проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Дівчаточка, а з трьох разового сну на двох разовий, коли дітки переходять?
    Нам 7, 5 міс, спимо ще три рази по годині-півтори. Але іноді так важко вкладається на отой третій вечірній сон, що я собі думаю, може то вже два рази він має спати..?
    --- дописи об"єднано, Feb 3, 2016 ---
    А скільки йому тоді було місяців??

2. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ми перейшли в 10 місяців, в подруги мала - в 8 місяців.

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

6 міс.

4. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Ми останнім часом спимо вже переважно 2 рази вдень. Він в мене сова, лягає в районі 22-23. Спить до 10-11. Потім о 13-14 вкладається і якщо нормально сам проспить 1-2 год то вже аж на вечір лягає десь о 17 і знову ж таки, якщо добре виспиться 1-2 год то вже наступний сон нічний. Але якщо десь щось розбулило чи з ночі скоріше, чи в обід, чи ввечері, чи просто покуняв на грудях, і не зміг заснути міцно, щоб я відійшла, чи десь їдемо по справах і засинає в машині, то 2х разового не буде. Буде декілька раз вкладатися перекімарювати. Але я з того проблеми не роблю. Скільки раз хоче лягати, стільки і лягаємо. Деколи і о 20-20.30 марудиться і хоче покімарити, хоч і знаю, що тоді вже на нічний піде не скоріше 24. Але нема на то ради)

• Корисно Корисно x 1
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

то як хто - Влад з 2 міс спав 2 рази: один раз 1,5 год вранці (10-12год), другий - десь 40-60 хв (18-19) :girl_crazy:

6. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Полазила в своїх записах і знайшла, що мій малий почав прходити на 2-х разовий сон в 5-6міс. Прийшлось мені його так швидко перевести на 2-х разовий, бо при 3-х разовому почав лягати спати в 22-23год. Коли перейшли на 2-х разовий то ввечері лягав в 21.00. Ну і на 1 раз ми перейшли в рік.

• Подобається Подобається x 1
  7. maavka

maavka Well-Known Member

Мені здається треба порахувати скільки зазвичай годин ваша дитинка спить на добу. Ми перейшли на 2 разовий десь в 7-8 міс. Але лягали на ніч спати десь 18.00-19.00 і вставали зранку завжди о 7. Іноді бувало, що якщо в обід мало поспить дитя, тоді ще був третій сон десь о 16.00 і на ніч лягали тоді приблизно в 20.00. Але сума годин приблизно була 14-15год.
    З 8 міс. третього сну вже взагалі не було.
    Думаю, якщо погано вкладається дитинка на третій сон, то просто на ніч раніше можна вкласти замість третього сну і дитя в цьому разі добре виспиться. Вік індивідуальний переходів, головне щоб маля не капризувало з того приводу і висипалось

Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ми вже були перейшли на 2-х разовий сон(після 8м), спала двічі по 1,5-2 год, але зараз лізуть зубки, то спить погано по 20 хв, будиться, плаче. То з таким розкладом і по 4 рази може вкладатися...

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я так колись Меласю в 19ій на нічний сон вклала, бо так якось вийшло, подумала, що на дрімку то вже пізно, вона спала добре, ну ок. А мені дитина в першій ночі проснулась така вся виспавша і до півтретьої я боролась з нею, не показуючи признаків руху, алк їй було всерівно

10. Женічка

Женічка Well-Known Member

О. Нічні забавлянки - то тема моєі Анюти. Якщо вкласти наніч швидше 12 год, то 100 % дві три години серед ночі ми будемо бавитись.
    Режим у нас не для слабонєрвних. Вкладаємось о 12 ночі. І спимо приблизно до 12 дня. Протягом дня маємо два сни: Пів годинки і дві годинки.
    Мені наразі такий графік дууууже пасує. Думаю, ближче до літа посунемо його в більш звичний бік.

11. бетменша

бетменша Well-Known Member

Десь якраз в районі 8 м. Допомогло змістити трошки перший сон. Раніше хотів спати вже за півтори години, а потім витримував довше і так перейшли на дворазовий.

• Корисно Корисно x 1
  12. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Ми якраз на третій сон лягаємо о 19. Спить приблизно до 20-20:30. Думала якось забирати той сон, бо іноді і пів години-40 хв. може вкладатися. Ну і відповідно на нічний сон засинає десь в 23-23:30
    Може трохи запізно, але наразі так нам виходить(((

13. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

А наш сон такий (як ми стали спати в ліжечку):
    1-й сон 30 хв (прибл. 9.30-10.00)
    2-й сон 1.5-2 год (на вулиці прибл. 12.00-14.00)
    3-й сон 30 хв (прибл. 16.30-17.00)
    4-й сон 30 хв (прибл. 19.00-19.30)
    і по 9-й лягаємо на нічний. Встаємо прибл. 8.00-8.30 год. Нам 5 міс. Це нормально?

14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а моя вкладається спати на ніч дуже довго і нудно. в 9й вже хоче спати. цицяємося(тільки на руках) і засинаємо, але от як тільки я з нею рухнуся, щоб прилягти-будиться. якщо пробувати зісунути на ліжко собі під бік, то страшні верески, така сирена включається. я вже і напівсидячи згодна спати поки не засне міцно(а то десь після 12ї), але вона отак на руках передрімає і знову не спить. в кращому випадку балакає, агукає, але здебільшого плаче-істерить. що то робити?:girl_in_dreams:

15. Melian

Melian Well-Known Member

В нас такий в 2 місяці)

Надіслано від мого LG-D410, використовуючи Tapatalk

16. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

В нас як такого режиму нема.доці пів року.вдень спимо тричі.за ті 3 рази навіть години не назбирується.лягаєм спати на ніч о 10.00-11.00.вночі теж може разок встати побавитися.цицю вночі гамає тричі.встає зранку в інтервалі від 6 до 8.як коли.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

17. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вже котру ніч малявка зривається з плачами(((( Вигинається, плаче, годі її заспокоїти, ні циця, ні колисання, ні носіння - нічого не допомагає(((Мусить поплакати і все. Але при тому серед ночі може більше не будитись, тобто раз прокидається і все, потім спить до ранку... Зуби, далі все на них списувати?

18. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

в нас таке було десь з 10 міс. до 1.2. Так само переважно раз на ніч малий таке витворяв, інколи могло бути і два-три рази на ніч. Почитайте попередні сторінки, ми тут це вже обговорювали. Я так думаю, що крім зубів, це нові емоції, дитинка росте, пізнає світ, та й можливо щось сниться)

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

В нас теж таке було, десь тижнів 2-3 тому закінчилось. Думаю, зуби+стрибок розвитку+емоційні переживання.
    Зате, в нас тепер буває бажання побавитись серед ночі)))

20. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

В нас пару днів тому таке тричі підряд було десь біля 5.30-6.30. Теж на руках не заспокоюється, вигинається дугою з рук, кладу на ліжко, далі істерика і так якийсь час.
    А вчора то взагалі якийсь аут був. Вирішила я не дати кімарити в районі 19-20, хотіла попробувати щоб швидше заснув. Пішли поплавали і вже о 20.40 вкладалися. За пару зв вже на циці спав. Десь по 21 вже відпустив і спав сам. Я не вставала, лежала біля нього. А потім повурухнулася і він проснувся десь о 21.30 і почалася такаааа істерика. Ніщо, ніхто і ніяк не заспокоювало десь з пів години. І очі тер, бавитися не хотів, але лежати ні в яку, груди теж. Ми були в шоці з того всього. А потім якось заспокоївся, розбавився і заснув аж перед 1 ночі.