Відповідь: проблеми зі спанням якщо врахувати яка зараз погода - це плюс, бо мій манюн найкраще спить на вулиці, але в таку погоду щось мені не усміхається бродити по парку по 2-3 години
Відповідь: проблеми зі спанням Тааа, видно я конкретна замазура. Бо відколи є малий, в мене таке враження, що я сиджу в постійному безладі. ТО що чисто в хаті, то так, бо щодня прибирається, принаймні ганчіркою по хаті пробігтись ввечері мус. Але от зараз малий спить в мене на руках. В кутку валяється три скручених використаних підгузника, одна пеленка одноразова. То те, що не донеслось в смітник, бо як більки переодягла, вже зригнув, побігла за шматинкою, чистим бодіком. Поки переодягла вже ниє, на руки хоче, то той бодік теж на ліжку брудний валяється. І так як я теж помішана на порядках, то мене то все навколо дуже напрягає. Вже мовчу про кружки, тарілки які стоять по всій хаті, бо їм я перебіжками. От поки дописала, малий прокинувся, побігла познімати речі, що повисихали, кинула на диван, бо вже гвалт цицю давай...цицяємось. Навчіть мене, як то встигати все)) Я би вже рада була, щоб перейшов а меншу кількість, але трошки шоб триваліший сон. Бо оте по 15 хвилин...вкладаємось часом довше ніж спимо. Але не виходить наразі...2,5 години малий вже ніякий. Буває часом 3, і 4 було. Але переважно 2,5години і спати хоче.
Я теж шукала спосіб А потім зрозуміла, що то ще мабуть і є порядок, от коли почнемо ходити буде другий порядок Щоб неофтопити, напишу, що з тою погодою, коротким днем у нас з сном теж щось цікаве
Відповідь: проблеми зі спанням Скажеш як воно буде коли малий повзати/ходити буде Він наведе тобі порядки Має так бути... У нас хоч і не по 15 хв, але по 30 максимум 40 спав. А тепер і надалі перерви між спанням приблизно 2-3 години (коли як) але сон таки довший став. Але мус 80% сну циця бути тоді може відпустити і доспати знов ж таки 30-40 хв (як зійрки зійдуться, то довше)
Відповідь: проблеми зі спанням Пробуйте переходити на двохразовий, не вкладайте примусово, дивіться по дитині коли він справді хоче спати. Моя десь з 3ох міс спала 2 рази по годині, а з 6ти міс перейшли на разовий сон. Я теж думала чи не замало, але дитина була не марудна, весела, значиь їй того вистачало. Якщо гуляли в слінгу то мпала значно більше. Зараз моя мала спить 10 год вночі з пробудженнями і 2 год вдень з дозаправкою, стільки ж спала і рік тому. Але на ніч буває дуже важко вкласти, дуже довго засинає. До речі, зі слів мами, я і мій брат з року взагалі не спали вдень.
Відповідь: проблеми зі спанням Два дні він з ліжка тікав (навчився злазити, то тепер активно тим користається), а сьогодні з пів третьої спить але то з цицею то з прокиданням/плачом/пісянням. Геть нічого не розумію... З тим спанням не можу день спланувати зовсім, коли гуляти, куди піти і як їсти приготувати (бо ж спати добре буде вдома на ліжку з цицею, на вулиці довго не спить)
Відповідь: проблеми зі спанням Ото в нас те саме. Минулого тижня вже ніби перейшла на 2-разовий. Так добре було - вставала в 9:30-10, спала 2 рази досить довго як на неї (раз годину, раз півтори, іноді і дві), перерви були 3-3,5 години, перед нічним сном ще довше. А останні пару днів знову прокидається раніше, нині о 8-й встала, і знову по 3 рази спить перебіжками і перерви знову до 2-2,5 год. скоротилися. Цікаво, коли вже той режим внормується?
Відповідь: проблеми зі спанням В мене питання як мені бути, Настя засинає в обід 2-3, спить 2-3 години, потім на нічнй сон вкладається 11 -12 ночі, через день може взагалі не спати вдень, тоді ложиться наніч 8-9 година вечора і я незнаю як мені бути, намагатись її в обід вложити чи не замала в рік і 11 місяців не спати в обід, чи це такий період і все пройде?
Відповідь: проблеми зі спанням Моя сестра з двох вже вдень не спала. А спробувати в обід швидше класти?
Відповідь: проблеми зі спанням а вона при тому нормальна, не капризна, не марудна? по ній дивіться, є ж дітки, які не сплять вдень у мене чоловік вдень перестав спати в 1 рік, як свекруха не вкладала, як не старалась - не засинав і все
Відповідь: проблеми зі спанням То ми з братом такі були, не спали вдень з року, вкласти було неможливо. В нас зараз проблема з вкладанням на нічний сон, вкладаю в 23 а засинає аж в 1год ночі. Поїсть цицю, потім товчеться, то книжку почитай, то татові лягай, то на горшок і так хитрує постійно аби не спати., а сама змучена, очі тре. Завжди засинала на руках біля циці, а зараз почала протестувати, не хоче. Поїсть трохи цицю і втікає.
Відповідь: проблеми зі спанням в загалі в такий вік дитині краще на обід спати. Мій Максимко ще досі спить на обід, дуже рідко не спить хіба десь йдем в гості. А Тадейко спить 2-3 рази на день приблизно по 1-1,5 години. Останні три дні засипає з плачем, колишемо на руках по 20-30 хв. Видно погода таки впливає. Щодо зубів то наразі навіть не видно, щоб збирались прорізуватись, хоч слюньки течуть і все тягне до рота.
Відповідь: проблеми зі спанням в наших друзів так само, я сподіваюсь, що то такий період, а загалом мама кже, що я тоже блище 2 в обід вже не спала
Відповідь: проблеми зі спанням Моя малеча сплутала день з ніччю...вдень спить по 3-4 години, а вночі погамає і 2 години максимум...сьогодні товклась з трьох ночі до шести ранку...І будити спеціально не хочу...маю надію,що перейде)
Відповідь: проблеми зі спанням в нас не те щоб проблеми зі спанням... але мабуть таки напишу сюди. останнім часом я почала дуже міцно засинати і боюся, що малеча недоотримує молочка, бо дам цицю і відразу відключаюся. і перерви між годуваннями виходять інколи довші, ніж 2 години. я вже і будильник собі ставлю, але в сні його виключаю мабуть(бо не пам*ятаю як дзвонив), та й прокидаюся за годину по тому як він мав би мене розбудити. і як тут бути?... ---------- Додано в 13:09 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- боюся щоб не заробити собі знову лактостазу чи ще якось не нашкодити. бо мала вже з тим проблеми. дуже важко відходила
Відповідь: проблеми зі спанням Khrystik, якщо у Вас немає проблем з грудьми при цьому, дитина пісяє і набирає добре - можна нічого не робити. Вночі перерва з 12 до 4-5 (умовно) ранку - є нормальною.
Відповідь: проблеми зі спанням Наш малий ніяк ввечері спати не хоче... Вдень все як завжди, гамає, 'бодрствує', спить, а як заходить вечір (з години 7-8) ніяк йому не спиться, кімарне собі трохи, а потім до години 1-2 ночі ну ніяк! Чоловік вже як зомбі ходить, бо однокімнатна квартира, нема йому бідаці куди подітись, а зранку на роботу вставати, так шкода мене його
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата, а ваші дітки даються накриватись? Мій спить з нами. І з вечора я не можу його нічим прикрити (бо в кімнаті не жарко), навіть підодіяльником. Бо зразу або будиться або ногами луп-луп-луп і вже розкрився. Хіба вночі його до себе підсуну і спинкою до себе притулю - вдвох гріємось . А ще малий відмовляється ввечері засинати з татом - починає плакати і сваритись. А зі мною гугукає і через трошки спокійно засинає.