Відповідь: проблеми зі спанням Я також спочатку так подумала, але ми були в нервопатолога тому що в малого швидко закривалося тім"ячко. Я їй питала за ці нічні агукання і мотання головою то вона нам сказала що дитина це переросте і нема чого цим забивати собі голову. Направду дитина зараз спокійно спить, просинається тільки щоб поїсти.
Відповідь: проблеми зі спанням Допомогло.Спить спокійно, аж невіриться.Казала бабця, що мала два страхи.І ще обов"язково давати рано наще мелісу з м"ятою. Але саме головне, що тепер будиться в 5 або 6 ранку, проситься на горшок.І за чотири дні жодного разу не кричала, не плакала і не говорила мама є, мамає..
Відповідь: проблеми зі спанням то точно! бо хоч я абсолютно не вірю в таке всяке..., але розумію мам, які заради здоровя та спокою дитини готові на все! Дуже тішить що вам це допомогло,сподіваюсьщо назавжди!
Відповідь: проблеми зі спанням моя вреднуля вже другу ніч нормально не спить: вчора не спала з 6 ранку до 8, а сьогодні з 4 ранку до 6:30, і то не хоче вставати, ні нічого, а просто щоб я на руках її колисала, по мені товчеться, хниче, а беру на руки лежить собі і моргає... я вже починаю нервуватись... мене страшенно хребет болить! І що то з нею таке? Майже завжди з народження добре ночі спала...
Відповідь: проблеми зі спанням Не знаю чи вартує хвилюватись, але часом в голову лізуть всякі дурниці. Доні майже 4 місяці, вночі спить дуже добре ( з мамою і татом на ліжечку), в напівсні погамає 3-4 рази непрокидаючись!!! А от вдень, по 20-30 хвилин 5-6 разів , рідко годину,єдине в слінгу і коли холодно то до 1,5 години! Знаю багатьох діток які в такому віці вже по 1,5-2 години сплять! Тобто виглядає так, годину, півтора бавимось, 20-30 хвилин спимо, і по колу!!! Засинаємо з цицьою!
Відповідь: проблеми зі спанням В нас з настанням жари схожа історія,хоча ми вже більші.Спасають лише прогулянки-спить майже голим в люльці.
Відповідь: проблеми зі спанням в нас так було, але не 5-6 разів вдень, а рази 4 максимум, тобто за день аж 2 год сну було. я вже не раз писала,що при найкращих розкладах,зі спанням на циці в добу набігало 13 год Вночі 5-6 разів їв. Зараз вночі їсть рази 3, вдень спить до обіду 2 год і після обіду може пів годинки подрімати. "спокій нам тільки сниться" в 9 місяців мали підвищений ВЧТ (6,8 при нормі 5). Коли він внормувався почали краще спати
Відповідь: проблеми зі спанням а я не розумію, хоч вбийте Оленка вже більш-менш нормально спить вдень, а от коли приходить вечір :8: І ніби спати хоче, і поїсть, але все одно кричить, хоч носим на руках. Отак виплачеться 30 хв і засинає
Відповідь: проблеми зі спанням Такс. Я сюди з питанням. У мене проблемка з спанням. Але проблемка навпаки. Роман - сплюх. Крім нічного сну з 23 до 8, він спить удень 5 годин. Протягом сну постійно підкріплюється цицьою. Якщо сон менший, наприклад 2-3 години, в Романа після пробудження і до вечора істерики. Проблема в тому що так він просипає майже увесь день і з віком тривалість сну не зменшується. Ми не можемо ні поїхати десь далі району, ні навідати толком нікого бо: Роман хоче їсти і спати! Порадьте, хто десь таке бачив чи чув, чи варта примусово міняти режим і зменшувати кількість годин? Чи може таке відбитись на Ромковому здоров"ї, чи залишити все як є і тішитись шо дитина спит?
Відповідь: проблеми зі спанням Ну і в чому проблема? Він спить 14 годин на добу. Це - норма. Моя теж спить 14, але 11 годин вночі і 3 години вдень ( старша, до речі, спить мало що менше ). І я вважаю, що це- прекрасно! Тіштеся! Знаєте, скільки зараз мамів Вам позавидують.
Відповідь: проблеми зі спанням Де б він не спав, він мусить відіспати "свій час" в спокої і тишині, інакше мені світить хіба носіння до вечора на руках. А з природою то взагалі караул. Надворі він спить максимум 10 хвилин, будиться і усе. А сил до вечора йому не вистачає, впадає в істерики. А надворі літо, хочецца на вихідних на якісь озера поїхати на весь день...Роман такого графіку не витримує...Тому то і пишу сюди.
Відповідь: проблеми зі спанням прекрасно цю ситуацію розумію, бо в мене теж щось подібне, якщо збиратись їхати кудись після обіднього сну, то виїдемо не раніше 5 год, бо по 4 лише прокидається. В хаті коли тихо спить 2,5 - 4 год, а на природу теж кожен раз їду зі страшним хвилюванням - засне-не засне? а як засне то спить максимум 40-50 хв, а заколишеться тільки на руках. а як не засне, то відпочинок нікому буде немилий(((маю купу знайомих, чиї діти в такому віці вже можуть обходитись без денного сну, в нас такий номер не пройде! на природу ми все ж їздимо, стараємось вибирати менш людні місця, але біля водойм такі знайти просто нереально!
Відповідь: проблеми зі спанням Мене в обідній сон лише такий варіант спасає, бо на вулиці/на природі в візочку чи на коцику довше 20 хвилин не спить. А в слінгу до двох годин. Правда в нас два або три рази малий спить в день.
Відповідь: проблеми зі спанням ну яка в цьому проблема. Юлька більше ніж на пів року старша, а вночі спить з 23 до 9:30, вдень спить не по годинах, але в середньому вдень спить години 3. І я ні разу не думала що це погано. Спить дитина, чудово. Якби її щось хвилювало, то так би не спала. Тому тішусь що дитина спокійна і добре собі відпочиває. ну з такими речами в мене розмова коротка. Я просто оті істерики на рівному місці ігнорую. пояснюю що якщо вона не виспалась то на то були причини, ну або не пояснюю. Якщо збудиться скорше ніж терба ну може понити пару хвилин но так щоб цілий день істерити - у нас взагалі немає такого поняття як довгоривалі істерики, да і короткотривалих практично немає. Якщо без причини ( а спання на пів години меньше не вважаю причиною) починає істерити, я її сварю, і вимагаю припинити, і припиняє. і мені хочеться. Я більше скажу за Юлькіних майже 2,6, я лише один раз була на шашликах, і то з дитиною, і мусіла її вдень у візочку присипляти, і то було важко бо компанія загалом була шумна і змусити їх помовчати було нереально. Тому не їздимо ( бо лишити малу вдома неможливо, вона без мене не засне і от тоді вже будуть істерики однозначно). І також мені вже сниться природа, шашличок, вінцо...позасмагати - ну але спокійний сон дитини мені важливіше за шашлик. Мала стане старша - наздоженемо шашлики. Чоловік також хоче на природу але знаючи Юльку свідомо погоджується почекати і не мучити дитину. Юлька загалом разів 5 не спала удень. Але лягала просто полежати, відпочити, послухати казочку. В ті рази мене не було поряд, сама без мене не засне ніяк, то просто відпочивала. На шашликах і свіжому повітрі думаю що вона б сильно втомилась і цілий день без сну не витримала. я би такого не робила в жодному разі. Я можу корегувати наш сон інакше, просто якщо мені треба щоб вона змістила свій сон на кілька годин - я поступово її вранці скорше буджу, відповідно вона і вдень скорше засинає/просинається, і на ніч скорше лягає. Але давно вже такого не роблю, бо мені просипання в 9-10 ранку цілком влаштовує, і засинання в 23 також підходить.
Відповідь: проблеми зі спанням А що таке ВЧТ? І як ви нормалізували? може і в нас така проблема....? Бо така ж ситуація зі спанням.... я вже не знаю, що з ним робити (і гуляємо з 15 до 20 в парку, і ходить багато , і купаю його в прохолодній воді, і кашку даю на ніч (вже самої циці замало..) і всерівно в ночі будиться по пару разів.... А в день спить два рази в сумі 2 год... дуже рідко 2.5-3год.) Я вже майже рік неспала більше 3 год підряд.... так мене то виснажує... А тут дехто має совість жалітись, що дитина спить багато ))))))! Та радійте! І виспатись є можливість по-людськи і домашні справи поробити.... Правду кажуть, що проблем не існує... проблеми ми самі собі створюємо ))).
Відповідь: проблеми зі спанням А моє цьопство перейшло на одноразовий сон вдень... Раніше спав 2 рази, зараз раз півтори години спить. Лягає правда рано: 8.30 і встає в 8.30. Межі нічного сну мене влаштовують, а от денний - караул. Ота година-півтори з постійним "цицянням" щопівгодинки - то мені не відпочинок((( Ще і вночі крутиться, як воша, мпати з ним стало нереально. Як не пинається чи крутиться, то цицяється. Вже серйозно думаю його "відселити" в ліжечко, бо так спати дуже тяжко, особливо крутитьс під ранок. Є смисл відселити, чи не поможе, а тільки вставати змучусь? І як взагалі зменшити оті круті-верті? І чого воно так? Дітки в знайомих нашого віку ще по 3 рази вдень сплять, а мій... ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ---------- І я даю: кашу грам 300 чи 300 грам борщу, чи зупи... І всеодно "ціцяємось" разів 10 точно. Скоро здурію...
Відповідь: проблеми зі спанням Внутрішньо черепний тиск ---------- Додано в 23:15 ---------- Попередній допис був написаний в 23:14 ---------- в вашому віці нічого ненормального в цьому немає чого дуріти ?