проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. lollipop

lollipop Member

У нас так теж буває, що може тиждень спати всю ніч, чи по кілька днів, а потім знову встає вночі...Доці 3,5 міс. Я буджу, коли бачу, що молока багато, груди болять і мені дискомфортно. І то навіть швидше сонну годую і спить далі... По різному буває

• Подобається Подобається x 1
  2. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

В нас якась незрозуміла ситуація, Святослав десь місяць зривається вночі з криком, дам соску, підколишу і спить, через деякий час те саме і так може бути декілька разів за ніч. Що не так? Може в когось таке було? Що робити?

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Було, неодноразово. Такі речі часто пов'язують з емоційною складовою. Дитинка розвивається, "захоплює" більше інформації, мозок не може справитись з об'ємом нових знань, намагається пристосуватись, от і виходить таке...Тим більше, що зараз літо, ви напевно гуляєте багато, дитинка навколо все розглядає, нові враження і т.д.

5. zetta

zetta Well-Known Member

В сестри так зривався малий ночами і виявили запалення вуха .

6. Kofeinka

На жаль ні :sad:

7. Kofeinka

Він якраз ходити почав, то може з тим ще пов'язано.

8. Kofeinka

Але вдень такого нема ...

9. zetta

zetta Well-Known Member

В день в них теж такого не було. Зривався вночі і плакав.
    Може трохи обмежте спілкування з чужими людьми, менше телевізору .спостерігайте . Скоріше збудження нервової системи. Моїй 5 років , як бувають дуже насичені дні то вночі починає розмовляти і крутитись .

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я теж думаю, що то якийсь скачок розвитку. В нас тауе часом буває, з плачами в сні.

11. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

В нас таке майже кожної ночі і приблизно весь час біля другої години, деколи просто похникає, покрутиться і дальше спить, але переважно зривається, плаче і ручками-ножками сильно махає, якісь такі нерви вночі... знов заспокоюється і спить) напевно багато вражень за день і це все вночі відображається)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

12. Almariel

Almariel Well-Known Member

зуби, вагітність, перезбудження, стрибок росту - та купа причин.
    засинати інакше при ГВ можна навчити, коли мами нема вдома. інакше - я не знаю як. але чи воно вам треба?

13. катенок

катенок Well-Known Member

Я як зомбі..розумію.що ГВ,розумію,що може молока не дуже є...але мій малюк(через тиждень 6міс) просинається кожні 40хв-годину. Це не перебільшення!!! Ясно,що сплю я з ним разом,бо вставати це нереально так часто. Але я хронічно не висипаюсь. Він будиться і в нього як рефлекс,щоб заснути треба груди...на 30сек...недовго..але треба...Я тільки цілу ніч перелажу з одного боку ліжка на друге. Він у мене з тих гіперактивних дітей..весь час кудись лізе..в візочку не сидить..тільки просинається його зразу тягне на пригоди))...перевертається на бік,зразу на живіт..не розуміє.що з ним,бо ж спати хоче.А його кудись несе))) Короче цілу ніч веселуха...

14. olerusya

olerusya sweet candy ;)

Ви думаєте що основна причина це голод?
    Чи все ж

15. катенок

катенок Well-Known Member

Я думаю не голод...не тому він просинається або
    Або щось інше...не хочу так вникати..В мене з малою було щось схоже і це був внутрішньочерепний тиск...

16. бетменша

бетменша Well-Known Member

@катенок у нас теж таке бувало. і до сих пір буває, хоч малому вже поза рік. Теж непосида, як нічна так і денна), і про спокійні ночі я тільки мрію. Взагалі у нас так зазвичай: засинає, години 2-3 будиться часто дуже, потім трохи спить - десь теж 2-3 години. Ну і ближче ранку (з 6 чи 4, як пощастить) знов починається цицьомарафон

17. Deidra

Deidra Well-Known Member

Чи то в здоров'я писати, чи то сюди. Синочок сьогодні вночі починав хникати, часом брав цицю, а часом відвертався, викручувався, не давався на ручки... Таких разів 4 було за ніч: або взагалі без цицяння попереднього, або трішки побув на циці, відвернувся і в плач. Розбудити було важко - дуже міцно спав. Спав, крутився, повзав, і гірко-гірко плакав. Ми будили, заспокоювали, присипляли. Версії щодо причин: або закладений носик (є сопельки з одної ніздрі), або повернення додому після тривалої подорожі і море емоцій. Носик промивали, навіть під ранок називін закапав татко. Але я не впевнена, що власне носик є першопричиною дискомфорту, адже малеча хникала інакше, ніж завжди просить цицю - і потім, часом навіть після цицяння по 5-10 хв в кілька заходів, це переростало в плач-істерику. Як думаєте, де шукати причину і як в такому випадку маляткові життя полегшити?

18. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Ми минулу ніч їли що 4 год, це вперше, А цю ніч щогодини, з чим це пов'язано, коліки? Нам 2 місця і їмо ми кожні 2 години і в день і вночі.

19. бетменша

бетменша Well-Known Member

Ви так питаєте, ніби у вас не жива дитина, а компьютерна програма)) в таких малих дітей взагалі рідко щось стале буває. нині так, завтра інакше. дитина росте, міняється. і навряд чи те неспання можна якось попередити. якщо у вас спільний сон, то це ще не так страшно. так сяк, але більш менш виспатись можна.

20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сон спільний, але я зовсім не висипаюсь, нажаль. Чекаю вже коли налагодиться ГВ і пройдуть коліки, щоб не треба було мало по 40 хв. носити на руках в ночі. Особливо з 4 ранку.