Відповідь: проблеми зі спанням Спробуйте, донечку ,класти в день спати лише раз,може допоможе і нічний сон стане міцнішим.
Відповідь: проблеми зі спанням не виходить..... вона хоче стабільно спати через 3 години після того як проснеться. Причому на перший ранішній сон то чітко 3 години, перед другим сном може прийти 3-4 години, а вже перед нічним сном може і 5 годин товктись. Я вже пробувала відсунути їй перший сон щоб другого взагалі не було і лише на ніч вкладати - тольку "0" вона нервується, капрізнічає, і от другий сон в результаті все одно буде бо вона відрубається прям на ходу ...але вона відповідно пізно засне, встане тоді десь годинка 7 вечора і потім засне вже пізно пізно вночі.
Відповідь: проблеми зі спанням Але все одно ,рано чи пізно ви будете переходити на один сон в день... Думаю це все треба робити поступово -кожен день відтягувати по 20-30 хв. Малий до року мав два денних сни-то лягав в 22.00 і вставав в 7.00 ,потім як перейшли на один (в обід лягає в 14.00 і до 15.30 чи 16.00)- то лягає в 22.00 і встає пів девятої. Але вночі стабільно два рази до циці проситься...( малому 1,5)
Відповідь: проблеми зі спанням Історія про нас Злата саме так поводилась пару тижнів тому, я уже не знала, що робити і головне, що сталось Бо вона мені вночі просинається, сідає і плаче, бідася Теж чомусь подумала, що може вона голодна - почала годувати прикормом на ніч: ніч -добре, ніч - без результату. Зараз останній тиждень такого немає. Виліз ще один (7-ий) зубчик ... може, то було на зуби? Але раніше зубки в нас лізли геть безсимптомно... Єдине, що добре, татко того не відчуває - спить як вбитий Класти її в ліжечко саме зараз - то взагалі катастрофа, бо вона якраз і спокійніша стає вночі, коли я біля неї сплю. А ще як геть зле спить, я її як в "далекому" дитинстві кладу спати на себе: пузіком до пузіка - тоді сопе так щасливо
Відповідь: проблеми зі спанням я спробувала, і получилось ще гірше. Спали ми тільки 1 раз в обід, ввечері не клала, так мала таааааааак вередувала, все її злило, щось не подобалось. Правда, все-одно треба буде привчати дитину спали лише раз. А ще я не дуже хочу змінювати наш режим, бо зубчик лізе і спимо ми тепер геть паршиво. Зовсім як ото описала Ніколь . А в обід ми ще й тепер спимо пів годинки, прокидаємось і я мушу малу ще доколисувати. Одним словом, від дитини ні на крок відійти не можу. Швидше б ті зубенята виросли
Відповідь: проблеми зі спанням Бачу не тільки в мене такий безсонний живчик росте!!!!!!!!!!!Але дівчата ,не даремно кажуть -малі діти спати не дають, а великі -жити!!!!!!!!!!!!
Відповідь: проблеми зі спанням )Мій тато по-іншому говорить, але суть та сама. Але це ж наші сонечка і ми їх тааак любимо
Відповідь: проблеми зі спанням я думаю треба злити віск, дитинка маленька може чогось налакалась... чи ше шось.....
Відповідь: проблеми зі спанням І моє чадо погано спить. Їй 1,5 р.,цицю вже не смокче, вдень спить 1 раз. Але вночі далі кордебалет, де тільки ті ноги не опиняються, а ще може взагалі сповзти на підлогу, через усе велике ліжко. У мене хронічний недосип і відповідний вигляд. Даю їй "Кіндінорм" (невролог порадив), гомеопатичний засіб, заспокійливе. Чайки заспокійливі. Кашка молочна на ніч. Перед сном намагаюсь її втихомирити, побавитись у якісь спокійні ігри: малювання, книги тощо, можу включити якийсь дит. мультик, щоб вгомонилась. Засинає нормально (бо колись і з цим були проблеми), а спить жахливо, тобто для мене жахливо, вона то висипається! Що ще можна спробувати? Може хтось порадить. Наперед дякую.
Відповідь: проблеми зі спанням Може хтось підкаже що робити: дитина дуже чутливо спить, здригається від кожного звуку, часто будиться Я вже змучилася В хаті повна тишина, а от що робити на вулиці? Вночі машина не може повз будинок проїхати, а про сигналізацію взагалі мовчу. Допоможіть
Відповідь: проблеми зі спанням Ніколь, а ви не думали, що малечі просто тісно чи жарко поміж вас спати? Штефко так само почав поводитись, коли вже достатньо підріс, і йому просто незручно було вночі з нами обома спати, тому перейшов спати окремо. Ви наразі можете спробувати спати з доньою окремо від тата пару ночей, побачите, чи буде результат. Ну і ще щоб в кімнаті було прохолодно, тоді діти краще сплять. Штефко зараз на великому дивані з татом спить, але штормить його вночі по повній...
Відповідь: проблеми зі спанням Да ні, якщо їй жарко вона просто скидає одіяло і все. І власне що вона до 8 місяців спала сама, практично всю ніч спала спокійно, лише під ранок я її до себе брала, а от ї 8-го місяця - стали спати разом - бо інакше я б всю ніж бігала між нашим і її ліжком. Більше того, вона засинає годинка 11 ночі..... а я..... лягаю спати лесь пів другої. І поки мала сама спить - то вона навіть ще гірше спить ніж коли хтось біля неї є. Дуже любить коли я її обніму і дихаю на неї - тоді вообще класно спить . Тепер ще бачу що ніч на ніч не схожа - то вона спокійно спить так що висипаємось всі і навіть чоловік пару разів проспав зранку - то буває всю ніч крутиться. А окремо від тата спати не вийде - бо тоді татові прийдеться на підлозі спати ))). Тут чи дійсно зубки в нас лізуть, бо наразі лише 4 маєм... чи ще щось. Бо вона сама по собі не нервова, спокійна і не капризна дитина.
Відповідь: проблеми зі спанням В нас така сама ситуація була. Тільки мала ще й прокидалась з плачем. І почалось в нас то десь біля 5 міс. Хтось зливає віск, хтось знімає вроки. Ми такого не робили. Просто на вулиці я весь час бігала з візком в пошуках тихого місця, а під час денного сну лягала біля дитини, щоб вона чула мій подих і серцебиття. Коли мала зривалась, давала цицю. Переросли. Тепер в нас інші проблеми. Не скажу, що спимо ми ідеально. Ніііііііі. А зараз ще й зубки, тому ми і вночі не спимо нормально, і днем вередуєм. Але я пристосувалась і навчилась все робити значно швидше. Так що терпіння вам і здоровя малечі, і все буде гаразд
Відповідь: проблеми зі спанням Привчила малу їсти лежачи,спимо разом.Так от,ввечері вона засипає з груддю в ротику на бочку,випускає,я тихенько встаю і йду щось робити. Проходить 10 хвилин-дикий плач-вона перевертається на животик,віджимається і спросонку не може перевернутись на спинку-лежить і голосить. Якщо швиденько переверну-спить далі,не встигну - вже поспали. Але останнім часом взагалі після цього не можу заспокоїти- навіть грудь не бере. Поки не прокинеться повністю- кричить. Це щось нервове,чи причина в моїй відсутності?
Відповідь: проблеми зі спанням Варта все таки звернутись до невролога і здати аналізи.Якщо дитинка кричить лише на животику-можливо це ще і коліки чи проблеми з міклофлорою. о речі не поганий невролог на Орлика-Куксенко.В.
Відповідь: проблеми зі спанням Ще таке, часом мала вдень, як зараз, бавиться і засинає на животику, а личко - на ручках. Чи треба перевертати? Бо начиталась про синдром СВДС,і тепер боюсь. Але переверну - прокинеться.
Відповідь: проблеми зі спанням таких статей мамочкам читати не можна. я вночі зривалась і слухала чи мася дихає. А те, що мала спить на животику- то нормально, не переживайте
Відповідь: проблеми зі спанням Ніколь, у нас таке було на зуби... залишилось ще 4 зубчикам "вилупитися", то від липня місяця я "бачу" ночами, коли вони його болять...не те щоб не спав, а висить на циці, перекласти неможливоі хникає час від часу... поміж тим є багато спокійних ночей, коли спить до до ранку. У час, коли зуби лізли інтенсивно, я ще десь на форумі навіть жалілася, що цілодобово висить на циці, гірше новонародженого. власне зайшла сюди,бо потрапила мені на очі стаття і зразу згадала про оцю темку, продовження
Відповідь: проблеми зі спанням У нас зі сном-то просто комедія, вкладаємось по 30 хвилин мінімум, укладку маю таку-що Звєрєв би заздрив, але вночі хоче спати тільки в тата на голові в прямому значені того слова, чуть з ліжка не випадає. а сьогодні всю ніч чи щось снилось, чи не знаю, плакала і прокидалась кожних 10 хв, я вже в 5 ранку обмила свяченою водою, трохи поносила на руках, помолилась і ми заснули, заледве зранку розбудила.