проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Brenda

Brenda Member

Відповідь: проблеми зі спанням

Corena, там ж є ремні безпеки;) я б так без ремнів точно не лишала:)

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дівчата, сьогодні якесь снодійне в повітрі літало? Ні?
    Кину під офтоп, бо які ж то проблеми)))

3. Megan

Megan Well-Known Member

Фісташко, ну поділіться трохи снодійним))
    А то все діти наші схожі, а сьогодні кардинально різні.

4 рази по 35хв. то нормально для такої дитини? Додам, що ніч триває 10год.

І коли буде

4. Fistawka

Тююю, а 3 рази по 20 хв. Не хочете?)))
    Ніч триває 8-9годин)))

То просто вчора буда якась фантастика:) ми багато машиною катались, в машині засинав:)
    А сьогодні від 6 ранку спав вже разок 20 хвилин, як завжди, в нас нічого не змінилось)))

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

мій малий в машині також дуже любить спати, може навіть солодко заснути через 2 години після попереднього сну, спить в авто стабільно 2-2,5 години

6. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Наш Лук*янчик геть змістив собі нічний сон, засинає переважно 2:30 і спить до 12:00.
    Сьогодні вночі взагалі заснув 3:15 і встав тільки-що в 12:30.
    Думала встану зранку швидше, і малий зі мною, може вночі швидше засне, ага, після такої ночі спала разом зним:girl_in_dreams:

7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Нам скоро 2 місяці, а спав стільки як "має бути" Влад хіба в пологовому. Тепер за день може поспати максимум 3 години - десь з 10 до 12 в слінгу (поки я щось по хаті роблю) і ще максимум годину після обіду у візку на балконі і то треба його майже увесь час гойдати :d25:.
    І то все спання аж до 1:00, бо раніше ніяк не засинає - хоч починаємо вкладатися о 21, хоч о 23 - лежить і то їсть, то либиться:girl_crazy:, але не спить! І нічне спання з перервами на перекус у нас до 8:00, а далі підйом :girl_impossible:
    І коли він висипається???

8. Olka Sherolka

для мого хлопця такий метод недієвий - якщо розбудити коли він ще не відіспав свою норму - побавиться годинку-півтори максимум і знову засне і доспить, а потім обідній сон буде в 5-6 вечора. Тому такий метод тільки ще більше зміщує засинання на ніч.

9. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

та малий і так засинає через 1,5-2год після того як встане:)
    вдень може спати по різному- короткими перебіжками по 30хв, а може і по 3год і більше, але лягає чОтко пізно нічкою:morning1:

10. Olka Sherolka

звичайно, в 4 місяці це й не дивно :)
    це я про свого парубка писала, а він вже давно спить 1 раз в день, але часом буває і по 2-3 рази.

11. Fistawka

Нам якось так просто вдавалось якраз сідати в машину, коли приходив час сну. Потім перекладали у візок і бігали по справах. А взагалі, якщо не час спати, то моє чудо не любить їхати в машині, і не засинає під час руху(( Як був менший, то їздив без проблем, а зараз протестує переважно. Ну але як треба, то їдемо.

12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а ми вже котрий день засинаэмо в слінгу о 8й вечора і так спимо до 9ї-пів10ї, а тоді купаємося, їмо і вкладаємосяя спатки. в ліжко вкласти нераельно, а бачу,що спатки хоче. то хай краще на мені в слінгу подрімає бідоська.

13. Gorda

Gorda Well-Known Member

Нам також тяжко вкластись спати в ліжко на нічний сон. Вдень все добре, поїли зранку і в ліжечко, і спимо спокійно. Тепер просто страшно чи то так і буде, чи то може ми ще дуже маленькі. Бо вночі встаємо часто, 20 хв. їмо і годину спимо і так цілу ніч.

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в нас власне з денним сном такі "коломийки", вночі ттт все нормально, трохи вже виробився режим.
    а ви ще маленькі і тому мацьопик часто гамає вночі. ми також багато цицялися перші ночі,спали в мами на ручках постійно. потрохи все внормується. гарно вам рости! :)

15. natorella

natorella Well-Known Member

ОМГ
    то не називається ВСТАЄМО, то НОРМА для немовлят
    хіба шо ви відкладаєте в ліжко і мусите самі вставати

16. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

А в моєї норма дрихнути всю ніч і скиглити, якщо я пробую розрухати. Я в шоці з тої дитини, чесслово. От в 11 вечора посмокче і до побачення, 5-6 ранку то найраніше, коли панянка соізволяють їсти цицю. Вчора був прогрес: перший раз смоктала довше 10 хвилин і заснула біля грудей. А так то мушу колисати на руках або в слінг умотувати. Думаєте, я маю тішитися? Тішуся і розсмоктую зі старшою болючу грудь( дуже мої дівки різні, старша просто могла всю ніч спати з цицею в роті, я хіба їх міняла. І мені з нею було якось спокійніше...

17. natorella

natorella Well-Known Member

їй всього 16днів
    піжди-будевисіти

18. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Влад тиждень вже був перейшов на двохразовий сон, а тут раптом другий день 3 рази спить... Чого б то?
    А засинання на ніч то істеееерика така що капці((( Реве во всю... Від циці тікає потім знов хоче і знов тікає... Татові вийти не можна -плач, двері закрити не можна - плач...

19. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

нічого собі сонько. я от думаю, що мій на одноразовий намилюється((

20. Brenda

Brenda Member

Наша доня вже два тижні має дворазовий сон... і то не помагає, в нас як були проблеми з вкладанням на ніч, так і є..,