Відповідь: проблеми зі спанням За останній тиждень Софійка вдень спала лише раз,сама лягла собі на ліжко і заснула. А так бавиться дитина собі цілий день,зате вночі спить довше,годин 12 і майже не будиться. Мені такий режим її навіть зручніший,НАРЕШТІ почала висиплятися вночі.
Відповідь: проблеми зі спанням Малий спить зі мною і товчеться(перевертається з боку на бік,лазить по дивані,щось пхинькає/постогнує) усю ніч,я собі думала,що коли він буде більший,то я буду висипатись,а виходить,що тепер я майже взагалі не сплю,бо маю дуже чутливий сон і все думаю,що може його щось болить,або зимно/душно,або страшно...або...або....або....раніше я "грішила",на повний місяць,а тепер вже й не знаю,що думати
Відповідь: проблеми зі спанням Наш Марко спит вдень 3-4 години, а вночі з десь з 12ї до 8-9 ранку. Часом може вночі збудитися, плакати (щось присниться) то я його беру до нас в ліжко. Останням часом сам каже - я хочу спати і ми йдемо лягати.
Відповідь: проблеми зі спанням ЗарянаЗірка! Марко спить вже окремо? А як з цицею на сон, засинає вже без циці сам?
Відповідь: проблеми зі спанням Людоньки, я вже вкрай знервована власною дитиною За останні 2 тижні ми жодного дня не лягли однаково спати, ні вдень, ні вночі. Та то не біда, гірше те, що все це супроводжується постійними істериками. В 12 хочу спати вже і негайно, не маю сили йти додому, падаю біля порогу, йдемо лягати спати, з"їдаємо 2 циці, заснути не вдається. Обідаємо, йдемо 13.30 лягати, крутимося - копаємося, не засинаємо. Далі виє з будь - якого приводу, поки о 17 нарешті не присплю її цицею. Вкласти на ніч - теж ціла історія. Не цінувала я своє щастя, як цілий рік вкладалися спати безпроблемно і о 21 можна було спокійно дивится з чоловіком Хауса! Як спали вдень Ваші діти в 2 роки? Вночі?
Відповідь: проблеми зі спанням А мій малий дньом спить по 10-20 хв. За цілий день назбирається 1-1,5 години. І це йому 4 місяці, а спить так вже 3 місяці. Нам уже лікар дормікінг виписав, нічого йому не допомагає. Вечером 21-22 година лягає, і встає їсти шодвігодини а то й частіше. Я вже давно забула що таке хороший сон.
Відповідь: проблеми зі спанням Пригадую в нас в 2-3 місяці мала спала 1 год зранку, 1 - ввечері, а решту часу кричала(
Відповідь: проблеми зі спанням В нас те саме зі сном. Про те, що немовлята багато сплять я знаю тільки з книжок. Щоб моя дитина поспала - то потрібно лягти разом з ним, що я і роблю. Тепер я намагаюсь вивести на якийсь режим. В 3-4міс синуля був активний 1-1,5 год. А тепер він спить через 2 год. При чому я стараюсь вкладати його в один і той самий час і поки що це вдається.Як підходить час спання - лягаємо на ліжко і засипаємо з цицею. Спить 3 рази по годині приблизно. А вночі я не знаю ск разів він їсть бо я міцно сплю і "на автоматі" міняю груди.
Відповідь: проблеми зі спанням А моє чудо засинає коло 12 ночі,спить десь 2-3 години в свому ліжечку ,потім будиться,проситься до мене на годування,то забираю до себе,тато на автоматі відразу лізе в другий кінець ліжка. І так втрьох вже спимо до ранку.Малий гамає цицю,наїдається тай перевертається до татка поближче. Так може три-чотири рази за ніч їсти(за пару місяців вже звикла до такого режиму,тому цицю даю також на автоматі) Спимо рівно до 9.30 кожного ранку. Якесь зачароване число.
Відповідь: проблеми зі спанням І я так робила (і зараз часом роблю), бо інакше мала спала зовсім мало. Півгодини - і падйом. А щоб не лежати весь день, а щось трохи зробити вдома, носила її на руках - теж помагало))).
Відповідь: проблеми зі спанням і моя дньом спить по пів год, загалом за день 3 год, вночі ми зовсім не спимо, після купання подрімає до години часу і засипає 7-8 год ранку і спить приблизно до 10.00-10.30. і коли вона висипається?
Відповідь: проблеми зі спанням Нічого собі , що вночі зовсім не спить??? А що ви робите з нею носитеся чи лежить бавиться? Моя Ліля гарно спить в слінгу навіть до 3-х годин. Я тоді з нею ношуся і багато чого можу по хаті зробити. Маю слінг-шарф, щоб не дуже важко було носити, бо вже трохи поправилася, і я думаю малій комфортніше ніж на руках, щоб не перетискати їй животик, носячи однією рукою. Без мене вона спить теж десь півгодини
Відповідь: проблеми зі спанням носимось на руках, бавимось, добре хоть не плаксива) і какає вона в мене вночі, я вже і купати пробувала пізніше-не допомагає, відпочиваю я зранку (тобто спимо разом зранку)
Відповідь: проблеми зі спанням Сплю і снится мені, що йду по вулиці, нібе все нормально, але чому я в ошийнику?! Просинаюся, мала вляглася мені на горлі і дрихне-е-е. Стягнула її в сторону, спимо далі. На цей раз сняться кадри з фільму "Апокаліпсис" і що я якась з тих вельмож, що сидять на горі піраміди і маю на шиї браслети (колись в кожній газеті надрукували фото азіатської красуні за ранковим туалетом, в них традиція видовжувати шиї обручами і в дорослому віці шия від тих браслетів так видовжується, що якщо обручі зняти, то щия переломується). Просинаюся, знов козявка мені на шиї вляглася. Знайшла місце, нє?
Відповідь: проблеми зі спанням а ви спіть всю ніч разом - і будете висипатись то не просто так кажу - я також не спала перший місяць, в ліжечко клала і тіки під ранок до себе (тоді й висипалась) а потім нашому татові набридли ходіння і плач, і він дав наказ - СПАТИ ВСІМ РАЗОМ після того - т-т-т - нема з тим проблем.
Відповідь: проблеми зі спанням А ми присунули ліжечко до нашого , засинає Маркіясик в своєму, але вночі все одно перелазить і лягає між нами і тоді мені ще солодше спиться
Відповідь: проблеми зі спанням ми спимо всі разом і при тому малеча має мати під боком улюблений здоровенний ліжник, до якого в неї ніжні почуття і який займає місця як я. Мені нічні цицьогамання починають набридати. Сьогодні я вже була просто зла. За ніч разів 8, плюс скидає ковдру, я прокидаюся, щоб поправити. В грудях неприємні відчуття після такого обчмакування. І зараз головний біль. А в неї все ОК. коли перекладу її в ліжечко, встає до циці 1-2 рази, але, зважаючи на вагітність, не хочеться мені її тягати туди-сюди. Мені здається, що вона просто відчуває, що я біля неї і від нічого робити собі чмакає. Навряд, чи є потреба в 8-ми разовому нічному перекусі.
Відповідь: проблеми зі спанням Ви ТАКУ малу дитину вже ліками намагаєтеся лікувати від безсоння??? Це абсолютно нормально, що дитина спить небагато вдень, тоді вона вночі краще спить. І спить недовго, бо, напевно, ви не лягаєте поруч, а діти моментально відчувають відсутність мами. Щодвігодини-то також абсолютно нормально. Для ГВ це навіть може рахуватися трохи зарідко... А ви не намагайтеся...Дитині краще знати, коли вона хоче спати. Якщо вона достатньо змучиться, то сама засне навіть у шумному приміщенні. А якщо ви намагаєтеся її вкласти тоді, коли вона цього не хоче, то спати вона буде максимум 5 хв. Не варто такій малій дитині влаштовувати режим! Не думайте, що ви розумніші за малюка...
Відповідь: проблеми зі спанням Наші проблеми вирішилися дуже просто - не даю малій зранку спати до 9. Як починає біля 7 крутитися через сон, то вже всі піднімаємося. Ще самій треба звикнути до такого графіку