Відповідь: проблеми зі спанням Я теж думаю, що це через незрілу нервову систему. Ви перейшли на один сон, а дитині цього замало. Вона до вечора занадто перезбуджується і тоді вночі нервова система ще довго не може заспокоїтися. Замітила за своєю Настею, що чим більше і довше вона спала вдень, тим краще спала вночі. А якщо, не дай Бог, щось її розбудило чи вона недоспала, то і в ночі сон був гіршим : зривалася, скрикувала, говорила щось ( таке я спостерігала десь до трьох років ). Зараз я її вже спати не кладу, бо Єва ще спить 2 рази і виходить мені накладка... Мушу жертвувати Настіним денним сном. Хоча вона без проблем в обід спить по 2,5 години. Надіюсь, що коли Євуся перейде на один сон, то будуть ще лягати разом по обіді.
Відповідь: проблеми зі спанням Також думала що зубки але наш педіатр сказав що до зубок йому ще далеко, хоча може десь там і лізуть......
Відповідь: проблеми зі спанням шеплення не робили взагалі,бцж ще в пологовому хіба, другий раз її покласти нерально, та й коли спала два рази таке траплялось, а засипала відповідно після другого сну пізно, десь 11 пів 12. вчора правда пронесло, як і сьогодні(ттт). бо мене вже свекрушенція забембала, щоб я до бабки звернулась, віск зливати...
Відповідь: проблеми зі спанням Оце точно...як тільки шось - то зразу до бабки. Ми влітку їздили в село з моїми батьками і свекрухою. І вночі синочок почав плакати (якраз зубки лізли), ми з чоловіком його заспокоїли і він заснув. А зранку встаю, на кухні горнятко з водою і сірники плавають...мама з свекрухою "вроки знімали". Бо чого ж то дитина плаче...то тільки "вректи" могли... "Дістали" від мого чоловіка обоє...Більше з сірниками не лізли...
Відповідь: проблеми зі спанням Моїй Вікусі 9 місяців. Останнім часом спостерігається підвищений неспокій переважно в ночі. В день спить 2 рази, ввечері ложу спати вона поспить 3 години і просипається, хоче щоб з нею бавились. Вже пробувала ложити її 1 раз на день, але ніякого результату це не дало. Я вже не маю сил, ходити з нею на руках, бавитись до 3 години ночі. Пішли до педіатра вона сказала, що таке буває і виписала нам ДОРМІКІНД. Прочитала в інтернеті відгуки про нього, радять його ліпше не давати.
Відповідь: проблеми зі спанням вже казала, виявилось, що погана бабка,християни називається, в бабок вірять...
Відповідь: проблеми зі спанням а моя доця має 2 роки, з нервовою системою казав лікар все в порядку.а страх маємо.Ще як була маленька (десь біля року) перевернула старша доця візок з нею, дуже не вдарилася, но налякалася.Відтоді і плачемо і в обідній сон і в нічний.Зриваєтьсяі каже мама є , мама є, мама є...і мене шукає, а я незнайде--то караул повний так розкричиться її аж трясе.заспокоюється тільки в мене на руках.Молився священник за її здоров"я всерівно здригається і шукає мене. Вже думаю що може точно віск чи яйце злити, рік часу день у день одне і то саме.
Відповідь: проблеми зі спанням В мене з малою до недавніх пір проблем взагалі не було. Вона вночі спала, їсти шукала уві сні, як засинала в 10 вечора, так і до 9 ранку спала. Правда в день спала по 40 хв., максимум по годині. Зараз вдень спить 3 рази по годині або два рази по півтора (залежно, як вийде, бо в неї режиму нема).А от вночі справді проблема. Відкои вона навчилась перевертатись, перекинеться на живіт підніме голову і плаче. І так по 5-6 разів за ніч.
Відповідь: проблеми зі спанням І моя так робила, але десь в 5 місяців. Переверталася на живіт і зразу просиналася з плачем. А тоді просто навчилася спати на животі і проблеми не стало. Це десь зайняло 2 тижні.
Відповідь: проблеми зі спанням Моя Віка спочатку спала сама, а потім коли настрашилася, то тільки коло мене, я її перекладала, коли засинала, і вона серед ночі мене шукала та такий крик піднімала, що всі будилися.(ми жевемо з бітьками). Сьогодні їду зливати віск.
Відповідь: проблеми зі спанням Моя донечка ще зовсім маленька і мене турбує те що вечором як вона засинає вона то скиглить, може плакати у сні, здригається. З чим це може бути пов'язано?
Відповідь: проблеми зі спанням І як, допомогло? Думаю, прямо пов'язане з вагітністю чи пологами. Окситоцин вам кололи, чи ще якимись ліками допомагали пошвидше розродитись? Чи може ви частенько нервували під час вагітності? Ваш спокій і любов все налагодять
Відповідь: проблеми зі спанням Ніяких ліків недавали (хоча пропонували, але я відмовилась) і не потрібно було бо пологи були швидкими. Нервувалась і дуже часто, особливо в перші 3 місяці.
Відповідь: проблеми зі спанням В маленьких діток нервова система ще незріла. З часом, коли донечка відчує, що її люблять і завжди захистять від негараздів та негативу, все внормується
Відповідь: проблеми зі спанням Не можу сказати з чим це пов"язано, але моя дитина в такому віці також і плакала і здиралася і головою мотала у сні. Але все пройшло, думаю що мусите це перерости і все буде добре