Відповідь: проблеми зі спанням ну нарешті і я дійшла в цю темку, а то все часу бракує, як не дітиська, то закрутки не дають Але я не жалітись, а так мислі в слух, бо двоє діток і зовсім різні в плані зі спанням. Зі старшим було так. В день спав виключно на вулиці, а в хаті 40-ка хвилинне колисання і потім 20-ти хвилинне спання як за щастя і так до півтора року, поки в один прекрасний момент мене не вкурвило і я сказала, не хочеш спати, то не спи а як захочеш, то сам заснеш, і так моя дитина на денний сон перебазувалась на диван і сам з фляшкою молока почав засинати. Щодо нічного сну, то була ляпота. Він купцявся пів 10-ї в 10 засинав і спав в своєму ліжечку до 3:00, потім цицявся (бо коли було вже молочко з фляшки то вночі вже не просинався) і далі клали в ліжечко, потім просинався в 6:00 і знов цицявся і знов до 8-9 ще спав. То я висипалась від і до ще з самого початку. Я чомусь взагалі боялась спати зі старшим, бо раз чуть не притиснула, то потім мала страх, поки не підріс. А з меншим все трохи по іншому, вчимось на власних помилках зі старшим направду кажуть що перша дитина - то експериментальна дитина. Ми не колишемся, зразу так вирішили, ще коли я вагітна ходила, бо як згадаю ті колисання зі старшим то капут. Цицяємся і засинаєм. А як не засинаєм, то не робимо з того епопеї для колисання, бо то малюсіньке і має постійно спати, як мені розказують старша дорога родина. Я кажу а ми інакші, хочем спимо а хочем не спимо На вулиці спимо гарно, але якщо старший засинав тільки коли носик вулицю почує, то молодший ще може проїхатись трохи у візочку по вулиці, вмоститись собі як зручно і тоді потихеньку засинає, візочком не товчем і спеціально не гойдаєм, везем лише тоді коли цілеспрямовано кудись їдем ним. В хаті, або під цицею засинає, або тако лежимо і коли надумаємся, то або засинаєм, або кряхчемо щоб взяли на руці, і за 2 хвильки вирубуємся, або доїдаєм цицю (зі старшим такого не було, він наїдався за раз, а той може в два етапи і на другому етапі засинає) Тепер думаю, може то першому теж так тре було, і тоді не тре було б колисати, але тепер пізно щось гадати . Єдине що мені не звично, то оті нічні спання. Горобчик наш спить з 11 до 2-ї ночі в ліжечку, а потім перебазовується до нас до ранку. Бо їсть потім в 4-й, 6-й, і 7.30-8.00 Ото мені було спочатку ох як дико. Тепер розумію що все добре. І доречі не боюсь я з ним спати, то напевно вікове чутливіша якась я стала, тай спати самій коли циця в роті в манюньчика, для мене стало звичним, тако інколи і вдень перекімарюю з ним, щей старший коли дома, теж під шумок з нами може заснути От такі ми тепер сплюхи і цицюшники. А головне що мене це тепер не напрягає, бо зі старшим намагалась якомога більше встигнути щось зробити і по хаті, і взагалі взвалювала на себе купу роботи, а тепер НЕХАЙ ВЕСЬ СВІТ ЗАЧЕКАЄ... У мене 2-є діток, і спочатку вся увага їм, а потім на те що залишилось часу. P.S. Ото я написала стільки, ссорі менше не вийшло
Відповідь: проблеми зі спанням Я думала, шо то тільки в нас зараз шось невідоме з тим спанням Вночі синочок може спати з 2.00 до 6-7год. без пробудження, потім прокинеться, трошки посмокче і моментально засинає, потім може стати до 9.30год, знов чуть поїсти (дуже мало порівняно як їсть) і знов спати. А вже вдень, то 30хв.-1 год. спить, 1-2год просто крутиться:confused: Теж думаю, шо певно жарко, або такий період розвитку
Відповідь: проблеми зі спанням Думаю малось на увазі, що для успішного ГВ ніби то необхідні нічні годування, а поскільки дитина в ночі спить, то і майже не їсть. Але я б так не стверджувала. В мене зі старшим були періоди нічного міцного сну, не прокидався їсти як книжка пише і молоко ніде не ділось.
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата, коли в діток має налагодитися режим? Бо в нас ніби більш-менш ясно з нічним сном і кількістю денних, а от з часовим режимом досі хаос. Лягає приблизно в 22-22:30, встає о 8-8:30, вдень спить 3 або 4 рази, перший сон і останній завжди короткі по 30 хв. А от з довгим денним сном неясно. Може на довгий сон піти і в 13 дня, і в 17-й. Той довгий сон може тривати годину-півтори-дві, ніколи немає однакового. Відповідно, потім по часу подальших снів усе зсувається. Чи можна якось "допомогти" налагодити режим?
Відповідь: проблеми зі спанням а в нас сьогодні сталося чудо: малий заснув сам на вулиці у візочку і годину проспав
Відповідь: проблеми зі спанням Наш режим зі старшим, коли йому було 8 місяців з"їхав так, що ми лягали спати в 2,30-3-ій год ночі. Тоді я і вступила в групу лунатиків на ДП.. А прокидалися (нічних цицянь не враховую) в 11-12-ій год. Я так і не зуміла то посунути. Так тривало десь кілька місяців, поки не посунулось само. З молодшим режим буде сам по собі, бо ми щоранку мусимо вести Святика в садок, то встаєм в 7-ій, година на цицяння і далі збираємось і ідемо старшого до садочку вести. Потім відповідно ще вранішня прогулянка з частковим сном.
Відповідь: проблеми зі спанням 5-6год без перекусу тоже сподіваюсь, шо все буде добре, бо в нього режим такий і навіть як збудити, то не хоче їсти і зразу засинає, але потім вдень часто прикладається
Відповідь: проблеми зі спанням А мій синуля сьогодні проспав 3 години вночі Далі прокидались стандартно часто, але за ті три години я вже просиналась і слухала чи дитина дихає. Аж переживати почала. Ото навіжена, мало спить зле, багато тоже зле Груди понабирали так, що думала тріснуть! То напевно від того, що сильно вимучився, багато емоцій, свіже повітря, та і вдень мало спав через болі в животику... Ну то тим більше, насилу ж не нагодуєш дитину. Мій як не хоче більше їсти, то йому навіть цицю до рота не запхаєш, так губки стисне)) І якщо дитина поправлється нормально, то думаю варто відпустити ситуацію. Тим більше, що дівчата мали такі ж годування і все гуд. А за ті 5-6 год. груди не набирають? Бо я напевно вже б мусіла сцідити, зважаючи на то, що було за три години.
Відповідь: проблеми зі спанням набирають, але терпимо, напевне вже привикли до різного проміжку між годуваннями))) бо в день малюк теж може 1-1,5 їсти-дрімати-крутитись, годину спати, тоді вже сильно відчувається якщо раптом надумає поспати 3 год
Відповідь: проблеми зі спанням Fistawka, в мене коли вперше доця проспала 5 год підряд вночі, то так груди набрали і боліли, що я думала, що Лишусь без грудей) Але все ж за пару тижнів все внормувалось, набирали, але не до болі. Думаю в тебе за деякий час все внормується
Відповідь: проблеми зі спанням Та терпимо - моя вчора в 17.45 заснула (годувала я її в 16!!!!) і так до 21.30, груди були залізо-бетонні, але не боліли особливо, ну одну доця зразу висмоктала, а на іншу прокинулась через півтори години - нічого страшного не сталось.
Відповідь: проблеми зі спанням А ми як почали плакати з 2 ночі, і так до ранку, плачемо практично увісні. Добре, тільки засинаємо, коли на животі, це сама собі так перевертається. зараз не плачемо, но капризуємо і без настрою. Правду, писала Мирося, добре спить, коли не плаче. Навіть, незнаю, що думати, яка причина, жара спала.
Відповідь: проблеми зі спанням оххх, люда, тиск падав, був дощ, шоугодно в мене один прокинувся рано, з 12 вже нудив світом другий в обід так мучився, думала буде рвати прийшли додому - запхала в ванну, відмокли, полегшало
Відповідь: проблеми зі спанням Здається я знайшла причину поганого сну малого вночі. Другий день підряд одягаю йому на ніч шкарпеточки і після купання він спить аж 4 години. Він у мене страшенно не любить накриватися, тільки хочу його накрити пеленочкою,то, як би міцно не спав, одразу ноги піднімаються на 90 градусів і починається кунг-фу(це ми так з чоловіком сміємося). Заспокоюється лише тоді, коли пеленочка є на голові, але тоді уже не до сну. Тому я його і не накривала, і спав він лише у футболочці і памперсі. Але видно змерзав і тому кожні 1,5-2 години будився. Зато як я тепер відіспалася! Буду дивитися як буде далі.
Відповідь: проблеми зі спанням Візьму собі на замітку, бо зараз мала взагалі гола спить, навіть без памперса і теж досить часто будиться. А з накриванням у нас та сама історія. Хоча я її пробую постійно ручки-ніжки-носик теплі... Правда зараз не так спекотно, то так чи інакше доведеться якось більше її одягати чи накривати.
Відповідь: проблеми зі спанням Ага, наша спить при відкритому вікні в бодіку на короткий рукав+ шкарпеточки, накриваю тонкою пеленкою, але та сама історія, що й у вас- постійно пеленка або в роті, або на голові. Вчора було в нас в хаті трохи прохолодно, то мала будилась десь 5 раз, тепер думаю, що, певно, теж від холоду...нині вночі певно ще й штанята одягну або чоловічок.
Відповідь: проблеми зі спанням а я накриваюся разом з малим покривалом чи підодіяльником і нічо - спимо всю ніч накриті... як прокидається теж до рота тягне або ноги піднімає, але я цицю в ротик і далі спати