проблеми зі спанням

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем duncan, 4 Серпень 2007.

1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: проблеми зі спанням

спробувати можна, але не всі дітки цицю відпускають - раз, а навіть якщо відпускають, то є такі, що відразу чують, коли мама встала - два.
    ми спали всі денні сни разом до 10 місяців, потім можна вже було встати на 10-15 хв, а далі вже й довше. але все рівно спить дууууже чутливо, як скрипне диван, чи двері, так і відкриває очі.

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в мене не виходило так - коли Лук'ян був менший, а груди були більші мені було дуже незручно годувати лежачи, крім того в момент засипання він часто не втримував соска і випускав з рота, і в цей момент прокидався і плакав, і все спочатку. Тому годувати, тримаючи його на руках, мені було зручніше і можна було слідкувати за захопленням грудей.

3. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

читаю я про те, як дітки засинають біля циці і тільки мріяти про таке можу...Мій Ромасік до пори до часу теж так засинав (десь до місяців 4), а тепер циця для нього - лише лджерело їжі, поїв своїх 5хв і виплюнув. На ніч приспати дитину останнм часом стало великою проблемою: поїсть, оченята зліпаються, а ноги і руки бігають)), носиш-вколисуєш, а він вередує і вивертається на руках, ложиш у ліжко, починає перевертатись і повзти ще й хникаючи під час того всього, бо все ж таки спати хоче..Так може тривати від 30хв до години часу поки не вирубиться. А ще ніченьки від коли малий повзати навчився теж веселими у нас стали: повзає на сні (я вже десь в темці писала, що підсунула ліжечко до нашого і зняла перило) то до мене приповзе і товчеться, то на своє ліжечко назад полізе, груди пропоную,щоб приспати - помагає через раз; я постійно піддивляюся, щоб десь не звалився з ліжка..Короче вже не знаю який ранок по рахунку встаю з квадратною головою, невиспана і зла(( Кожен вечір тепер сподіваюся, що сьогодні, накінець буде спокійна нічка)

4. invisible

invisible Well-Known Member

Ото моє чудо таке - і чим далі тим гірше. Вдень давно сплю з нею, а ніч вкладаю в нашому ліжку, а сама зазвичай ще пару годин щось по дому роблю. То останнім часом взагалі нереально стало - ніби вже міцно спить, цицю відпустила, я мало не злітаю вже з ліжка (в тому плані. що вже так тихо встаю, як можу), повертаюся - оченятами луп-луп на мене... Скоро взагалі буде завал, ні вдень ні вночі не зможу нічого зробити....

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а як ви привчаєте дитину тримати голову, повзати? кладете на животик, напевно? так само й тут, кладете в ліжко, і дитина спить. А як ніколи не класти в ліжко, то й спати там не буде, а буде плакати й проситись на ручки.
    Мені трохи дивно чути від деяких мам, як це можна класти дитину самотньо в холодне ліжко?!! Ну чесно, ви ж не в армію її відправляєте :) ви самі з задоволенням йдете ввечері спати в своє ліжко, то чому дитині має це не подобатись?

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Угу, але ви то йдете спати до чоловіка, а дитина? І раз вже прирівнюєте потреби дитини до дорослих - ви ж не захочете спати "зірочкою" в своєму ліжку сама, а краще з чоловіком, навіть якщо буде незручно через брак простору. В дітей маленьких нема потреби у зручності, до якоі ми, дорослі, звикли. Вони з великим задоволенням можуть спати поперек на мамі.
    До пори до часу. Так завжди не буде :)

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

ДІВЧАТКА, ото місяць уповні, жах..... жах..... жах.... мій Сашунь увечері хату перекидає.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

9. Judice

Judice Закохана в гори ))

о, то так мені знайомо) загалом проблем зі сном у нас ніколи не було, на циці добре засинав завжди (за виключенням ситуацій хворий-зуби, звичайно). А зараз оте лазення з хниканням , найімовірніше теж із зубами повязане, зявилося.. Колись був маленький-легенький, легко було до циці "притягнути".. А тепер важкенький, ловити його руки болять страшно (в мене чомусь так є - руки болять капець, хоч син з дрібненьких діток)... Ну нічого, все так не буде))

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я сьогодні ледве встала з ліжка! Дико болить спина. У нас ще не палять тому ми сьогодні спали 4 на одному ліжку(1,8м)
    Володя до 6 м спав окремо, потім підселився до нас, надіюсь коли перестане годуватись піде спати окремо. Іван спить окремо з 1,8 м але змерз і приліз до тата.
    Як результат тісно, ми з чоловіком не виспані, з самого ранку болить голова
    Мені не комфортно спати з дітьми. Мені було легше вставати до ліжечка і брати дитину на годування а ніж спати постійно з дитиною.
    Чекаю того часу коли нарешті усі будуть спати на своїх ліжках

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а ніяк не вчила - на животику лежати до пів року не хотів, голову навчився добряче піднімати і тримати в 2 місяці, сідати не вчила - сів в пів року, стояти не вчила - встав через тиждень після того як сів, ходити не вчила - сам пішов в 11 місяців. Навіть плескати в долоньки і махати ручкою "па-па" не вчила - сам навчився коли прийшов час. І, до речі, час прийшов тоді ж, коли більшість однолітків "навчили" це все робити. Сподіваюсь так само буде і зі сном, бо вже зараз можу без проблем його перекладати і перерви між годуваннями вночі часом тривають до 5 годин. Всьому свій час.

12. Judice

Judice Закохана в гори ))

.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щось з нашим засинанням останні три дні діється...
    Ще не давно хвалилась тут, що Андрійчик тільки бере цицю перед сном, як я вже провалююсь в сон, а останні рази, то якась ціла катавасія))
    Вкладаємось спатки звично, ні години, ні всіх процедур з миттям-одяганням не міняли, але він тільки бере груди на сон, як починає активно викручуватися, махати ручками-ніжками, вигинатися як червячок. Груди то бере, то відпускає, крутиться і увесь час видає якісь звуки, типу протестує.))) Ніби на моє мамське вухо виглядає, що не настільки його щось турбує, як просто він не хоче засинати. Коли візьму на руки- заспокоюється, уважно на все розглядається, активний, не сонний.
    Вчора носила з 12-ї до першої, думала може проголодається, спати захоче. Поклала, цицю, та яке, бери мама і далі шпацеруй і то не просто так, а так щоб він все бачив, без світла нє, не цікаво...
    І що робити? Посунути вкладання? Але ми і так швидше 23-ї не засинаєм, бо це реально не можливо, поки старший не вгомониться і не вляжеться.
    Порадьте щось, бо я виходить засинаю 2-3-а год, а в 7.00 підйом старшого до садочку вести. Не порядок...))) а ще нічні цицяння ніхто не відміняв.

14. natorella

natorella Well-Known Member

ніколи такого не було
    просто покласти і шоб взяв і заснув - нікагда
    лягала, засинав біля мене, відповзала - було
    спочатку на 15 хв, потім на 40 (десь бііля 7-8-9 міс почалось), з років 1,5 почав спати весь обідній сон без *підсосу*
    вночі може і 3 рази попросити *няню*, може і 1
    але всю ніч не спить - ні
    а вставати і брати на руки годувати - я б точно вклякла - то ж 16 кіля

15. invisible

invisible Well-Known Member

То точно. Моя останнім часом взяла собі за моду на мене ноги позакладати, а ручками цицю тримати - це певно так з гарантією щоб я нікуди не втекла. :girl_smile:

16. Almariel

Almariel Well-Known Member

цілу минулу ніч неперервно на циці. у прямому смислі неперервно. коли перелягала на інший бік, щоб змінити цицю і своє положення - був крик "вже і зараз цицю". то ж пройде, правда?
    я не можу сказати, що не виспалась, але, трясця, навіть в туалет не могла відірватися.

17. Mazerati

даю цицю, а як не помагає, то я беру на руки і колишу, або чоловік колише. Я вважаю, що дитина просто так плакати не буде. Треба знайти причину і усунути її. Моя може плакати, бо хоче їсти, спати або какати. Відповідно - годую, колишу або висаджую. Після того дитина спокійно спить.

18. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

в нас в 3 міс. теж було, я ще тут писала, що поняття не маю, як її на ніч вкладати
    тоді доця трохи змінила режим, стала спати на 2 год. менше
    але то внормується, мабуть, теж перехідний період

19. Mazerati

ну значить, вам і малюкові так добре, а кому не добре, то роблять так, як їм добре, во :girl_curtsey:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Просто він останніми днями мені якось різко помудрішав:xaxa:, якщо то можна так сказати))
    Ну, і сам напевно не може собою натішитись, то тепер йому не до сну, просто так біля циці. Ходити-носити, розглядувати-розглядувати... Ну, і ще навчився оті всякі звуки видавати, то так навіть в день скоренько поїсть і говорити-говорити. Але в день- таке, але ідея поговорити в ночі мене мало тішить...:girl_crazy:
    Може б то перед сном гуляти пробувати ходити? Комусь таке помагає швидше заснути потім?