Відповідь: проблеми зі спанням В мене так само вдень вдома не може заснути, або з трудом засинає на руках, але на вулиці у візочку на свіжому повітрі засинає моментально, тож стараюся годинки 2-2,5 в обід її вигуляти, а вже решта сну добираємо в мами на руках
Відповідь: проблеми зі спанням В нас така ж ситуація, тільки швидше 22-30 я вже навіть не пробую її ложити. Ось вчора 12ночі Настя ще конструктор тягнула в ліжечко, і що найгірше я просто не знаю як маю її вложити, на руках крик, біля нас то швидше ми позасинаємо, а доця буде ще книжечки читати. Вже більше тижня дитина засинає біля 12ночі, швидше ніяк, і найбільше боюся щоб та година ще не посунулась В неділю були в селі, було багато емоцій, дуже довго на вулиці бігала, в обід не заснула, думала що хоч раз дитина засне в 21, ага щас , о 19-30 відключилася, а в 21-30 вже встала і ми бавилися до половини третьої
Відповідь: проблеми зі спанням Спробуйте приколисати на руках біля циці і не відкладайте хоча б до переходу в глибоку фазу сну.
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчатка, чи реально дитина в 1 рік і 1 місяць може перейти на одноденний сон? Бо в нас останні 3 дні зі спанням якийсь жах твориться. От було так: вставання десь в районі 8-ої, 1ий сон: 12-13.00, 2ий сон: 17-18.00; відбій о 21.30. Стало так: встає о тій же годині, на перший сон можна уложити десь по 12, а от на другий - дуже тяжко, вчора він мені донярився до 19.00, поспав пів години, а потім товкся до пів 12. Нині 2ий раз вложила з 3-ї спроби, а зараз продовжує перевертати хату. Коли спатиме - гадки немаю.
Відповідь: проблеми зі спанням Звісно реально, ми теж здається десь в рік і 2, рік і 3 перейшли 1 денний сон.
Відповідь: проблеми зі спанням В нас точно так у другій половині дня....якщо на перший сон можу положити в ліжеко, погладити, птримати за ручку.повередує...повозмущається, але засне. А от вкладаю десь о 17.30...спати хоче, очі закриває...і кричить не своїм голосом...мені аж срашно стає, беру на руки і на руках з криком засипає..і попробуй його перекласти в ліжечко відразу крик. Отак щовечора сижу на ліжку з малим на руках...і теж не знаю, що з тим маю робити. Крім того, кажуть що не можна перекладувати дитину..так як він під час сну пару раз може проснутись і якщо все так само - засипає. А якщо дитину приспати на руках і перекласти, то він проснеться і налякається..це те саме, що ви заснули в ліжку з чоловіком, а вночі проснулись - а лежите ви на кухні на підлозі)))))))))))))))))))) Хоча я по сто раз ще намагаюсь перекладати, бо то не діло стільки часу на руках тримати..Але бачу, що він як на руках засипає, може відкривати хоч одне око - провіряє хитрун.
Відповідь: проблеми зі спанням І в мене Марчик зле спить...Я думала, що такі маленькі дітки якось довше мали б спати...Вже 3 день підряд нема спокою вдень - вередує, пхинькає - тихо сидить тільки на руках - на руках же присипляється.Благо, хоч слінг є...Як засне - пробую перекласти - зразу прокидається і в плач...Отак і сиджу з ним в слінгу...Наш новий матрасик й ліжечко - суто для краси по ходу - малий там не спить.
Відповідь: проблеми зі спанням І наше чуто практично після року відмінило собі другий сон, і при чому отой один раз довшим не став: спить годину-півтори, ну максимум дві. Вчора ото вперше за два місяці заснула на другий сон десь з пів 5 і до 6, то на нічний сон вляглясь аж біля 12 ночі (лягає пів 10-10), а зранку встала як звично в 7.30.
Відповідь: проблеми зі спанням Мій синочок в рік перейшов на одноразовий сон, але вночі дуже погано спить, просинається 3-5 разів, кричить, вередує, дам пити і так засне, коли це все скінчиться, і накінець нормально посплю.
Відповідь: проблеми зі спанням я собі теж так думала. Перший місяць-півтора я випробувала всі варіанти щоб він спав сам, щось часом спрацьовувало, щось ні. Зрештою змирилась і тепер він чудово спить або поруч мене або у візочку на вулиці. А старший ваш як спав?
Відповідь: проблеми зі спанням А взагалі це нормально для 6 місячної дитини спати вдень тільки на руках в мами? Та сторона личка і голівки, що в мене на руках запотіває, залежується, шкіра потім в полоски... а для спини/хребта теж певно не добре. Чи не заморочуватись?
Відповідь: проблеми зі спанням пробуджується моментально і починає вередувати, постійно намагаюся отак разом з цицьою в ротику переміститися в положення лежачи поруч, але чомусь доні так не підходить Біля мене поруч може спати виключно вночі
Відповідь: проблеми зі спанням От мені теж цікаво..Хоча нам не 6 а поки що ще 4 місяці і вночі завжди спить у ліжечку..інше питання де він засинає. А от дньом не знаю що з тим робити...сьогодні півтори години вкладала після 17 год. , думала перед купанням щоб поспав трохи...та де там..навіть на руках не заснув, то купали швидко бо так кричав - спати хотів.
Відповідь: проблеми зі спанням мене це перевертання-викручування-повзання-шкрябання перед сном вже так дістало, в мене істерика починається. вчора на ніч 2 години вкладалась. спати хоче, але поїсть і перевертається - тоді ніяк не може влягтись і починає повзати. це я кийсь жах. потім плаче. я вже стріляюсь. няня наша каже, що можна в спальному мішку класти спати, тоді не зможе повзати. але думаю, то ж вона буде злитися, що не може рухатися. але спальний мішок я вже замовила, скоро прийде - спробую.
Відповідь: проблеми зі спанням в дiтей бувають такi ..я то називаю заноси.. нам допомагаэ змiна обставин.. може вона не змучена, i спати не хоче от i мурдуэться тi двi години.
Відповідь: проблеми зі спанням В нас той "занос" як почався біля 7 місяців, то вже так півроку і продовжується. Дитина хоче спати сто відсотків, бо і очка тре, і деколи вже просто фізично на ногах не стоїть, але бореться зі сном і не вкладається. Що нам зараз реально допомає (ото вже місяць десб пробуєм): ми перестали вкладатись разом, я годую дитину на руках, віддаю татові і тато її кладе в ліжечко і, о чудо, дитина за 10-20 хвилин під казочку-спів засинає і то без плачів-істерик, ну максимум може трохи понявкати, але то не дві години вкладання і з плачем і з криком і з сльозами. (Я потім її забираю в ліжко після першого просинання). На разі трохи проблемно з денним сном, бо то таки мені доводиться вкладати, і тут пишуть що дитина в 4 місяці спить на руках, а моє чудо часто ще зараз на руках спить вдень.
Відповідь: проблеми зі спанням я вас розумію))) в мене ще перевертається і лізе до братика зачіпатись))) або взагалі топає кудись))). Нормально вкласти дітей на ніч - це для мене зараз ціла проблема. Нам мішок би однозначно не підійшов. Хоча в мене є, може спробую