Відповідь: проблеми зі спанням деяким дітям просто необхідне колисання, час від часу Сашка спить два рази на день, з цицею наніч лягає в залежності від другого сну. От Настя... От це конкретний несплюх, з років трьох денного сну у нас нема. Наніч вкласти - мука мучезна. Я взагалі над заспокійливим для неї подумую. Ну чай з меліси точно тре...
Відповідь: проблеми зі спанням Нє, ну він реагує на нього, коли йдуть пару улюблених його реклам (кіндерпінгві наприклад ) то все індивідуально, бо я, чоловік спокійно засинаєм під музику, або фільм. ну в тебе ситуація інша в тебе малі самі можуть спати. А в нас на нічний сон має бути обов'язково циця і мама на яку тре закинути ноги і руки, щоб не втікла Тому як малий засне, я вже ніц не можу.
Відповідь: проблеми зі спанням Мені стало легше дихати, коли телевізор переїхав нарешті зі спальні. Чоловік раніше постійно засинав під телевізор. Для мене - це мука. Бо я люблю спати в тиші. Або слухати приємну музику, а не новини/футбол/рекламу/дебати політиків (оце взагалі абзац - мене теліпати починає - там що інформація, що верескливі інтонації). А щодо дітей і того, що вони не_реагують. Задайте собі питання, яким є критерій того, що вони реагують? Ви хочете , щоб вони перед сном слухали усіляке інформаційне сміття і закладали собі то в підкорку?
Відповідь: проблеми зі спанням Взагалі для хорошого сну потрібен ритуал. Ванна, туалет, зуби, книжка, (циця для меленьких), спати. Кожен день те саме в той самий час. Якщо дитина знає що буде наступним, що від неі очікуеться, їй легше буде вкластись. І ще рекомендують дітей скоріше спати класти, після 10тої вони явно перевтомлені, щоб заснути без проблем. Мої лягають в 6:30-7(після зміни часу, було 7:30-8), крім пятниці, коли в нас плавання. Це не всім підійде, особливо яксщо тато пізніше приходить з роботи і хоче погратись з дітьми.
Відповідь: проблеми зі спанням Прокидаются o 7, але мені так зручно. Краще навіть якщо maла вже покормлена до 7ї.
Відповідь: проблеми зі спанням для мене це катастрофа. Я сова і дуже важко прокидаюся вранці. Моя мала жайворонок, здається, (як чоловік), малий трохи сплюх, як я. Раніше просиналася о 7-й, то я весь день сонна і якась втомлена ходила. Зараз спимо до 8-9ї, то я вже вже щаслива Кому як.
Відповідь: проблеми зі спанням похвалюся, що ситуація в нас покращала))) мама розслабилась, заспокоїлась і дала трохи волю дитині: десь через 2 год від попереднього сну, коли малюк стає марудним і втомленим - примотуємся в слінг, трішки їмо, заспокоюємся, притихаємо, а потім відмотуємся і трошки гуляємо-граємся (15-30 хв), далі знову примотуємся, трішки їмо, колихаємся і засинаємо максимум 15 хв мовчки, або тихенько гудучи. і ввечері я забила на засинання в ліжку - засинаємо в слінгу, потім перекладаю. бува, що прокидається, але вже значно легше заспокоїти і приспати.
Відповідь: проблеми зі спанням ох це спання. 7 місяців засинали самі, в ліжечку під поглажування ручки або ніжки, а зараз тільки циця, ну і руку -ногу на маму щоб не втікла. трохи не зручно, бо ще старший чекає на вкладання-колискову (обов"язково мама, тато не підходить) а може купання- плавання? воно вимотує, можно також з травками.
Відповідь: проблеми зі спанням Доні 3,5 місяці, спить вдень виключно лише на вулиці, причому сон тоді дуже глибокий і міцний до 4 годин. Як не стараюся приспати дитину на ліжку, в ліжечку, в слінгу, в шезлонзі, гойданням і носінням, в хаті зробити це нереально, хоч явно видно, що хоче спати, вередує, тре очі і не спить... Тільки одягну і винесу на вулицю у візку, засинає в перші 5 хв. без особливого гойдання. Раніше гуляли у візочку по 2 рази на день, тепер це нереально, бо стає щораз холодніше і швидко темніє. Бачу, що дитині явно не вистачає денного сну, але як навчити її спати в хаті удень, не уявляю. Ні регулярне вологе прибирання, ні відкриті вікна і скручені батереї не допомагають. Увечері з вкладанням все супер, лягаю разом з нею в ліжко після її купання о 20-20.30 годині і так до 6 ранку спимо з перервами на годування без проблем, причому засинає практично в перші 15 хв, а от вдень ніяк...
Відповідь: проблеми зі спанням В нас те саме, особливо коли погода прохолодна. Коли було тепліше, то гуляли по 4-5 годин, правда годувалися крізь сон. Тепер менше, але я знайшла вихід - спимо на балконі! Якщо у Вас є балкон, то так і робіть. Бо син вдома спить рівно 45-50 хв і виключно в мене на руках, деколи вдається перекласти, а деколи починає плакати. Але в нас тепер появилася проблема з вечірнім вкладанням. Дмитрик засинає на руках з цицею, я його кладу в ліжко, лягаю поруч, а через 15-30 хв він будиться і хникає - приходиться знов залюлювати. То все діло триває близько години і так вимучує ввечері. І не залежить від того, чи купаємо його перед сном і чи наплавався він вдосталь, коли останній раз спав і т.п. Прокидається всеодно
Відповідь: проблеми зі спанням Як у вас пологи пройшли? Гибокий сон на вулиці - це втеча від стресу. Мозок відключається.
Відповідь: проблеми зі спанням так зі старшим було. літом гуляла до посиніння, аби спав, а коли зима прийшла то велику каляску виставили на лоджію і так трохи виручало. стрес пов"язаний саме з пологами?
Відповідь: проблеми зі спанням В ситуації Tempernice може й так. А у нас чим син старший, тим гірше спить і важче його вкласти
Відповідь: проблеми зі спанням Пологи були стрімкими, для мене все пройшло якось дуже швидко, легко, безболісно і безстресово, а як для доні- не знаю.... Та я б не проти разом з нею вдень вдома поспати-полежати замість того, щоб 4 години мерзнути на вулиці але ніяк... Влітку, зразу після народження, в спеку навпаки спала виключно в хаті майже весь час, під дією кондиціонера, а на вулиці вередувала, а як тільки похолодало на вулиці, так все помінялось місцями А що означає стрес від пологів? Як це?
Відповідь: проблеми зі спанням то той син, шо йому 3 місяці? ну він росте. починає для нього світ ставати більшим і ширшим. тому у сні це відображається. туту головне спати разом з дитиною, носити на руках багато по хаті
Відповідь: проблеми зі спанням живеш собі в теплі, у воді, чуєш характерні звуки, колихаєшся, красота, а тут твоя хата починає тебе виштовхувати, проходиш надвузькими родовими шляхами, змінюється водне середовище на повітря, хатки більше нема, світло сліпить очі, йой, аж плакати мені захотілось як на мене аж забагато факторів для стресу