають з лунки. Ото і є саме неспокійне і неприємне для малявки. Бо як вже зубік близько, то практично по всьому, далі він вилізе безпроблемно. То треба пережити. У нас було таке, а потім 4 на раз ...
    Сама не давала нічого на зубний біль (коли лізли), все думала, а може ще гірше буде і відтягувала. Так й минуло. Але може вам варто спробувати чимось підмастити десна чи на сон дати Дентокінд. І подивитись як буде. То не вказівка, просто думка. Чи просто спитати доктора про таке.

7. natorella

natorella Well-Known Member

як згадаю юркові аж сині ясна - в нього були гематоми на місці тих майбутніх зубів, муж радив зеленкою помастити

8. Margarett

Margarett Well-Known Member

Та , чесно, про зеленку не чула, бо точно б випробувала. Ніц там страшного в ній нема. Але кажу якось все здавалось, що капец вже не могу, а воно минуло і загуло. То хіба просто перетерпіти.
    Трудно.

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Може дійсно зубки. В нас є 4 зуба і жодного разу не були напухші ясна на зубки. Як верхні лізли, то може чуточку... А як оті перші нижні - ні набряку, ні почервоніння. Вилізли і все.

Ну і в нас на кожні два зуба було 3 непокійних ночі. Хникав, не спав, крутився, але і від циці відмовлявся((

10. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Во во! У нас нижні також непомітно окові вилізли. Побачила вже коли утворились напівпрозорі полоски там де зубки мали прорізатись (то десь дня за 2). А до того ніц не видно було, то хіба по поведінці зрозуміло що зуби десь там на підході. Верхні 2 то були вспухші сильно і довго, місяця 2. От недавно 5-й прорізався, нижній зліва, то теж візуально побачила вже коли виліз, а так то крутився мені на ранок години 3 і нічого його не заспокоювало, ну і вдень нервовий дуже був.

11. natorella

natorella Well-Known Member

то він так пожартував, коли я нила шо от всьо вписку в синяках, а ніц не лізе - каже намалюй зеленкою і не буде синяків видно

12. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, а як багатьом вдається класти маля посередині між собою і чоловіком? Завжди кладу між собою і дит. ліжечком. Нині спробувала трохи лишити між нами, бо вже дістало на одному боці щоночі спати. І що? Годину напівдрімала, відпихаючи чоловіка від малої. Потім прокинулася, а його лікоть в неї на голові. Забрала знову на іншу сторону. То капець, щось у мого чоловіка ніякого підсвідомого батьківського інстинкту :haha:)

13. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ми так з народження ))) якою груддю годувала - там і малий. Може мій звик? Типу перші ночі напівспав щоб раптом не притиснути ще зовсім мале і так і звик? Не знаю... Було раз мене підняв бо бачте "цицьку" на ручку малому поклала (щоб не передавила своїм неповним в розміром, ага :) ).
    Я навпаки люблю коли малий між нами, бо точно впевнена що нікуди не дінеться))) з двох сторін є підстраховка:)

14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

То звикається. Ми з народження клали лише посередині.
    Більше того, після годування, чоловік підсуває малого до себе, бо я біля малого не сплю, а дрімаю. А їм добре. Потім лише підсовує до мене, щоб погодувала і назад до себе тулить:)

15. Brenda

Brenda Member

Мій чоловік вже звик, він навіть, на відміну від мене, може спати спокійно з малою в обнімку, а я не можу, бо коли ми з малою так в обнімку, то вона не спить, а постійно хоче циці:sad: Відповідно, я цілу ніч не сплю:sad: і пару раз в мене було таке, що я уві сні трохи придавлювала малу, вона плакала :sad: то тепер боюсь обнімати її, погодую і трошки дальше відсуваюсь. Мій чоловік, натомість, ще ні разу її не придавлював... А я годую спочатку нижню цицю, потім верхню і нікуда дитину не перекладаю і сама не перелажу.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та не думаю, що в них є таке як у мами.))))

Доречі малого тепер тільки під стінкою тримаю, не переставляю на край, щоб змінити груди. Вже і в нас тепер є верхня циця і нижня:girl_haha: Бо ж злітає мені на підлогу крутійко малий.))

17. Brenda

Brenda Member

18. Raven

Raven Мама малятка

так і кладу, муж ще мене посуне, щоб не придавила бува

19. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І наш малий з народження спить по пів-ночі між нами. Після пологового, коли ми жили пару тижнів у моєї мами, то взагалі всі разом спали на півтора спальному ліжку. А вже зараз то лафа – на широкому розкладному дивані вільно поміщаємось – чоловік спить строго на своїй половині і на нашу з малим сторону дивану не зазіхає.:girl_yes2:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

я теж дуже через то переживала, бо мій чоловік раніше спав безпробудно, нічо не усвідомлював, кілька разів ліктем мені по носі зарядив і навіть не відчув :girl_crazy: а зараз його як підмінили- якшо малий між нами, він ні на сантиметр не перетинає свою частину, спить спокійно, навіть хропіти-сопіти перестав :xaxa:
    а ше дуже часто після годування бере собі синочка на живіт і так вони собі сплять, а я можу розлягтись як хочу :girl_tender: