Відповідь: проблеми зі спанням У вашому віці у нас теж така проблема була деякий час, потім сама якось перестроїлася дитина
Відповідь: проблеми зі спанням в нас теж таке було. Але ми завжди маєм проблему зі спанням. Але зараз хоч вночі спить, але звечора вкласти дуже важко, бо вона якась гіперактивна ввечері. Вкладаємо в 23 год то саме раніше. Спимо довго до 10тої, якби не будила то спали би і довше, але якщо даю довго спати вранці то тоді ввечері неможливо вкласти товчеться до 1-2 ночі. Вкладаємо з цицьою на руках, бо інакше ніяк. Вдень спить дуже мало і то тільки на руках, як тільки перекладеш на диван чи в ліжко через 5 хв просинається і в плач. Чому так - не знаю.
Відповідь: проблеми зі спанням та у вашому віці це нормально, ну а ми старші від вас ,то був період що добре спала у візочку і в ліжку вдень, бо вночі то мови не може бути про окреме ліжко, спимо тільки разом, а зараз то знову хоче маму і ручки.
Відповідь: проблеми зі спанням вже кілька мам написали, що телевізор у фоні піж час засинання. пошукайте в неті - то не дуже добре. навіть нафорумі десьбула тема про телевізор.
Відповідь: проблеми зі спанням В мене малий до 2 років в ночі по 2 рази прокидався))))І віск зливали нічого не помогло!переріс і все в 3 роки спав тьху тьху))) ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- Я теж знаю,що телевізор діткам шкідливий!навіть до досить великого віку
Відповідь: проблеми зі спанням так він навіть уваги не звертає на нього. А нам тоді в повній тиші сидіти поки малий не вляжеться? То тоді і ми вже спати лягаєм.
Відповідь: проблеми зі спанням в мене малий частійше прокидається))) підкріпитись, перевірити чи мама на місці і циця) я думаю, що то нормально
Відповідь: проблеми зі спанням в моєї сусідки також малий (йому 1,8р.) прокидається 2 рази в ночі їсти. Але дитина НЕ на ГВ з 2-х місяців, їсть двічі кашу з бутилочки. Якщо дасть чай, то через півгодини дитина знову встає і сплять вони лише з нічником. Ходила її свекруха до бабки якоїсь, то та казала, що дитина перелякана. Але чим? Він же з народження так ....
Відповідь: проблеми зі спанням шо їсти не дадуть((( ну телевізор перед сном - то лишній збудник а лягти всім разом - чому б ні?
Відповідь: проблеми зі спанням ми і лягаєм всі разом і він з нами товчеться ще з годину, бо вінто дуже любить. І йому по барабану включений телевізор чи ні, поки не набавиться не буде спати. А коли вже бачу, що всьо, батарейкі сіли, то теж лягаєм спати і виключаєм телік, комп...
Відповідь: проблеми зі спанням Ми завжди лягали і лягаєм всі разом. Денного сну немає вже декілька місяців. Проте на ніч вкластись - то жесть. Реально засинаєм перші ми з чоловіком, а коли вже Роман засинає - то загадка. Вимикаєм світло, лежимо... - Мама, дай ручку -Тато, повернися до мене - Мама я хочу пити - Тато, поверни ковдрочку на інший бік - Мама, пісяти! - Тато поверни подушечку - Мама, повернися до мене - Тато, де мій мішка? - Мама ввімкни світло я не можу його знайти! - Тато - пити! - Мама, дай ручку... І так з 10 вечора до 12-1 ночі, інтервал між "проханнями" по 5-10 хвилин і це продовжується бескінечно...
Відповідь: проблеми зі спанням оль, повір моїм шишкам, набитим з сашею - наразі він не реагує (хто зна) але пізніше звикне і буде важко пояснити чому перед сном не можна дивитись ящик
Відповідь: проблеми зі спанням хі,самій смішно стало )))Ту дитину добре годують ))) Дитина крім того не спокійно спить і може по кілька разів вставати, нити... Але справді, чому дитина яка не на гв може так часто вночі вставати їсти в такому віці, це звичка чи шо? І як позбутися її? Вже аж інколи шкода її, вона ходить більше не виспана з одним малим ніж я з двома((
Відповідь: проблеми зі спанням в нас картіна така миємось (+/- в один час - біля 10 год) лягаємо в ліжко саша в основному біля мене і юрка, потім муж його переносить лягли юрі цицьку, саша лежить тихо і от коли в юри очі починають закриватись, я отримую тичок в бік поміж ребра і звичуть ШЕПІТ - мама!!! коли юрчик засне, то ти включиш світло... принесег пити... і розкажеш баєчку грррррр, омомом, ок, буде, зроблю, включу, розкажу і так пару раз юра то засне без проблєм, і саша тоже, але тандем їхнього сну для мене такий марудний, шо найкращий вихід - заснути швидше правда я одного разу заснула і юра втік до тата за комп*ютер ---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:51 ---------- то з народження? а які були пологи?
Відповідь: проблеми зі спанням ну як же, все рівно мозок обробляє сигнали, в даному випадку звук, навіть, як він поки що його не сприймає, все одно голова працює. я особисто не можу спокійно заснути під будь-яке бамкання/гудіння/говоріння ітд, має бути ідеальна тиша і темнота, тоді і нервова система відпочиває.
Відповідь: проблеми зі спанням а ми ніколи. Мої діти переважно лягають швидше за нас десь на 2 години, ми їх вкладаємо (в основному з бутилочкою каші або товчуться до "нємагу" і відрубуються, інколи колишу в ліжечку), вимикаємо світло, тєлєк в кімнаті і закриваємо кімнату. А тоді я складаю всі іграшки, роблю порядки або займаюся своїми справами. ---------- Додано в 15:59 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- так, з народження. Пологи досить важкі були (хотіли кесарити але обійшлось). аналогячно. Я поки не вимкну тєлєк -не засну, хоч і очі злипаються. Бувають правда вийнятки, коли я дуже втомлена, а чоловік дивиться футбол, але то дуже рідко.
Відповідь: проблеми зі спанням Ну і я ще додам до вищесказаного. То тільки вам так здається, насправді малюк вже, мабуть, привик до того телевізійного супроводу під час засинання. Ми якийсь період теж ввечері мали телевізор включений, дивились щось своє і паралельно малу вкладали. Так от - коли вкладади, то вона ще добру годину товклася і на ТВ не звертала жодної уваги, але як тільки ми його виключали, аби вона швидше заснула - вона зразу притихала, дивилась на ТВ і починала мугикати і нити, щоб включити, хоча здавалось, що він їй по-барабану. Якщо включали - то вона засинала, не влючали - були плачі, крики і потім теж засинала. То звикається і переходиьть в норму. Тішусь, що тут зараз маю можливість не мати ТВ в спальні, та й взагалі поки не маю - добре)
Відповідь: проблеми зі спанням Після трьох місяців мало б бути легше. Моє ще колики бути в такому віці. Дітей треба вчити спати. Так це природньо відрубатись коли дуже втомлений, але коли тілки трохи втомленей , то важко заснути. Діти в такому віці мали б мати перерви між сном ~2год, тобто після того як дитина прокинулась через 2 год, знову вкладайте спати, якщо перетримати довшем то дитина втомлена і не може заснути. ---------- Додано в 18:23 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- Я б ще відмінила колисання , и своїй дали цмочок в 2 місяці, спочатку иого потрібно було тримати, бо він випадав, потім вона сама з ним спала. Кинула в 5 міс. Спить сама без нічого.