Відповідь: проблеми зі спанням Дівчатка, в кого діткам біля рочку і рочок, а скільки разів ваші дітки сплять в день і по скільки часу? Моя наразі спить 2 рази, але не дуже довго в середньому по годині, іноді трошки довше.
Відповідь: проблеми зі спанням Моя мася спить ще 2-3 рази вдень. Основний сон- це в обід після гуляння-до 1,5 год, а ще зранку і ввечері по 30 хв. Хоча зараз в нас зубиииииииии, і ми спимо так зле. Я вже хожу як зомбі. Дойшла до стадії, що навіть при можливості спати не можу
Відповідь: проблеми зі спанням Мій спить один раз по 2-3 години.А взагалі я помітила,що він у мене явна сова:вкладається пізно(останнім часом це вкладання перевалило за 23.00) і відповідно встає зранку теж пізно(що тягне за собою пізнє вкладання в обід і знову ж таки пізнє засинання на ніч),а мені жайворонку це ой як важко.
Відповідь: проблеми зі спанням Не враховуючи двох останніх днів, спав по 2 рази на день по ~2 год. А ці два дні спить раз - вчора 3 год, сьогодні 2. Причому, дитина, яка ніколи не засинала на вулиці, заснула вчора в Арсені, а сьогодні в Сільпо - там так тепло і так гарно колядують ... Тепер знаю, куди іти як дитина спати не хоче
Відповідь: проблеми зі спанням А моя мася така сплюха! спить зранку 1-1.5 год.В обід може поспати один раз вдома й один - на вулиці по 40 хв. або 1 год. Ще й ввечері лягає перед ванночкою на 2 год. І за ніч просипається один раз поїсти! напевно в тата,бо того теж ніколи добудитись неймовірно.
Відповідь: проблеми зі спанням Ооооооо... спання для нас такааааа болюча тема. Засинаємо перша-друга ночі. Я пробувала зранку будити шкидше - не помогло.Вдень спить перевадно 2 рази. Іноді це менше години кожне спання. А вночі коли пробую колисати - кричить так, що мені в вухах дзеленчить. Так вона протистує проти спання.
Відповідь: проблеми зі спанням Ми сьогодні лягли о 6:30 ранку Цілу ніч взагалі не спав. І це при тому, що хотів спати дуже-дуже. В чому причина - не знаю Зате потім спав до четвертої дня
Відповідь: проблеми зі спанням Blondo4ka, якщо подібне триватиме ще пару днів, то можливо ваш малий переплутав день і ніч, таке буває деколи......але при тому дітки не хотять спати, бавляться, чудово себе почувають а потім вдень відрубуються ві весь день сплять.
Відповідь: проблеми зі спанням Blondo4ka моя Даринка теж іноді дуже хоче спати. Тре очка, позіхає.., а тільки пробую заколисати страшенно верещить. Щоправда найпізніше ми засинали о 3 ночі.
Відповідь: проблеми зі спанням Та тут справа в тому, що спати хоче, але як тільки починає дрімати - пручається, намагається вирватися з рук. Я вже думала щось болить, але в інший час дитина нормально бавиться, і якщо вже засне, то спить нормально.
Відповідь: проблеми зі спанням Blondo4ka в мене аналогічна ситуація - слово в слово. А ще зранку коли прокидається, та й коли засинає страшенно крутить головою, просто аж кидає її зі сторони в сторону. Я думала, що до пів року переросте, та наразі нічого не змінилося. Я вже думаю може варто до невропатолога звернутися. Може то наслідок КР. Дівчата, може в когось таке було.
Відповідь: проблеми зі спанням то постійно? я би пішла до невропатолога - хоч і не прихильник лікарів(((
Відповідь: проблеми зі спанням Коли несу Христинку в спальню, щоб вкладати спати, то вона відразу показує пальчиком на ліжко, мовляв, неси мене відразу туди. На руках засинати вона не хоче. Раз пробувала. Блондочко, Ваш синочок ще пальчиком не покаже, але спробуйте присипляти його в діжку біля себе, годуючи
Відповідь: проблеми зі спанням natorella в основному все ж коли прокидається. Таке враження, що під ранок їй сниться щось страшне.Покидає головою і знов засне, потім знов з закритими очками кидає головкою і засинає.... Дівчата, може в когось траплялося щось подібне?
Відповідь: проблеми зі спанням А в нас Христя іноді плаче, коли спить. Іноді схлипує, а іноді починає плакати голосно. При цьому очі не відкриває. Я її буджу і прикладаю до грудей. Зазвичай вона заспокоюється і далі спить. Іноді ще й біля грудей може декілька разів хникнути і засинає. Не знаєте, чому таке відбується?
Відповідь: проблеми зі спанням Думаєте, не пробувала? Вже і лежачи, і сидячи, і стоячи. Хіба не в повітрі А на рахунок годування, то він завжди засинає при годуванні. Інакше не можна
Відповідь: проблеми зі спанням У мене таке саме, спати хоче, але заснути не може, пробую на руках заколисати, а він солдатиком встає. Спочатку нервувалася, а зарас просто на пів або навіть на годину пізніше кладу спати, але за той час стараюся максимально замучити і тоді відрубон повний, а ввечері, то всьо виключаю і він в темноті ше пів години може по ліжку лазити, сідати, вставати, кричати (не плакати, а так ніби він співає), а я мовчу так ніби сплю і тоді він потрохи дрімає і засинає. А ше деколи в ночі він лізе кудись з закритими очима і стогне і таке може цілу ніч продовжуватись, а я на ранок як лунатік - спати хочу, а йому хоть би шо регоче і гонить по хаті.