проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. blakytnooka

blakytnooka Member

Відповідь: проблеми зі спанням

а я теж трохи поскиглю, бо малий встає через кожну годину-півтори і так цілу ніч будиться, я вже навіть не пам'ятаю, чи міняю я груди, а під ранок вони вже так болять... Навіть повернутись вже боюсь, бо він будиться і знову висить на грудях
    то зуби так лізуть???
    може таке бути, що йому мало молока, тому інтервали такі малі?

додам, що вдень поведінка дитини звична.

2. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

в нас те саме, тільки ми менші - 9 міс, теж хочеться все на зуби списати..Головне, що вдень малий їсть через 3 або навіть 4 год вже, а вночі якийсь капець в нас. А ще зробила висновок, що встає вночі ще через пісяння (як же тут не пісяти цілу ніч, як стільки молока п"є:)). Пробувала садити в ночі на горшок, то скандал на сні такий, що вирішила - краще не чіпати. Тепер тільки чекаю, що підросте і все зміниться, спати довше без циці буде, але бачу: "чим дальше в ліс тим більше дров" в нас чомусь....

3. Krosha

Krosha Well-Known Member

Не факт, що то через зуби. Просто дитина, яка спить біля мами, спитьбільш чутливо. А як тільки прокидається - хоче впевнитись, що мама поруч, циця є, і того так висить.
    Моя мала, коли спала всю ніч окремо в ліжечку, мала 2-3 нічних годування. Потім почала спати біля мене - то теж постійно висіла і їла. Але то в неї приблизно в 1 р 2 міс минулось.

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мій малий нині так якось активно спав)), що скотився з дивану. При тому що спить зі мною, я в уяві не маю як то він через мене перестрибнув, що я не чула.:girl_impossible:
    От реально чуть не дістала інфаркту від того ГУП посеред ночі. Потім до ранку серце калатало, хоч він приклався до грудей і далі заснув.
    Та мабуть...

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Все))) виліз 5-й зуб і ранкові кручення наразі припинились ))))
    Правда засинає і далі не раніше 1-1.30... Точніше в 11 покімарить з цицею півгодинки а тоді оченята відкриває і все, бавимось мамо (((

---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

І в нас таке було. Приблизно в 5 місяців... Страху набралась теж.

6. blakytnooka

blakytnooka Member

і в нас так було - одного разу переліз через мене тільки за ноги трохи встигла впіймати. Теж дивувалась, як я не почула, але то не дивно - втома...

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ого! мені аж страшно стало:girl_impossible: в нас ліжко досить високе і килима нема(щоб пом*Якшити). навіть боюся подумати про таке. а спимо з донею вдовох під ранок. а то ж якраз, коли в мене вже повний автопілот... як її вберегти?? треба придумати якісь "підпирачки":girl_in_dreams:

8. Barbie

Barbie Well-Known Member

А в мене малий цієї ночі спав весь час. Я була в шоці. Лише раз прокинувся сам, і то поповз на тата спати. Але я його забрала до циці. Молоко набралось, я йому даю цицю, а він нєєє, спати. Приклався був раз в 4 трошки, аж потім в 7, і до 10 спав. Мала б тішитись, але щось страшно стає, щоб з грудьми ттт всьо гуд було.

9. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

спокійно, постелити чи підставити щось можете, але не всі діти так мандрують уві сні, мій малий зазвичай спить на краю і жодного разу не падав уночі, я якось завжди відчуваю коли він повзе, яка б сонна не була

Last edited: Jan 27, 2014
  10. hitrynja

hitrynja New Member

в нас намітився прогрес) уже протягом тижня вночі ми спимо по 3-4 години - навіть час прокидань приблизно однаковий. правда зранку ми теж любимо подрихнути - в 8 пів 9 їмо і потім можемо до 12 спати.... і я сплю з малюком)ю вдень правда ми вже менше спимо - по 1,5 годинки - вже більше розглядаємо, робимо масажики і зачіпаємся до мами.
    і ще - засипає на грудях у чоловіка на протязі декількох хвилин...а у мене так не виходить)))

11. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Я пожалітися, в нас повний ахтунг зі спанням зараз. Мала препогано засинає, то попити 150 разів дай, то почухай, то поноси. Потім вночі встає плаче, проситься на руки і мушу носити її по кімнаті. Видно, що чогось боїться і не каже чого. То капець, як мені ті прокидання вже набридли. Дитині 2 роки, а тим неспанням вночі кінця краю не видно.

12. malicious

malicious Member

А у вас вже всі зубчики є?

13. Plenilunio

Ой, десь недавно Оля писала як Марко так само на спав і лякався чогось. Так само в 2 роки... (і ще не всі зубки вилізли, ага)

14. Gabi

Gabi Dum spiro spero

В нас також ще не всі є. Зараз 16-ть і дуже давно вже так. Думаєте, то на зуби? Бо поки не видно нічого((

15. Brenda

Brenda Member

Моя Вікуся здається переходить на одноразовий сон:sad: чи це ще не зарано!?!!! Мене це не дуже радує.... В нас роежим дня тепер три дні такий: просипається в 9:30-10:00, спить з 13:30 до 16:00-16:30 і все...... В кого коли дітки перейшли на один сон?

16. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Брендо, ми з 9-ти місяців уже на одноразовому сні, точно так як у вас описується, а у моєї куми дитина в 9 міс взагалі відказалась від денного сну, ото абзац... кожна дитина індивідуальна

17. Brenda

Brenda Member

А я так надіялась покайфувати ще трошки:haha:)))

18. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

а в нас в 9 міс ще 3-х разовий денний сон, зараз, здається починає перелаштовуватись на 2-разовий.. Але, дівчата, малий в мене спить лише по 30хв, як пощастить (а це дуже рідко буває), то до години часу.

згадую свою малу в такому віці - те ж саме було точно, а висипатись нормально, памятаю, я почала десь коли малій 3 рочки виповнилось. Але думаю це все індивідуально для кожної дитинки..

19. invisible

invisible Well-Known Member

Ну зате вона досить довго спить за раз. Моя на 2-разовому, але сумарно спить як твоя десь 2-2,5 год.

20. Plenilunio

Було те саме - спав по 30-40 хв. На 9-му місяці перейшов на 2х разовий і став спати довше. Годину точно інколи і більше.
    Але тільки зі мною...