проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Звісно крутиться :) деколи вранці знаходжу її головою вниз на ліжку :) але в нас великий матрас, то місця для крутіння в донечки досить. З ковдри розкривалась, я накривала назад серед ночі. Зараз перестала накривати, то бачу, що сама вночі накривається :) напевно зрозуміла, що без ковдри холодно спати.

• Подобається Подобається x 3
  2. Havronia

Havronia Well-Known Member

В нас так само. Я вже маю колекцію фото, як голова або ноги звисають з ліжка, ноги на подушці, на мені, ноги в дитячому ліжечку, а голова - на нашому... А середнього в такому віці, я могла знайти вранці на коврику біля ліжка:))) з улюбленою подушкою

• Подобається Подобається x 5
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

К дуже крутиться. лягає нормально, а вже за деякий час ноги на подушці. і в ковдрі заплутується так, що ще й нервується в сні як не може розмотатися. ліжка в нас зісунуті докупи доросле і дитяче, то часто мала мігрує на доросле, чи ноги закидає на мене, чи головою на подушку лізе))

• Подобається Подобається x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  4. Orman

Orman Модератор-бомба

інколи на 180 градусів (і це Варвара), і в ковдру замотується теж.

• Подобається Подобається x 3
  5. NiceHouse

NiceHouse Member

Дівчатка,підкажіть щось мудре. Малюку 2 місяці. Їсть виключно груди. Виїдає одну цицю,після їди сміється,бавиться,сам відпускає груди. Інтервал між годуванням 2,-3 год. Але останні дні відмовляється спати вдень,хоча вночі спить нормально. Що це може бути. Бо постійно на руках? Це нормально? Чи варто проконсультуватися з лікарем?

6. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Тобто не спить? Встає о 9, лягає о 22 і за весь день їсть і сміється і жодного разу не спить? ?

7. padesnig

padesnig Well-Known Member

В такому віці вони що хочуть те роблять. Може бути growth sprout. Я б все таки пробувала вкладати кожні 1,5 год.

Sent from my SM-T560NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  8. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Краєм ока прочитала я тут про ранню стомлюваність і задумалась.
    Йде 11ий міс, малюк досі вкладається кожні 1.5-2 год, якщо щось екстрацікаве незвичайне, то макс 3 год. Вдень спить ще тричі по 1-1.5 год, рідко 2-3 год, вночі 10-12 год.
    Знаю, що всі діти різні і ніколи не робила з того проблеми. Буває незручно, але то таке, а от щоб хвилювало то ні. Це ж не є ніяк симптомом чогось там, правда?

9. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Але ж то щаслива мама))) Хоч мої теж сплять більш менш нормально, але б від такої кількості сну я не відмовилась. Мої зараз сплять зранку в середньому годину, якщо бути з ними, то можуть і дві поспати. По обіді до години, якщо спати з ними, то можуть і більше. Якщо по обіді ми кудись їдемо, то можуть і зовсім не спати. На ніч лягають в середньому по сьомій, в основному біля восьмої. Прокидаються пів сьома, рідше по сьомій.
    Раніше спали на вулиці, то хазяйка наша казала, що вони все дитинство просплять))) хоч і спали вони трішки більше, як зараз. А її малий в нашому віці спав годину, рідше дві вдень. А після року поступово відмовився від денного сну. А у неї ще дочка на рік менша. Я, як подумаю, як весело їй було, то аж волосся дибки...

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Miss Sixty

Та щаслива, як вдома і нічого не треба робити. Тоді валяюся з ним, або сплю теж:) Але як треба десь їхати по справах чи йти в гості/церкву, то накладно, бо спати хоче швидко, а засинає лише з цицею)

11. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Ну так, то трохи важкувато в реаліях міста. А слінг чи ерго?
    І щодо тривалості сну зустріла щойно таку статтю (хоч і не впевнена в її достовірності)
    lib.komarovskiy.net/dlitelnost-sna-skolko-dejstvitelno-neobxodimo.html
    Сподобалась саме табличка із допустимими "відхиленнями" від рекомендацій) так що нашим мацьопам і 16-18 годин можна спати, але де б то вони вже хотіли)

Надіслано від мого Redmi Note 3, використовуючи Tapatalk

12. Miss Sixty

В ерго засинає, але деколи треба довго ходити, а в ідеалі цицю підсунути)
    В мого загалом виходить 13-16 годин сну на день.

13. бетменша

бетменша Well-Known Member

то, певно про наш гемоглобін?)) та, є таке. але у нас проблема ранкова тільки. Спить два рази десь від 9 місяців. Причому після останнього сну до нічного проходить приблизно 5 години, а зранку чомусь швидко засинає. Ну може то й нічого не означає, просто я собі подумала, шо може бути зв"язок.
    До речі, шоб вас заспокоїти. Племінник тричі спав десь до 1, 2 чи 1, 3, потім десь місяць спав двічі в день і перейшов на одноразовий сон. Причому вкласти його буває дуже важко і бувають дні, що взагалі не спить.
    Одним словом, я трохи параилась, шо то може забагато, але то має купу плюсів)

14. Miss Sixty

Та, точно, про Ваш гемоглобін, згадала))
    До речі, чому я ще собі то взяла до голови. Як хворіли в 7 міс бронхітом і робили аналізи, то мали на нижній межі показники, але не самого гемоглобіну, а тих "дотичних".
    Та загалом в 3х разовому денному сну одні плюси - багато відпочиваємо:)
    Єдине, от досі ніяк не можемо до церкви вибратися, то зарано встав, то запізно, то не встигаємо між снами зібратися))

15. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

В нас так завжди, шкода що в нашому селі одна служба в неділю.
    Спимо 2 рази на день, що 2-3години, але тепер навчилась просинатись о 7 ранку, і наніч іти спати о 21. Мені було краще коли дитина засинала 22-23год, я тоді ще встигала щось ввечері вдома зробити, коли чоловік з роботи приходив. Вчора заснула то ще було виднося на вулиці, мені як для сови, дуже незвично так рано спати лягати.

16. Miss Sixty

Та мій теж засинає 21-22. А йдемо вкладатися в районі 20, інколи і 19, то теж зазвичай на вулиці ще не темно. Але я ніколи не лягаю спати з ним, вкладаю і йду, тому мені в принципі всерівно, коли він засинає. Єдине, що всі дітки щеина майданчику, а ми мусимо йти, бо вже починає капризувати сонний)
    А встає теж рано, в проміжку 7-9.

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Доня напевно знає коли мене нема рядом, тоді просинається що пів години, просто притулькатись) , як тато на ручки візьме то не то.

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

18. Olyusya

Olyusya Позитивчик ;)

Мені цікаво, коли дитина почне спати вночі без пробуджування на годування, чи то так і буде до року кожні пару год просинатися і їсти? Тобто може проснутися і трошки побути біля циці і спати, бо моя реально інтенсивно їсть. Чи то просто вона ще замаленька? Бо знайомі які також на ГВ, то в них дитина коли о 23 засне то аж о 5 просинається на годування, а моя о 2 год а потім о 4 і 6, то так переважно, і їсть приблизно по 20-30 хв. Чи то така особливість моєї дитини?

Надіслано від мого D6503, використовуючи Tapatalk

19. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

@Olyusya до року? Ха-ха) моєму вже більше 2-х, встає 2-4 рази Як коли) а Злата стабільно до 2-х щогодини!!! ) хоча, кожна дитинка особлива, але як правило вони встають вночі їсти -пити-пісяти. І то норма)

• Подобається Подобається x 2
  20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Влад до останнього зубчика (2,3р) вставав чітко що 2 години. Отак як Ви описали: 2,4,6,8 ))) то звісно не в моменти прорізувань, хвороби, повні, перевтоми і тд бо тоді взагалі нєпрєдсказуємо )))
    А потім почав потроху подовжувати перерви і до 2,5 вийшло що в 12 заснув а тоді в 5-7 ранковий підсос. Зараз після 3х років переважно спить всю ніч, но часом може на світанку до циці прокинутись.