Відповідь: проблеми зі спанням не спить, кричить поки цицю не дашь, і так кожну годину вночі. вона напевно і дає
Відповідь: проблеми зі спанням а то хіба не нормально? у нас теж 100500 разів за ніч їсть, але не кричить: тільки почина крутитись - я сама підсоваю.
Відповідь: проблеми зі спанням та даю, сьогодня спокійніше спали, тільки три чи чотири рази їли, не пам"ятаю
Відповідь: проблеми зі спанням Ну то нормально, чого проблеми на рівному місці робите?! В мене малий взагалі останні два тижні ні на сантиметр не відпускає, навіть на спину, або живіт перевернутись не можу, одразу прокидається і плакати. Але то такий період і ніц не зробиш.
Відповідь: проблеми зі спанням то нормально, а от кожні 40 хвили - ні.взагалі дивуюся, як в деяких сплять усю ніч діти...
Відповідь: проблеми зі спанням В мене буває кожні 15-20 хвилин прокидається, і я вважаю що то нормально. Інша справа, що то для мене тяжко ( але то вже як ся каже " а хто сказав, що буде легко?"). Всі діти різні, різні за характером, за темпераментом, тому і сплять по різному.
Відповідь: проблеми зі спанням У меня, начиная с трех месяцев, сынок просыпается периодически с плачем и чаще всего днем. Примерно в такое же время начал, во время плача, выгибаться дугой. На очередном осмотре, это насторожило невропатолога и она отправила нас на нейросонографию - но все оказалось в порядке. Думаю, не у меня одной такое... А последние дни у меня появился страх спать вместе с сыном (хотя мы спим все вместе с рождения): он начинает крутиться, я просыпаюсь и вижу что он лежит головой упершись мне в живот, а ногами в кроватку (мы приставляем кроватку на ночь к нашей кровати, чтоб малыш не свалился когда спит на краю), и голова под одеялом . Когда Женя только родился я иногда ночью просыпалась просто посмотреть дышит ли он... Почему-то страх такой был. А потом попустило. И вот сейчас когда он стал активно перемещаться ночью по кровати, кажется что может под одеялом задохнуться :8: Насколько это обоснованный страх? И что с этим можно сделать? Может класть его спать в спальный мешок (там где ножки закрыты, а ручки свободные)? Пока он спит под нашим одеялом, так как спит и между нами с мужем, и на краю.
Відповідь: проблеми зі спанням Це Вам в тему про спільний сон. Якщо коротко - у багатьох форумлянок діти сплять разом під однією ковдрою з батьками. І крутяться. Мої ще й один на одного ноги-руки складають . Всі живі і здорові. Часом я прокидаюсь поправляю. Але частіше діти вилазять з-під ковдри і сплять не накриті. Їм жарко під ковдрою. Сплять в футболках. В квартирі +18+20.
Відповідь: проблеми зі спанням Усі мамусі переживають за своїх дітей, я теж часто себе ловлю на тому, що слухаю, чи дихає моє маля. Але нічого страшного в тому, що дитина вночі розкривається і переміщається по ліжку немає. Наш малюк спить з нами в ліжку з першого місяця, спершу був страх його придушити, потім пройшло, потім були дуже часті прокидання вночі - теж пройшло. А розкривається вн у нас регулярно, але того не боюсь, бо звечора накидаю йому свою ковдру до поясу, вночі ,коли бачу, що спить розкритий, то накрию, а не побачу - то йому і так незле спиться. А як він у нас вночі товчеться по ліжку - де я його зранку тільки не знаходила, найцікавіше - голова малюка у мене на шиї, ноги - у тата в роті)) і всякі інші варіації. Не переживайте, ваш малюк дасть собі раду - і з ковдри випутається, і не змерзне.
Відповідь: проблеми зі спанням Да я и не переживаю что замерзнет, а то что голову под одеяло иногда умудряется засунуть. Наш раскрывается, когда постоянно поднимает ноги, и так пока не стащит одеяло, и сверху ноги закинет ))) Если раскрывается и тепленький, то уже не накрываю. Но иногда под утро, очень замерзает и икает, то накрываю (но уже и сам не вылазит из-под одеяла).
Відповідь: проблеми зі спанням А я до сих пір не можу приспати свою дитину, нічого не допомагає. Сидить і бавиться на ліжку.
Відповідь: проблеми зі спанням добре, що не плаче мій Сашка через ті забиті носи і кашлі теж звик не спати до 1 ночі, зате потім до 12 дня сопе у дві дирочки і шкода мені зранку будити
Відповідь: проблеми зі спанням ой, потім бавлення переросло в істерику, бо так розумію, почали зубки боліти, ледве заспокоїла.. Заснула аж в 4-й
Відповідь: проблеми зі спанням я тиждень гуляла до першої ночі))) вчора затемнення відпустило і юрко заснув в 22, а прокинувся в 10
Відповідь: проблеми зі спанням та то взагалі, останні пару днів якій піпец був,Марко тааакі істерики на пустому місці закатував, але в нього ще ті клики лізуть...
Відповідь: проблеми зі спанням ви скорі в юри тільки 9 і 10 (верхні 4ки) понабрякали я думала шо вже є, але то був початок напухання, а не зуб на десні аж сині мішки поробились ну і місяць поміг істерик в нас нема просто гуляє до переможного кінця ні слінг, ні циця світло виключене - то кричить поки не включиш але я знаю - плавали. все так не буде
Відповідь: проблеми зі спанням ну в нас 4 зуби з низу і 4 нагорі і одразу на верхніми і клики полізли, вже один гострячок є) Та знаю, що так не буде, але то коли дитина хоче спати, годину заходиться, з рук викручується, цицю випльовує, падає на підлозі і ридає, то вже караул. Дала в ночі йому Панадолу, за 15хв відключився, тільки на руках в вертикальному положенні з легеньким погойдуванням....