Відповідь: проблеми зі спанням Ну це основе, що їй добре. Пам"ятаю, як то тяжко (я в такі тижні за годинку сну півцарства віддала б), але мусите потерпіти, поки вона встановить більш-менш постійний графік собі. А там і згадувати тих безсонних ночей не будете. Роман десь в такому віці теж з 2-3 ранку до 6 "бавився", але то не вічно))), десь добрих 2-3 тижні таке нам влаштовував. Ооо, я памятаю ті щасливі моменти, як ми в третій ночі між нами прямо на ліжку коврик "Зоосад" розкладали з іграшками всіма, Ромка там клали, і куняли обоє з чоловіком по боках, по черзі, по 20 хвилин кожен. Спіть, коли вона спить, забийте трохи на домашній побут, хоча то недовгі години сну, але мусите перейти то, інакше ніяк.
Відповідь: проблеми зі спанням Моя Софійка так спить з 3-х місяців і по сьогодні, рідко бувають ночі коли просинаэться 2-3 рази, з часом звикнете , от до прикладу зараз хворіэмо всі, за ніч я спала відсили 2 години, бо Софійка мучилася то з горлом то з сопельками, зараз дитина активно бавиться і бігаэ і я не дуже аж так втомлена, Ваш організм ще адаптовуэться! Ніякі прогулянки, купання на сон не впливали, спали до року в день по 20 хвилин кілька разів, зараз по різному: від 2-х до 5 годин один раз і також на нічний сон ніяк не впливаэ. В знайомоі доця до пів року спала цілу ніч, над ранком перекус і ще годинку досипала, а після пів року ідентично як Ви пишете і так до закінчення гв біля 2-х років. П'ямятаю в нас також періодами було в ночі по годині- дві активно бавились, але опосля з'являлися нові навички і вміння, з тим і пов'язую нічні бавлення. Одним словом - це э нормально для малих діток , а Ви з часом звикнете.
Відповідь: проблеми зі спанням Дякую, дівчата, за підтримку надіюсь скоро або я звикну, або дитьо поміняє режим просто в нас раніше так було прекрасно: о 23:00-23:30 засипала і дрихла до 4:00-4:30, потім перекус і знову спання аж до 8:00.... А зараз...
Відповідь: проблеми зі спанням Моїй доні рочок, а третій тиждень якщо не більше не можу виспатись.Вже аж плачу від того.Спала мала цілу нічку, не пробуджуючись(ми на ШВ) до ранку 8 години.А тепер совається по цілому ліжку,вилазить на мене ,все з закритими очима.Пробудиться дам їсти-їсть,не-то крутиться і спить ніби. Що робити не знаю,думаю зуби,але помастити десна вночі проблематично - спить. Вже думаю ,що врікли... Сама хожу як зомбі,вона перевертається і засинає,а я лежу по 2 години і спати не можу.Підкажіть,що то робити?
Відповідь: проблеми зі спанням А подивіться власне на ясна, які вони ? Набрякші, червоні, тобто не такі як все. Тоді можливо зуби, можливо й задні (по тому віку, що є лінієчка, то дуже реально). Мастити взагалі треба перед сном. Але якщо не вдається помастити, то спробуйте вдатися до гомеопатичних препаратів -дентокінд наприклад. Там пишуть про кількість таблеток у день, але досить на сон давати, щоб вночі спокійно спати. Спитайте лікаря про дентокінд ?
Відповідь: проблеми зі спанням Користуємось дентокіндом,але без результату.буду надіятись це скоро пройде
Відповідь: проблеми зі спанням Ще трохи і я перетворюсь на зомбі-маму.. Вночі малий спить по 40 хвилин, хоч годинник звіряй. Я так розумію що +-40 хвилин триває фаза сну, то чого він не може перейти на іншу фазу? Лягає спати він десь о 21, потім встає о 23, а потім починаються 40-ка хвилинки. Прокидається, цицяється, вигинається дугою, плаче, колихається, засинає, переношу в своє ліжко, проходить 40 хвилин і все починається знову... Так триває до 5 ранку, а далі він спить до 7-8 ранку... Вдень вдома спить і 40 хвилин, і 2 години, а на вулиці 2-2,5 години. І вдень він не плаче після цицяння. І часом вночі не плаче, але рідко... Вночі їсть трошки але 4-5 раз.
Відповідь: проблеми зі спанням Та то за один день не буде результату, це ж комплексний гомеопатичний засіб. Треба часу трохи.
Відповідь: проблеми зі спанням треба зразу лягати з дитиною під одну ковдру направду - то так просто і чомусь мало хто тим користується нашо ото бавлення з носінням (я на кожній сторінці питаюсь і ніхто не написав нічого у відповідь)
Відповідь: проблеми зі спанням здогадуюсь нашо, але тут того не напишуть)))) ну бо ж хочуть мати трохи часу длля себе )) та і тим хто не розуміє сс легше розказувати про таке бавлення ніж що дитина одразу в ліжко кладется. І ще, кілька сторінок тому писали що висипляються за тих 2-3 години )))) Не знаю, в мене найміцніший сон під ранок, тож якщо малюк прокилається і будить мене почуваюсь жахливо і голова геть не варить.
Відповідь: проблеми зі спанням Думаєте не пробувала? В малого циця - то їжа, рідко коли забавка, і майже ніколи присипляюче. Вечері їсть під цицею, потім лежить гуляє, потім йому обридає, починає викручуватись і возмущатись. І все моє заспокоювання йде насмарку. А в колихалці - 10 хвилин і малий спить. Десь до 23 він спить в своєму ліжечку, бо і зробити щось треба, і повечеряти і чоловіку хоч якийсь час приділити. А далі забираю до себе, і тулю, і обнімаю, і цілу ніч я циця-колихати-циця-колихати...
Відповідь: проблеми зі спанням якщо то зуби - не допоможе, все одно крутитись і хникати буде, але коли дитина під боком - її можна швидше заспокоїти і це однозначно плюс. а щодо перекладання - о так, саме для того щоб мати трохи часу для себе, точніше не лише для себе от зараз в малого лізе 7 і можливо 8 зубчики, то перекласти складно і мені не вистачає тієї годинки, коли малий спить в ліжечку
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата, вибачте ті, в кого думка кардинально інша за мою, ну але ж треба інколи час мати і на себе, і на чоловіка. Ну то просто дуже важко морально круглодобово бути з дитиною і в день, і вночі, нічого, крім дитини не бачити, нікуда без дитини не ходити. Я розумію, коли ляльці до трьох місяців- так, дитина потребує маму постійно, але коли лялька вже старша, то ж хочеться інколи і поісти шось нормальне, і зварити щось, і поговорити з чоловіком і сєкасом зайнятись, і просто на годинку кудись відлучитись, привести себе в порядок, врешті решт, чоловік не тільки для запліднення був потрібний, а й чоловік теж потребує зоч якоісь уваги від жінки і дружину хоч більш менш доглянуту біля нього а будучи постійно, круглодобово з дитиною, не відлучаючись навіть ввечері на тих пару годин, коли дитина лягла раніше спати- ну, вибачте, але мені здається, що то трохи перебор... Вибачте за оффтоп, просто хотілось висказатись.
Відповідь: проблеми зі спанням я думаю, не малося на увазі цілодобове пильнування над дитиною. питалося про бавлення з перекладанням з дитячого ліжка в доросле. у мене дитина теж раніше за нас лягає спати, але відразу у нашому ліжку. а потім ми до неї вже лягаємо.
Відповідь: проблеми зі спанням В мене зараз виникла інша проблема. Після лікарні Настя дуже довго і тяжко вкладається на обідній сон. Ось сьогодні з 13:00 до тепер ще не заснула. Не ложити в обід не варіант- тоді ледве до 20:00 дотягуэ і відключаэться не поспить і дуже капризує. Стараюся постійно бути поряд, лягаю біля неї на сон, все як завжди, а вона бавиться, сміється, а мені зараз дві-три год. лежати ну дуже важко. В такий час вона вже просиналась і ми мали купу часу ще для гуляння і я багато всього встигала, а зараз капець якись, ще й страшно собі уявити як малявка родиться що буду робити.
Відповідь: проблеми зі спанням я так боюсь малого лишати - він може в будь-який момент прокинутись і мовчки поповзти, при чому якщо віднедавна він вже чудово сам злазить з ліжка без травматизму, то спросоння він умудряється заплутатись в простирадлі чи ковдрі і гримнутись на підлогу. Тому якщо планую десь відходити від дитини, то тільки ліжечко.
Відповідь: проблеми зі спанням Ну в нас теж проблеми зі спанням, от зараз я почала вкладати з 14:30, а вона ще не спить, якщо не засне, то буде капризувати, і всеодно раніше 22:00 я її точно не вкладу. Без книжки взагалі не засинає, я можу читати і 1 год, і 2, а в результаті спить 40.хв і все плюс до того всього зранку прокидається 5 ранку і кричить читай книжку... то такий період чи що, бо в мене вже інколи нерви не витримують з таким спанням і засинанням, причому маю читати тільки я, тато не підходить...
Відповідь: проблеми зі спанням а у нас однокімнатна квартира, в якій є наше ліжко і ліжечко. Тобто якщо малий буде зразу спати на нашому - то нам лишиться тільки підлога і кухня
Відповідь: проблеми зі спанням В мене в малого задні зуби формуються, то спить так неспокійно, що то " капець " плаче, крутиться. Згадую, як то просто було з цицею, дав дитинка заспокоїлася і спить далі.... Дівчата, поділіться досвідом що ще крім циці поагає, коли дитинка неспокійно спить вночі під час прорізування зубів
Відповідь: проблеми зі спанням нам спляча дитина на ліжку нічому не заважає)) а якщо ліжко не потрібне, то ми в більшості випадків всеодно на кухні - чай п’єм, балакаєм.