проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. бетменша

бетменша Well-Known Member

не знаю... мені взагалі цікаво, ті зуби турбують в момент, коли ріжуться, чи раніше? бо в нас перші два вилізли в 8 м, то тоді взагалі жесть була повна, а такі коломийки з 5. Але що вони мали лізти, то я за місяць бачила, бо появились на тих місцях горбочки. А тепер вже не видно нових, але сон ще гірший, правда, малий ще й хворів недавно.. може тому. але я вже навіть звикла і пристосовуюсь. Ще мені зле, що страшно його лишати на ліжку дорослому, бо боюсь, що впаде, а перекладати в ліжечко то вже проблема, хіба на той перший сон.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

раніше, вони ж там в десні рухаються, а ззовні ще й не видно нічого..

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. бетменша

бетменша Well-Known Member

ну то я значить правильно роблю, що чекаю трьох років. бо це у нас, виходить, почався зубний період.

• Подобається Подобається x 1
  4. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

В нас перші 2 зубки вилізли в 4 міс і 1 тиждень і від того часу маємо явно виражені "зубні періоди". Починаються вони задовго до прорізування зубів.
    А те, що боїтесь, щоб не впав - не пробували підперти кріслами зі спинкою( наприклад). Наша так не раз падала, тепер ставлю по 2 крісла з кожного боку ліжка і маю чистий спокій і більше місця для спання)

5. Vittoriya

Я разом з вами, бо у нас теж затяжний зубоперіод... Вже була т-ра, яка скакала, раптові соплі, які так само раптово зникали, нюні вночі і цілоденне хникання на стало. Часом здається ще трішки і дах поїде, але потім проходить і сили з'являються..

6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

якщо ви встановили графік в 21.00 лягати , то в котрій встаєте?
    Ви від нарождення вкладали в 21.00 спати?
    Бо зараз ми лягаємо спати в 22.00, але я лягаю в 23.00,і за ту годину мало що встигаю, ні на дім ні на себе не хватає...
    і ще таке , а літом як теж в 21.00, і заслоняли штори , чи як?

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Спить з нами. Присипляю її, то лягаю з нею. Як серед ночі зривається з тими плачами ,то лізе одразу на мене і так заспокоюється.
    У нас залишився останній не прорізаний зуб.
    Остання четвірка це просто суцільний жах.
    --- дописи об"єднано, Jan 16, 2016 ---
    Хоча я дуже сумніваюся, що наша дитина після всіх зубів буде спокійно і всю ніч спати))))

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Не буде. Але й так часто будитись не мала б. Дуже багато залежить від психо-емоційного стану, темпераменту, розвитку нс дитини і проведеного часу вдень, фази місяця і зміни погоди .
    Зараз моя дитина завичай дає мені близько 6 годин безпробудного сну. Наранок крутиться, просить груди і далі ще досипає декілька годин. На то в нього пішло десь 3-4 місяці після вирощеного останнього зубчика, протягом яких щей перестав вночі пісяти (звісно, ще часом може, але рідко), що теж робить сон міцнішим.

9. Naama

Це так останній місяць ,коли пішла остання 4-ка зубів.
    До того прокидань вночі було 2-3, і спала нормально, без плачів.
    Літом більше вимучувалась ,бо більше гуляли, була серед дітей. Зараз більше часу вдома ,нудиться, не знаю чим її зайняти, бо все її нервує, і хватає на 5-10 хв. На повний місяць майже завжди були коломийки, бо він світить прямо у спальню.
    Чекаємо значить того останнього зуба.

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Мої йдуть спати 8, деколи і 7.30. Встають 6.30 -7. І літом і зимою. То при тому, що ми з чоловіком обоє страшенні сови, але діти вибрали собі такий графік, то вже пристосовуємось.
    Літом затягаєм штори і вкладаємось, трохи весною в перші дні старша протестує "що ще не нічка", але не катастрофічно. Особисто мені найважче власне зимою вставати в 6 ранку в глуху ніч, бо хто би то раніше лягав.
    Ще зараз мій особистий час починається в 7.30, коли чоловік приходить з роботи, то займається дітьми (миє, читає казку, вкладає), а я в спортзал (плавати чи йога), додому прихожу біля 10, дітки сплять, красота :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Vittoriya

Ого.. Моя раз заснула о 7ій і за 40 хвилин не проснулась, то я вже її вклала на ніч, а вона в першій ночі пробудилась вся така виспавша, я півторигодини роббила в ліжку вигляд , що сплю, час від часу лиш вкладаючи її, щоб не злетіла з ліжка... І це було дууууже важко, отак крізь сон мені, спати хочеться..

12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я з другою дитиною, як нинішня, чесно. Стільки всякого нового і незвичного в нас в порівнянні зі старшим. Особдиво сон. Де б я колись могла подумати, що дитина буде реагувати на фази місяця. Ернесту було фіолетово всі ті астрономічні зміни, хоч би два місяця світило - все одно сопів і не реагува, а Олеська, йой, то по ній точно можна книжку писати, така чутлива, чутлива й на зміну погоди, на зуби, на мій настрій, короче на все...
    Зараз останні 3 ночі спить спокійно, а до того був кОшмар, будилася що години, через раз плакала, на ніч положити було щось страше... Після такий цирків малявка перейшла на двох разовий сон...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

То ще раз підтверджує, що діти різні. В мене, що одна, що друга мало спали і сплять вдень (старша з 2,6 не спить вдень і молодша вже часто пропускає денний сон, а якщо спить, то 40 хв до години), тому ввечері засинають легко.
    Як молодша влітку переходила на один сон, то бувало і в 6 могла наніч вже заснути.

• Подобається Подобається x 2
  14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ми вкладаємо в 8:30 приблизно. Починаємо з ванни о 8. І літом, і взимку. В спальні у нас blackout curtains, штори, які навіть в день роблять в кімнаті нічку :)

15. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Важко сказати бо спить в памперсі... Вчора на ніч напився теплого молока з медом, нічка пройшла спокійно:girl_in_love: не знаю чи то пов'язано.

16. Naama

Молока можна 200-250 гр, 1,5 склянки,якшо не помиляюсь. Але це максимум для дворічної дитини. Вам менше.

17. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

А в нас теж почалося якесь хникання вдень і вночі, думаю теж на зуби, бо до того періоду все було прекрасно. Вдень спокійний, вночі спав з 23 до 5-7 год майже не пробуджуючись.

18. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Аналогічно. Нині мені повнісю виносить мозги. Ще чуть-чуть і в мене поїде дах. Уявляю яка нічка буде(((
    То зара повний місяць чи що?

19. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

І в нас сьогодні просто ПИСЕЦЬ! Але, вклались спати нормально, вже спить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Місяць не повний, але то певне щось в повітрі, бо і моя цілий день вякає, з рук не злазить, з денним сном не склалося, останній раз ще як в 16 спала, і то годину, а зараз вже котра година, а малявка ще не засне ніяк, очка асясяй, але не стулить щоб спати. Якась взбуджена, товчеться по мені...