Відповідь: проблеми зі спанням Можна обійтися. Потім зразу дитина буде спати в великому ліжку. Ці колиски розраховані до 3 років максимум, а той час дитина цілком ше може і з мамою спати. А падати обовязково ше буде Наша менша вже впала в неповні 3 місяці...Зараз я на то реагую спокійніше, просто вже саму навіть на великому ліжку непідпертому нічим не лишаю ні на хвилину. А коли вже повноцінно повзати буде - на підлогу і вперьод!
Відповідь: проблеми зі спанням Реально. В нас ліжечко було - купили батьки на хрестини більше б було образ, якби не купили Златуся в ньому і не спала. Я могла її на пару хвилин вдень в нього покласти, але їй більше подобалось лежати на дивані, бо простору набагато більше. Як уже стояла на ніжках, трошки використовували а-ля манеж: поки мама до туалету, Златик собі там бавилась. І то було недовго, бо як почали різатись зубки, то доня почала його перильця використовувати як зубогризку - в результаті чого від маленького бобра ліжечко дуже постраждало Десь приблизно півроку тому взагалі винесли в іншу кімнату, бо забирає багато місця. Доня спить з нами, мені то взагалі дуже зручно - переваги для ГВ неоціненні
Відповідь: проблеми зі спанням Я вже бачу, що ліжечко-колиска нам не згодиться. Коли почне спати сам, то ліжечко вже буде йому мале і треба буде більше. Без колиски дійсно можна обійтися.
Відповідь: проблеми зі спанням А в когось є так, що дитина після півроку хоче, щоб було тісно, спить тільки в люльці коляски, хоч вже скоро туди і не влізеться? Не знаю, як його перевчити на ліжечко, в ньому він перевертається уві сні на живіт і починає дуже кричати.
Відповідь: проблеми зі спанням А якщо біля мене спить і так само перевертається на живіт і з закритими очима кричить, поки не беру поносити, та щей горизонтально не хоче до живота, а стовпчиком? А ми ж уже ніби виросли з післяпологового періоду, вже 7 місяців, може живіт болить?
Відповідь: проблеми зі спанням Може щось сниться, може зубки, може забагато емоцій за день. Але краще візьміть спати собі під бочок
Відповідь: проблеми зі спанням моя подруга з 2-х місяців купає дитину в великій ванні разом зі спец. надувним колом для малят - каже після таких запливів дитина спить сном младєнца цілу ніч))))
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата, підкажіть! Донечка абсолютно не хоче спати вдома, лише на вулиці. Піти на вулиці мені не важко, але ж не в 7 ранку чи пізно ввечері. Балкон її також не влаштовує,плаче. На руках,поряд зі мною також не спить. А як тільки виходимо надвір - тишина і спокій.
Відповідь: проблеми зі спанням Моя також дома зовсім не спала, тільки на дворі, то я навчила - на балконі інколи спала, але 1 сон, а ввечері не хотіла, криком кричала. То ви самі мусите пристосуватися, так щоб було зручно і Вам і дитинці, бо гуляти зранку до ночі, а якщо ще і вся хата на Вас , то можна загнутися -по собі знаю.
Відповідь: проблеми зі спанням В мене теж дитина вдома гірше спить, але я, не зважаючи на бабусині охи-ахи, почала навстіж відкривати вікно кімнати, де вона спить, мені здається дитині так легше дихати. А вночі теж, обовязково. А ще по-моєму вони краще сплять надворі, бо ми їх возимо і це весь час підколисує, а вдома я завжди колишу.
Відповідь: проблеми зі спанням Почитала я сусідній форум і ось що вичитала :no: Щось мені діток шкода... Але ж то не фантастика? Просто дитина хоче відчувати, що мама поруч. Хоче щоб її приголубили. Хіба ж хтось з нас засинає по команді? Чи я чогось не розумію?
Відповідь: проблеми зі спанням А моя старша донька останній тиждень почала просинатися вночі, рівно в 2 ночі...сльози....приходить до мене, і каже я неможу заснути...лягає коло мене, спить спокійно всю ніч....прокидається зранку виспана, а сама каже: Мама, я немогла всю ніч заснути. Може їй сниться шо вона не спить? Хоча вона каже, що її нічого нехвилює, нічого страшного не сниться.... Нерозумію...
Відповідь: проблеми зі спанням Звичайно. Треба прислухатися до дитини, поколисати. Чому більшість мамочок вважають, що дитинку поклали-то має спати. Я свою колисала і на дворі і в дома. Бути батьками не є просто і легко.
Відповідь: проблеми зі спанням В мене Софія так вдома спати не хотіла,Тая спить,але або на руках,або біля мене. На вулиці теж не дуже спить,хіба в слінгу,якшо в візку,то весь час треба підколисувати і час від часу брати на руки до циці. Зауважила,якшо її погодувати на вулиці і зачекати шоб заснула,а тоді занести її додому,то спить так ше години півтори,а то і дві. Тим і користаю Може і вам такий спосіб би підійшов?
Відповідь: проблеми зі спанням я вас "обрадую"...моя була така сама, спала лише 3-4 години на вулиці - на скільки мене вистачало гуляти, стільки і спала, на балконі спати не хотіла, її треба було постійно або підколисувати або просто катати, і бажано по не дуже рівній дорозі. Вдома вона як зранку просиналась - то крім отих декількох годин більше і не спала... і аж до 2-3 ночі. Так було в нас в вашому віці. Лікар мені тоді сказала заспокоїтись - мол їй скорше всього вистачало тих годин відпочинку, бо якби їх було замало то дитина б ще спала. По мірі дорослішання доня починала потрошки спати вдома..... десь в 3-4- місяці ми з нею зранку могли поспати разом а потім ще на прогулянці. А десь в 6 місяців вона вже спокійно спала вдома тоді коли хотіла спати, 2 рази на день по кілька годин, ну і нічний сон, в нас тоді вже і режим певний виробився, доня сама його встановила і чітко по ньому жила. Оце неспання просто треба перечекати.
Відповідь: проблеми зі спанням в нас був період (правда в 3-4-5 місяців) - те саме то для мене було ціле дійство - слінг, сашу в нього і пішла гуляти. одного разу в 2 годині ночі - відкрила вікно (шоб чоловік чув, якшо шо ) - і ходила вулицею півгодини. потім додому і так відкладала і ліжко
Відповідь: проблеми зі спанням моя перші 4 місяці спала виключно в слінгу, коли стало холодно, то почала спати у візочку - спершу вдома до циці, поїла, заснула і на вулицю спати)) від години до трьох, помітили, що чим холодніше тим довше і міцніше спить))) зараз вдень спить, але у возик годі перекласти - одразу просинається, тому спить в мене на руках (я в той час теж можу поспати або на ДП зайти))). Потім в годині 5-6 на вулиці на прогулянці теж до циці спершу, а потім спатоньки, але то або на пів год або на год щонайбільше))) правда, останні дні "режим" поплив і тепер ввечері засинає о 7, о 10 підйом і до 1 ночі мама має забавку
Відповідь: проблеми зі спанням синулі 7 міс з народження спить або на руках-слінзі або на вулиці в візочку але треба їздити інакше просипається і я накручую кілометри, худаю коли прохолодніше спить краще. Деякі мами возмущаються як на руках спати? це не правильно а я його в слінг і цицю в ротик і насолоджуюсь бо скоро пролетить цей час і не впросиш на руки