Відповідь: проблеми зі спанням чим поганий варіант?)))) власне )))) малого обладаємо подушками і одіялками ))))
Відповідь: проблеми зі спанням Так само і ми - малюк в 21 йде спуняти на наше ліжко, а ми лягаємо вже після півночі. Як бачу, що хоче дозаправитись, то просто лягаю біля нього і все.
Відповідь: проблеми зі спанням Я вже думала шо не буду сюди писати, шо ми виросли і будемо грано тепер спати. Але, як бачите... Моя дитина не спить нормально, в ночі хниче і по 10 раз просить пити, а вдень не засинає. Ми її сьогодні з чоловіком по черзі вкладали 3 години, ніфіга. Я думала шо сама відрубиться в 20. Та де там, змучена, очі малі, але буде ходити, бігати, нити, плакати. Питаю чи шось болить - каже нє.
Відповідь: проблеми зі спанням Нана, а з зубами що? В нас аналогічні муки закінчилися тиждень тому, коли вилізли останні п'ятірки. До того я думала, мені дах поїде. Дитина мало того, що хникала і прокидалася по 10 разів, то ще й зривалася з криками і заспокоїти було нереально. А вилізли зуби і як рукою зняло. І вдень спить добре, і вночі разок хіба попісяти стає.
Відповідь: проблеми зі спанням а зуби у вас всі є? Мій малий вже з півроку добрих спав цілісіньку ніч не прокидаючись, а от останніх два тижні щоночі (над ранок переважно) просить пити і часом пісяти, якщо встає в районі 7-ї год то переважно не засинає.Хоча він в мене зажди був сплюшком. Не плаче, просто просить пити і вже крутиться, розмовляє собі. Якось з малою помінялися, тепер вона цілу ніч спить. Теж не знаю від чого це? А ваша в день зовсім не лягає? Моєї знайомої доня десь після двох років перестала спати в день, рано трохи, але ніяк не можуть її вкласти.
Відповідь: проблеми зі спанням і я не довго спала цілу ніч десь з 2,5 до 3,1 рочків . А тепер пішли в садочок і вночі можемо зриватися, плакати. Та й заснути нам дуже тяжко все питає чи нічка буде довга і чи завтра підемо в садок.. Стараюся дитину лишній раз не мучити, роблю все, щоб день проходив цікаво і він менше нервувався, але поки є так як є
Відповідь: проблеми зі спанням ше немає п'ятірок. Я про них теж думаю, але в серпні було шось схоже, була капризна а зуби так і не полізли. От сьогодні в ночі те саме, "мама пити!" і підстогувала у сні, зривається. напевно шось болить, може таки і зуби. Вчора не лягла, але якби я бачила шо їй тільки нічного сну досить. А то видно, шо для неї спати тільки в ночі замало, бо вона стає невиносима, ниє, паче, не їсть...жах просто.
Відповідь: проблеми зі спанням то саме... літру компоту мушу брати на ніч вчора вдень ніяк не вкладався, поки на візок не посадила і не втрясла)))) ---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:19 ---------- дитина на стільки садка не хоче? , чи я шось не поняла..?
Відповідь: проблеми зі спанням Оксанка, в нас 2 місяці з перервами таке було. Вони просто крізь кістку прорізуються, а то найгірше. Я свою таки не клала кілька днів вдень. Ну бо не було змісту. Засинала, через 5-10 хвилин зривалася з диким криком і пів години я її носила-заспокоювала. Вона хіба розіспатися встигала. Вилізли зубки і далі спить по півтори години. А наніч вона сама йшла спати в 8 вечора, але то такий со був... пів ночі хникань, пісянь, пити. До речі, що п"є вночі? Я б казала давати тільки воду, щоб не провокувати ще й спраги
Відповідь: проблеми зі спанням Даю компот, а що компот викливає спрагу? Просто ше й до повного комплекту включили батареї, і я сама в ночі часом відчуваю шо пересихає слизова. То як про нас. Надіюся то таки зуби, вже б вилізли всі ....я б була сама щаслива на світі
Відповідь: проблеми зі спанням Народ, поділіться, як ви вкладаєте ваших діток на ніч! Бо у нас якийсь переломний момент - не діє нічого, що робила раніше. З цицькою засинати не хоче, причому як бачить, до чого все йде (ми в спальні в ліжку), то взагалі викручується, випльовує цицю і починає верещати. Раніше ще діяло обійняти її, поклавши животиком до себе, на бочок, легенько підколисуючи рукою - нема толку, верещить, "тупає" ніжками. А це вже тиждень "ізвращаюсь" - вчора заснула посеред великого ліжка під музику з іграшки, і коли я її взагалі не торкалась (кожна спроба десь до себе присунути, чи руку на живіт покласти завершувалась фіаско).
Відповідь: проблеми зі спанням В нас в останній тиждень перед прорізуванням була якась кишкова зараза, то я малу відпоювала солодкою сушкою (ацетон мала), то вночі теж давала, хоч до того тільки воду. Потім помітила, що компоту, коли вже здорова була, вона випиває значно більше, ніж простої води. Ну і взагалі будь-що підсолоджене викликає спрагу через певний час. Тому в нас тільки вода. Але вона за ніч тепер випиває буквально 2-3 ковточки, і то певно тому, що в хаті жара. Я коли перший раз за 2 місяці поспала 6 годин підряд теж так подумала
Відповідь: проблеми зі спанням Саме так. Я вже писала на форумі з 2 вересня пішли у садочок. Перший тиждень пройшов більш-менш добре, залишалися на годину-дві. Далі прихворіли і тиждень не ходили. А потім почалися ниття і скиглення, що він не хоче ходити. Ніякі пояснення не діють, на кожне моє слово в нього 1000 своїх. При тому, що коли забираю з групи, все спокійно, вихователька каже, що бавиться, все виконує, та й сам щебече, як він провів час. Коли приходить вечір починається аврал. Він без перестану питає чи завтра ми підемо в садок і чи я його не лишу. Коли відповідаю, що ТАК, ми підемо, закатується істерика. Тепер трохи легше стало. По 1000 раз не питає, сам каже, що піде "без ревів". Тільки зранку по дорозі проситься не йти. Ще думаю, що може неспати на глисти. Подібне в нас було, і хоть аналізи показували, що все чисто, після прийому лікарств стали спати краще.
Відповідь: проблеми зі спанням десь якраз у вашому віці (може трошки раніше) був у нас період, що засинали в слінгу навіть на ніч, а потім перекладала в ліжко. але тоді в нас такий режим ще був, що лягали спати після 12-ї години, бо раніше ніяк не виходило. може спробуйте пізніше лягати?
Відповідь: проблеми зі спанням та я не маю сили вже в 21.00 (чоловіка до цього часу ще, як правило, нема з роботи) як сонна муха ще якось терплю до 22.00 (причому вона вже десь з 17-17.30 не спить, а в 22.00 ще "як огірочок") а потім ще поки вона вкладеться... то хіба якось пробувати вдень з нею трохи спати, але прання-готування-прибирання
Відповідь: проблеми зі спанням ото сто відсотків а нікуди не втече А ще коли малеча не хоче спати я беру книжку і читаю, а ти роби поряд що хочеш. чим більше ми хочемо щоб дитя спало тим довше засинає, а коли розслабляємось дитя саме засинає
Відповідь: проблеми зі спанням Скажу так: я і так змушена лежати поруч, буду я спати з ним чи ні. А всі хатні клопоти якось потрошку, пізніше, хтось з домашніх може трохи допоможе.... І у нас в такому віці вкладання більше танці з бубнами нагадували, бо не було 100% дієвого способу. Навіть в слінгу бувало хв 15 капризував поки не відключиться... точно )) теж буває так роблю. куйовдиться собі на ліжку. Вже бачу навіть сам трохи вкладається (так голівку на одіяло чи подушку кладе), але ще не спить. Чекаю далі )))
Відповідь: проблеми зі спанням В нас так не вийде. Коли хоче спати, то нічим не зацікавити... Буде лежати поруч і кричати до тих пір, поки не засне, не заколишу. Так і вкладаємось, з криками. Напевно ще не доросли))
Відповідь: проблеми зі спанням було те саме десь з 2 до 3,5 міс і ніяка циця не потрібна була, випльовувалась і все..А потім якось по трошки та все внормувалось - почав відключатись одразу коли наївся на ніч. Правда класти ми малого почали навпаки скоріше і тоді почав краще засинати. Я собі зробила висновок відносно свого малого: я не клала його вчасно, коли починав позіхати і т.п., потім в нього сон проходив і він робився перезбуджений від того і так погано сасинав...