проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Dolche

Dolche Well-Known Member

Відповідь: проблеми зі спанням

ггг..., а мій починає щось говорити на своїй китайській :haha:, іноді просто реготати

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

аналогічно. Сама на жорсткій дієті вже, з прикорма все крім каш прибрала, (за наш стіл не саджу) зуби на ніч мазала. Все рівно - спить і у ві сні плаче, кричить, крутиться. Гуляєм, купаємся.:girl_cray:ну що йому не так :sad:

3. Suzi

Suzi Moderator Staff Member

Ви зуби мажете ззовні, ясна. А найбільше болить, ще коли там, в середині зубчик починає рости. Тому і плаче.

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

ой, мусите то перетерпіти, в нас теж коли лізли зуби то крики по ночах були ще ті, в день ніби не марудна була, а спала вночі жахливо.
    мазати ясна нічого не дає,. 15хв ефекту і все.
    все вірно. Мама мені розказувала що там між зубом і яснами утворюється якийсь інфільтрат і він дуже болючий і часто дає температуру.
    Ми в період активного росту зубів спали в обнімку з цицею, деколи носились трохи на ручках. Вилізли чергові зуби - стали спокійніше спати. Я не висипалась, тай помагати нема кому, чоловік спить, бо зрання на роботу, а бабусі і дідусі далеко.

5. silvia

silvia Well-Known Member

ми вже 3 тижні під ранок заливаємось сльозами..ледве заспокоюю.. а півночі так крутиться і хниче..не може собі місця знайти, по цілому ліжку....невже так довго на зуби.....

6. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

В нас так було, щоправда десь тиждень часу, до того як вилізли перші ...
    А у вас є якісь зубки вже?

7. silvia

silvia Well-Known Member

5-тий виліз.

8. invisible

invisible Well-Known Member

Це нормально, що місячна дитина може вдень не спати майже? У нас уже 2-й тиждень така проблема. Перші 3 тижні дитина самостійно засинала після годування на 2-3 год. і навіть не будилася від ніяких звуків чи перевдягань на прогулянку. А тепер після годування або плаче одразу або якщо засинає, то хвилин на 10-15, потім просинається і знову плаче. На руках переважно заспокоюється. Розумію, що то може животик мучити, але тьфу-тьфу, такого щоб криком кричала безперервно як при коліках - немає. На руках спить значно краще. Тільки покладемо - одразу просинається. Від різких звуків теж стала здригуватися і просинатися. Прочитала в Неті, що така дитина має спати дуже багато, якщо ні - можливі проблеми по неврології. Хтось з таким стикався?

---------- Додано в 15:30 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

І ще - нема такого щоб дитина просто прокинулася і "гуляла". Прокидається лише з плачем.

9. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Invisible, у Вас ще маленьке немовлятко, яке потребує маму-цицю постійно, в т.ч. І під час сну. Впевнена, якщо дитина спатиме у Вас на руках (в слінгу) і Ви дасте їй через отих 10 хвилин груди, то вона не буде плакати і продовжить спатки.
    Моя дитина спала, вірніше жила в мене на руках до 3 місяців то точно. А перестала прокидатись чи плакати при перекладанні десь біля року.
    В нас часто і в нічний сон дитя потребувало груди кожнів півгодини, а не раз і кожні 10 хвилин. Нічого в тому дивного не має.

10. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Наш малий з немовлячого віку досить мало спав. Тобто він дуууже рідко спав по 2-3 години, маю на увазі вдень. І ніколи не було такого - що дитина тільки спить-їсть.
    І зараз (1р9м) теж порівняно спить небагато. Але йому цього вистачає, тому проблеми не бачу

Інша справа, що теж часто плакав після годування. Тобто міг задрімати, а тоді просинався з плачем. Мені то виглядало як кольки. Я якийсь час вдень не клала на ліжко, як засинав на циці, так як знала, що прокинеться. Прокидався, або тримала на руках, або клала собі на живіт, колисала
    Правильно написала DesperateHousewifе - у Вашому віці потреба в мамі абсооолютно нормальна

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

точнісінько так само було в нас - малий майже не спав, прокидався - кричав, бо в животику булькало, я думала що здурію. Але ближче 2х місяців кричати перестав, виробився графік спання-неспання, але досі спить або в мене на руках, або поруч, або у візку на вулиці. Перекладати не виходить досі.

12. МАСЯ

МАСЯ Well-Known Member

Invisible, у нас так було з 3 тижнів і до 3 місяців, то був животик, який ми прежили в мамаи на руках, і навіть на вулиці майже весь час були на ручках і біля циці. А після трьох і дотепер почали лізти зубки, а спить як коли, буває 3 год. безпробудно, буває що 20 хв. циця. Чекаємо коли всі 20 зубчиків вилізуть, надіюсь стане краще)

13. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

І в нас так три тижні доня плакала крізь сон, зривалась, крутилась вночі і от першого квітня показався очікуваний зубчик! Зараз, правда, стала прокидатись часто вночі, але так виглядає, що то сусідній зубчик лізе.

14. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

В нас така поведінка біля двох місяців, з перемінним успіхом, ясна напухлі, а зубчики не вилазять. Донечка спала краще до п"ятого місяця, просиналася близько двох разів за ніч, а зараз може просинатися щогодини. Надіюся, що з часом все налагодиться :girl_smile:.

15. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

аналогічно, будемо надіятись,що наші зубки вже скоренько повилазять і вже не турбуватимуть наших діток:)

16. Judice

Judice Закохана в гори ))

Ой, як знайомо. Мій синочок також на початках багато спав і я собі думала: як то добре і зовсім не важко малу дитину мати.. Але десь із двох тижнів почалося те ж саме, що у вас: він спав, але ТІЛЬКИ в мене на руках. Часом як плакав, то думала що животик, але тепер сумніваюсь, бо він ніколи не плакав довго і заспокоювався на руках і біля циці. Оте "життя на руках" тривало десь до 2,5 міс, було тяжко, здавалося, що то ніколи не закінчиться, в туалет ходила, коли могла, а не коли хотіла.. Але час йде, насступають інші періоди. Після 3 міс встановлюється графік (більш-менш), можна щось собі спланувати і стає значно легше. Мені здається,що "просинатися і гуляти" в 1 місяць - нереально, це можливо вже ближче до півроку.. Тримайтеся!

17. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Дівчата, маю ось такі питання. Чи можуть зубки турбувати тільки в ночі, а в день дитина відносно спокійна? Вже третю ніч нормально не спимо: доня будиться, крутиться, хниче або кричить. Циця не допомагає, при ній не засинає. Даю, Вероніка поїсть трошки і починає плакати, хоча ще тиждень, як тільки починала їсти, то зразу засинала. Ми вже її нині колосали, носили, а тільки ставили вона пробуджувалася. Вже приблизно два місяці дитина інколи просинатися з криком і один раз за ніч могли підколисати, а зараз повний капець. До чотирьох місяців з ночами порівняно було набагато легше. А ще, в ночі мастила ясна Дентолом, то дитинка через пару хвилин при колисанні засинала, а от зранку пробую ясна, доня ніяк не реагує, не плаче, а навпаки сміється. То так на зубки, чи може щось інше її турбує?

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а в нас не зуби. недає спати живіт. почав вночі какати більше ніж вдень. плаче крутиться поки не соображу що тре оброблений памперс поміняти. і так три або 4 рази: Girl_mad:

19. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

в нас так було саме на зуби.
    але для власного спокою, перегляньте прикорм.

можуть.
    і в нас тільки по ночах неспокій, вдень дитина абсолютно нормальна, ну хіба дещо нервова інколи.

20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В мене в синочка десь два місяці прорізувалися кутові зуби,то була схожа на вашу картина, вдень дитина спокійна, а вночі прокидався щогодини і циця не помагала, пробувала ясна- не набряклі, мастила дентолом - не помагало, плакав і все. Спав лиш в мене на грудях і то лиш я порухаюся, то відразу прокидався. То я вже так напереживалася, що з дитиною :sad: ...
    А ясна підпухли десь буквально за тиждень до прорізування зубчиків. Але як вилізли зубчики, то дитина перестала вночі щогодини дико кричати і сон внормувався.