проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Це може бути через розвиток слинних залоз.
    Схоже на коліки (не газики). Збудження нервової системи, дитятко не може з таким навантаженням справитися, таким чином (через крик) виходять гормони стресу.

2. Orman

Orman Модератор-бомба

виглядає на класичне різання зубів. Коли вони "пролазять" з кістки. А так щоб видно, то можуть і в 6 місяців вилізти. Я терла ясна пальцем перед сном. Допомагало.

• Подобається Подобається x 2
  3. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Я пожалітись. В нас істерики перекочували в ніч. На кожне нічне прокидання, після смоктання грудей - ще плач по 15-20 хв, вже десь два тижні. Так це мене втомило, що просто капець.

• Співчуваю Співчуваю x 5
  4. Nett

Nett Member

Дівчата, не знаю чи в ту тему...
    Наше дитя має майже 6 місяців, лише на ГВ. Вночі з 21 до 6 чи 7 ранку прокидається кожні 2 години на годування. А вдень може 3 і більше витримати. Але вдень й сама даю, бо інколи й не просить.
    От думаю, чи так він їсти хоче, чи то сон якось можна налаштувати. Бо такий режим нон-стоп пів року дуже дається в знаки...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Кожні 2 години. У Вас ШИКАРНО спить дитина, не шукайте проблем

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  6. Nett

Nett Member

Знаю, що буває гірше. Раніше це було кожні пів години.
    Але є й діти, які уже сплять довше.
    Питаю рішення, хто знає. Можливо при іншій ситуації я б виспалася, але у мене ще робота, от і шукаю вихід...

7. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А у Вас спільний сон? Бо, хоч мій і не прокидається так часто, завдяки СС я взагалі не орієнтуюся скільки раз вночі він прокидається і з якими інтервали.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  8. Nett

Nett Member

Спільний. Проте дитина довго їсть, крутиться, підгузник поміняти і т.і. і вже сон перебивається щоразу...
    А скільки вашій дитині?

9. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Мій старший - рік і три.
    Але я від його народження так сплю і не знаю, скільки він годувався за ніч. Ночей, які можна було б назвати не дуже виспаними було одиниці, а недоспаних взагалі не пам'ятаю. Звичайно, бувало, що трохи довше крутився чи міняла підгузник (але то рідкість скоріше, бо один підгузник на ніч, зазвичай, якщо не какав). Ну і додам, що я дуже люблю поспати - тому, як тільки він відлипає, я одразу відвертаюся, закутуюся в ковдру і засинаю:)

Надіслано від мого Mi 9 SE, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@Nett синочкові майже 5, аналогічна ситуація. В такому віці це норма. Я лягаю з ним в 21:00, прокидаємося в 7:00, навіть враховуючи мої прокидання, цього часу, щоб виспатися для мене більш, ніж достатньо.

11. Almariel

Almariel Well-Known Member

Підгузник можна вночі не змінювати

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Nett

Nett Member

@Miss Sixty
    @Jusi

Дівчата, дякую за відповідь :) Уже й зі знайомими говорила порівнюючи свій режим. Почала розуміти, що можна виспатися спокійно. Усі ж висипаються, а з мене наче усю енергію висмоктали. Я все на той режим спихала... певно треба інші причини шукати.[/QUOTE]

Last edited: Nov 22, 2019
  13. Nett

Nett Member

Приходиться, бо інакше о 5 ранку прокидається і більше сну не буде...

14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ми сьогодні встали в 5:30 )) Нічого, вже купа роботи переробила )

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Ripka

Ripka Well-Known Member

Ого, а я жаліюсь, як дитина встає о 7.30, так це в порівнянні з вами, ми сплюхи . У мене колись середня будилась довго кожні дві години на груди і я дискомфорту не відчувала, якось звиклося. У мене дискомфорт, якщо я постійно вдома, то дійсно відчуваю себе втомленою.

16. Nett

Nett Member

Я спершу теж так сили мала перші пів року, навіть раділа, що так рано встаю, бо стільки всього встигала. А потім здоров'я підкосилося і ніяк не можу вернути свої сили

17. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

А о котрій годині Ви лягаєте спати? Питаю, бо для мене саме цей момент принциповий для висипання, і тоді менше впливають нічні прокидання.

Надіслано від мого Redmi 4X, використовуючи Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Nett

Nett Member

Стараюся, коли й дитина іде на нічний сон, десь 21-22 год.

19. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Можливо вже десь було, тикніть мені.
    В нас помінявся день на ніч.
    Вже третю ніч з 20 ночі до 4 ранку малюк не спить, здебільшого висить на грудях, а я вже геть як зомбі.
    Вдень їсть та спить без проблем.
    Будити його не дуже виходить, міняю памперс, розкричиться, після того циця і знову вирубується. Носимось на руках, бавимось, говоримо, максимум годинку протягуємо, а вночі починається.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  20. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я ревууу , малий 2 роки 3 місяці від вересня дуже погано спить ....важко засинає, від 3 ночі дуже крутиться. В нас спільний сон , то він від 3 ночі шукає мене і питає мама , мама , мама і в мене такі дні важкі , постійно хочу спати і мною хитає , вдень заснути не можу....Списую то на те, що ми забрали нічні годування ...
    А молоко він не п'є...Якийсь для мене непростий цей час....

• Співчуваю Співчуваю x 2