Відповідь: проблеми зі спанням 100% правда. Не ставити собі за мету, щоб дитина заснула, а щоб просто розслабилася, і ви біля неї. Я переживала, що як ляже скоріше, то стане мені серед ночі і роби з ним що хочеш, але нє. Скоро лягав і довше спав, а як затягували з сном, то ще й скоренько ставав
Відповідь: проблеми зі спанням buhgaltersha в нас аналогічно Але тиждень вже виручає слінг, заснула, розмотала, переклала, якщо розбудилась скоренько циця))) теж не спить з 5 до вечора, теж важко. А ще повністю згідна з Markkomp та Людою- Plenilunio
Відповідь: проблеми зі спанням мої діти часто під консультації по телефону засинали, тому напевно не маю проблеми з тим, шо будиться від поруху і головне я не думала про те, шо СПИ ВЖЕ НАКІНЕЦЬ!!
Відповідь: проблеми зі спанням Доречі, про розмови по телефону. Моя так засинає моментом в слінгу, але стараюсь не говорити лишній раз, чомусь здається мене то некорисним/нездоровим. А вот в візочку... ми не хочемо бути ніяк(не пишу навіть про засинання), навіть як би з бубном скакала перед візком але я вже то пережила, і коменти, що це перша дитина, яка не їздить у візку мені ідуть попід гай в сад
Відповідь: проблеми зі спанням ги-ги, не перша і не остання) наш в візочку тільки в сплячому стані і то хв 30-40, зле там спить
Відповідь: проблеми зі спанням ну та, блін, дитина чітко каже - "не хочу в садок", її туди пхають, а неспання через глистів. бийте мене чим хочете, але я би вночі не спала (так і не спите ж) - роботу якусь робила (якщо проблема в грошах), але дитина би моя мала цілі нерви без розпрекрасного садочка від згадки про який
Відповідь: проблеми зі спанням Я дитину не мучу і не ставлю собі за мету в будь-якй спосіб лишити у садку, готова відмовиттися від нього, якщо це не буде дитині в радість. У кожного своя адаптація і свій спосіб висловити своє небажання туди ходити. період з істериками минув, спати стали краще . Надіюся, скоро сам буде просити йти у садок. А як ні, то ні, так і будемо дома, біля мами. Я довго всім доказувала, що то не я хочу, щоб дитина спала у візочку, а йому самому там некомфортно. Всі діти ж їздять, а ти чого зі своїм так не робиш??? Можна подумати, мені самій не було би легше, якби він спуняв у візку
Відповідь: проблеми зі спанням Ага, мій так аж до місяця міг спати при будь-яких звуках, телевізорі, розмовах. А відколи малий став спати по 10-15 хвилин, то я готова була ходити навшпиньках, щоб трохи дитина поспала, бо капризний неможливо, як не виспаний. Зараз ніби з тим простіше вже. А в мене інколи виникає така думка, бо коли він плаче, що з ним не робиш, очки тре, ніякі відволікання не діють від того плачу, то невільно починаєш думати: та спи вже накінець))) Мені справді інколи дивно, чого він так важко засинає. Вже ті очі як в китайця, але на силу їх відкриває, коли вони самовільно закриваються вже. І плачееее... ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ---------- Угу, в нас останнім часом гуляння з візком виглядає так: мама везе візок, тато несе дитину Ну але наш тато вбачає сильний кайф у возінні малого у візку, навіть якщо то всього 15 хвилин Я вже навчилась, що з візком йду гуляти тільки тоді, коли малий спати має. Тоді засне і поки їдемо, поспить з пів годинки. Ну і всеодно в сумці маю слінг))
Відповідь: проблеми зі спанням А мій як бачить книжку, то аж трясеться, так хоче її погризти. Про сон одразу ж можна забути, поки книжка в полі зорі. Те ж саме із телефоном, і ноутом. Тому у нас читання відбувається лише тоді, коли малюк уже закрив очі, і сонно цицяється.
Відповідь: проблеми зі спанням і мому у візку не лежиться, вози не вози поспить своїх пів години і все, а потім починає протестувати, щоб витягнули..Я вже і не стараюсь до того візка привчати, частіше гуляєм в ерго, а як гуляю з візком сама, то ерго обовязково з собою таскаю
Відповідь: проблеми зі спанням не знаю чи мені сюди, чи в темку про ГВ... Вночі малий постійно "скидається", поцицяється і починає вовтузитись, хникати, але при тому може і не прокинутись. Беру на руки, вколихую і знову кладу спати. І так майже кожну годину. І не обов"язково довго цицятись, йому важливо перевірити, що циця поряд. А я от думаю, а може він не наїдається і пора думати про прикорм? Вдень, як запропонувати цицю, він ніколи не відмовиться хоч на трохи до неї прикластись. І на прогулянках спить по дві години не прокидаючись. Але ввечері ніколи не наїдається "про запас".
Відповідь: проблеми зі спанням не знаю чи Ви висаджуєте, він може хотіти пісяти тому вовтузиться і лінь прокинутись, а перевірити чи наїдається зробіть тест на пелюшки, загалом в рочок ГВ має складати 75% їжі а в 6 місяці Ви можете лише починати знайомити з їжею краще повільніше ніж поспішити і через два роки мати проблеми з апетитом, перебиранням їжею і здоров'ям. А ще в них є такі періоди ось мій також цю ніч усю вовтузився і цицявся що години а йому два і таке в нас вже не часто може то погода)
Відповідь: проблеми зі спанням Samhayne, не думаю, що в прикормі справа. Ви навіть якщо й почнете той прикорм, то ж вночі давати не будете, а зранку. Тут, певно, або зубки або прсто він хоче поміняти режим. Пам'ятаєте, я жалілась пару сторінок назад? Мала тоді спала 4 рази вдень, а кожну ніч так протягом 1,5 тижня з 4 до 6:30 ми мали " танцульки", бо мала хтіла бавитись) так тепер вона спить три рази в день і такі " нічні посиденьки" в нас тепер значно рідше...
Відповідь: проблеми зі спанням мій вже зо 2 тижні спить по три рази вдень, але сам сон денний став довшим. Молока вистачає, бо як поїсть - я сосок притисну, а молочко так і біжить. Пісяє багато, а какає 2-3 рази на день. Може й справді зубки, бо ми вже так їх чекаємо, а їх все немає...
Відповідь: проблеми зі спанням в нас те саме, синулі 5,5 міс. Думаю теж чи то молока замало чи може й справді коли пісяти хоче, то так вовтузиться..Але раніше такого не було, прокидався, щоб поїсти і все.
Відповідь: проблеми зі спанням Мені теж схоже на зуби. У моєї щоразу перед прорізкаанням нового бувають отакі частіші прокидання. А загалом перевірка, чи циця поряд - то в нас стандартно. Поки не ляжу біля неї, то переважно будиться часто.
Відповідь: проблеми зі спанням ото в нас щось подібне. вдень зі сном жодних проблем. а вночі... з 2ї починається безперервне цицяння, колисання, цицяння, колисання. і так до 6ї ранку може тривати. як тільки кладу в ліжечко за 5-10 хв крики і знов цицяння і т.д. більш-менш спить на руках в мене, навіть в ліжку зі мною не дуже. так втомлююся за ту ніч. ще бачу,що деколи животик мучить. але чого саме вночі? ех... треба то пережити...
Відповідь: проблеми зі спанням маленька вона ще може животик, а може день і ніч поплутала моя теж бувало і в 3 просиналась, і в 5 довгий час просиналась все-одно в тому віці сплять вони багато, старайтесь вдень трошки з нею спати у мене не виходить: вдень посплю - голова страшно болить, як поламана вся
Відповідь: проблеми зі спанням нічого нового не скажу, лиш повторю те, що тут через сторінку пишеться - вчіться годувати лежачи, облаштуйте собі місце, підпирайтесь подушками і не мучте себе тими відкладаннями дитини.