проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: проблеми зі спанням

І ми ніяк не врегулюємо денні сни. Вже пару раз було перейшла на 2-разовий, але періодично все збивається і знов спить 3 рази. Переважно коли зарано встане або в другий сон мало поспить. От зараз дрихне, бо вдень поспала 40 хв. Не знаю коли тепер на ніч засне, хоч бери і буди...

Sent from my GT-S5302 using Tapatalk 2

2. jMoondance

jMoondance Member

В мене мала засинає на руках або з цицьою. А на ліжко її майже не реально перекласти. Вроді вже і добре спить, а іки кладеш очі бам і відкриті. Що робити? А сама не засинає. Та і лежати сама не може, максимум 15 хв. І починає плакати. Приходиться на руки брати. А так не хочеться щоб на руках весь час висіла. Не реально щось зробити.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

В нас в ночі спить без перериву год 2-3 рідкість 4. Переважно 2. Потім цицю на 1 год потім можем ще поспати і так далі. Страшенно через це не висипаюсь. Так ще довго буде? Чи потрібно щось робити? А в день спимо добре на прогулянці. 2-3 год. І так десь аксимум 2 рази по годині. Це нормально? А як у вас було?

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

так і має бути..вона ж ще маленька..їй потрібна мама

а далі може бути таке, що потім вже почне розуміти, що на руцях краще, і вередувати. у нас тепер як носиш - кайф, як поклав - сльози.

у нас так і зараз, просто сон став довший.

у нас так і є. гуляти дуже любить, і щоб трясло. Не хвилюйтесь, все ввійде в свій режим, звикнете, а далі буде легше.

4. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

десь читала, що діти в такому віці не здатні маніпулювати.

дивна для мене ця фраза... я свого з рук не спускала, і тепер він постійно на руках. Правда, тепер це важче (9 кг як не як).

малий до двох місяців вдень спав лише на мені, і нічо... хата не завалилась, чоловік з голоду не вмер, і я жива :)

класти до себе в ліжко і годувати лежачи, поки дитина їсть - мама собі спить.

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

:) Все те саме до сих пір.. Денні сни майже завжди з цицею. Тобто я лежу з ним. Вже майже змирилась. Іноді можу і задрімати поруч хвилин на 10. За ніч трохи доспати:)
    Вночі також їсть кожні 1,5-2 год. Правда скільки часу він смокче не знаю, бо часто сама швидше засинаю аніж поїсть...
    Дітки різні.... Хтось спокійно спить по 5 годин днем, а хтось хое маму поруч себе увесь час ;)

6. invisible

Підписуюся. Я правда вже давно змирилася і кайфую - сама сплю чи читаю чи в Неті сиджу. То навіть добре мені так. Бо коли мала не спить, я відпочити не можу.

Йой, що ж ви хочете від 3-тижневої дитинки? Вона себе ще не усвідомлює окремо від мами, мама їй потрібна поруч 100% часу. Якщо дуже потрібно робити щось по господарству, то може придбайте слінг? Моя мала стала більше сама бавитися тільки десь після 6 місяців, коли вона реально почала розуміти ЯК бавитися (торохкотіти іграшками, стукати їх одна об одну, щось перебирати пальчиками і т.д.). До того вона просто всі іграшки гризла (лізли перші зуби), злилася і кидала.

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

значить мій вже хитрюга, бо чітко уловлює навіть момент, коли тільки збираюсь покласти, а він вже таку моську робить, йой)

8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

не раніше 3 місяців
    у нас так само було, та і зараз - тричі по 40 хв (ну один раз може бути довше, якщо на вулиці)
    вчіться спати вночі поки годуєте, та і вдень зразу лежачи вкладайтесь годувати, то може ви встанете, а вона сама трішки поспить

9. Megan

Megan Well-Known Member

І я сюди з питанням чи довго так ще буде. Люююдиии, я зла встаю. Вночі спить лише з цицею в роті. Засинає міцніше, циця випадає і плач. Отак кожних 15хв. я прокидаюсь. Плюс постійне лежання на боці, я не витримую, мені все затерпає, спина болить, я на спині хочу спати :cry: Я розумію, що він ще маленький, що потерпіти треба, але то мука якась для мене. У мене вночі сьогодні вже промайнула думка дати соску :shutup:. Ну не можу я так. Вдень нема сну, і вночі теж.

10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

А я даю дурника. Ну що поробиш, як малий не хоче на вулиці спати без нього. Так вже є.

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я вас дуже розумію, бо в мене ця ніч була схожа. А я від вчора хвора така, шо єлі ходжу, температура 38 тримається і я з малим цілими днями і ночами сама. Сьогодні вже їду з ним до мами, бо дуба вріжу...
    Але я до того, що про дурник в мене думка і не виникала. Ви собі зробите ведмежу послугу. Виспитесь кілька ночей(хоча сумніваюсь, діти не дурні), натомість отримаєте проблеми з ГВ... Саме через дурники дуже часто починаються догодовування, бо не наїдається, цицю кидає, кусається... А потім будете ночами суміші калатати, а не спати.

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Я до сих пір лиш іноді можу перевернутись на спину або живіт. А так постійно на боці. То на рдному то на іншому. Розумію, тяжко... То спробуйте під спину, позаду себе, класти подушку (я іноді так роблю - спині легше)
    Тут я підтримую Fistawky. Вважаю дурник не потрібним приспасаблєнієм.. Більше - навіть шкідливим.

13. Milady

Milady Well-Known Member

А як Ви дійшли до такого висновку?:girl_mad:

14. Brenda

Brenda Member

Ой, мені вже надоїло жалітись:))) але пожаліюся:))) заснула мала добре вчора, вперше за останні 2 місяці. Всього- навсього 40 хв на циці і вуаля, спанькає:) але то не надовго, за годину проснулась з плачем, взяла до себе, дала цицю, притулила, ніби заснула. І так цю ніч було щогодини... Під ранок я вже була мертва, то чоловік спочатку її підколисував на руках десь 20 хв, потім я її ще догодовувала, щоб вона заснула міцніше... Дівчата, в нас після колік такого ще не було, щоб дитина плакала півночі. Що це? Зуби? Намьоку в роті взагалі нема: ні припухлостей, ні почервонінь...

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

все може бути
    я ніколи не бачила теж і натяку на зуби, але коли дитина починала бути вночі не спокійна, то потім були зубчики))) так що тримайтеся))

16. Megan

Megan Well-Known Member

Та то на емоціях я подумала. Знаю все. І більше того - дурника не дам - бо він його не бере (свекруха пробувала запхати).

Тут можу лише позаздрити. Їхати нема куди. І чоловіка нема від суботи, а буде лише в суботу. аааааааааааааааааа :girl_cray: пожалійте мене, ааааааа :girl_cray:

17. invisible

Я теж думаю, що зубки. Вони ж починають діток турбувати ще задовго до прорізування. Тим більше ти писала, що ще якісь сопельки має. У нас реально відчуття "от от вилізуть зуби" тривало майже місяць, а конкретні припухлості з'явились тільки за пару днів до прорізування.

18. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

І в нас таке) Синочок вперше за 2 тижні заснув 11-та вечора, а не 3-тя ночі:dance2:
    А потім від 2 ночі почалося крутіння головою, копання, хникання що пів год.-год і так до ранку. Цицю їсти не хотів, просто крутився.
    Зірки?:dntknw:

19. invisible

Я теж так іноді роблю. Спина то єдине, що мене турбує в нашому спільному сні. Нині встала з таким болем у попереку, що ледь розігнулася...

20. Charmel

Charmel Well-Known Member

+1 за зуби
    В Платона десна стали припухлими за день до того як прорізався зуб. А настрій зіпсований мав ще два дня перед тим.