проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: проблеми зі спанням

У моєї Кнопки графік виробився сам. Вона засинала завжди тоді, коли хотіла. Приблизно в 6 місяців почав вироблятися графік і вона перейшла на 2-разовий денний сон. Графіку, який сама вона встановила для нащої сім"ї, Христинка дотримується +/- півгодини.
    Тиждень тому вона трохи хворіла і графік збився, бо була вимучена температурою і спала по 3 рази. За декілька днів графік знову повернувся у попереднє русло.

• Подобається Подобається x 2
  2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Ная,ВАш випадок ще не такий страшний.Зі мною в пологовому лежала жіночка,яка розказувала-вона народила доньку вдома(це було десь років 5 тому-швидка не хотіла приїхати-казали-можете пішки прийти в роддом).Так от ця мала ні в яку не хотіла вночі спати в хаті.Вдень-миле діло-побавитись і 1 годину поспати.А вночі мама возила її по нічному Львову у візочку-дощ,мороз,сніг,малій було до того мало діла-вона в лежала в теплі,і то не завжди її могли приспати.І так було до року.ПОтім дитину завезли на море і від тоді в неї внормувався графік.
    У нас тоже бувають заскоки-то ми скачемо до 12 ночі,бігаємо по квартирі,ходим до бабулі,кота шукаємо,просимся на горшок.Коли лізуть зуби ,стогне ,щоб його колисати.

• Подобається Подобається x 3
  3. Льона

Льона New Member

наша дитина не спить в ночі

наша дитина майже зовсім не спить вночі і дуже мало вдень

4. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Відповідь: наша дитина не спить в ночі

і моя так робить
    Раніше спала не могла розбудити, а зараз бодрствує.
    Дитина сама знає що і коли їй робити... ваше завдання годувати вчасно і міняти памперси. Я зрозуміла шо жодного режиму своїй малій нав*язати не зможу, і більше не намагаюся.
    Зараз бачу, що вона сама починає нарешті знати шо таке день і ніч... вдесь спить по 4-5 в сумі а вночі 8-10 (з перерервою на годування)

А ще якого віку Ваша дитина?

5. Льона

Льона New Member

Відповідь: наша дитина не спить в ночі

Сину 2 роки і чотири місяці. В нас такий графік з самого народження. Все що нам радили не допомогло і нервопотолог, доречі, теж. Я вже звикла.

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: погано спить моя мала...

Думаю, варто дочекатися моменту, коли дитина сама виявить бажання спати окремо, щоб не травмувати їй психіку відокремленням. Наше чудо виявило таке бажання в 1,1 рік, коли поїхали на море, там в номері стояло дитяче ліжечко, то йому в ньому сподобалося. Вдома почали класти його в окреме ліжечко, яке стояло поруч з нашим. Але через кілька місяців йому там стало тіснувато, бо уві сні крутиться, майже постійно перевертається впоперек, впирається в борти і прокидається. Доводилося до нього постійно вставати, перекладати й присипляти. Часом він демонстративно не хотів у своєму ліжечку вкладатися, йшов до нас. Я не заперечувала, чоловік інколи протестував, що треба до дисципліни привчати, але я твердо стояла на своєму: прийде час, буде дисципліна, а поки що нема чого дитину травмувати. Нещодавно купили для малого великий ортопедичний диван, це його власне ліжко, щоб він там міг крутитися так, як заманеться. Хтось з нас (або разом) його присипляємо, далі йдемо у свою кімнату спати, а до нього встаємо в разі потреби (розкрився, пісяти хоче, щось наснилося і т.д.)

• Подобається Подобається x 2
  7. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ми скоро iдем купувати Катi лiжко, велике, не дитяче, з нормальним матрасом i будем поступово пробувати перевести її на окреме спання. Хотiлось би до Вересня коли народиться новий малиш. Лiжко будем купувати з розрахунком що комусь прийдеться (але надiюсь що нi) з нею або засинати, або приходити вночi, якщо повнiстю не звикне сама спати. Я щось дуже боюсь що вона прийде вночi коли буде нова дитинка, i заповзе на лiжко та й вляжеться на малишню.

• Подобається Подобається x 4
  8. Matiola

Matiola Well-Known Member

Це швидше за все переляк-треба зняти і все минеться.

9. Natalya

Natalya Well-Known Member

А у нас вже більше місяця така історія: біля 23:00 дитина засинає, а через 50-70 хв пробуджуться з істеричним плачем. Якщо покласти на стіл, може відразу заснути. В ліжку (і своєму, і нашому) - плач. Мусимо поносити його 5-10 хв, знову погодувати трошки, і тоді він вже нормально спить далі. У когось щось подібне було?

пс. А чому ця тема в Пузатій хаті?..

10. tslezinska

Це може бути пов"язане з фазами сну. 50-70хв - то якраз фаза активного сну, в дитини багато переживань за день, може сни якісь сняться...В нас щось подібне було, але в пізнішому віці.

• Подобається Подобається x 1
  11. Юська

Юська Well-Known Member

У нашої зайкусі , графік виробився сам. Вона засинала завжди тоді, коли хоче спатки, . З 8 місяців почав вироблятися графік і ми перейшли на 1-разовий денний сон. Як такого графіка наша донечка немає , але одне в вечері її тяжко вложити спатки!!! Вона поки ненайде місця то невложиться!!:confused:

12. skarlet

skarlet Well-Known Member

Про неспання дітей можна мемуари писати... Ми у віці 7 міс. (після введення прикорму)отримали графік- два рази по годині вдень і 22-23 - на ніч вкладаємось. Перших 2-3 міс з 20.00 до 1-3 ночі слухали крики з перервами по 10-15 хв на сон і зранку між 9-12 те саме( у нас був стафілокок) Після з міс.- дитина почала наздоганяти недоспане- до 5 міс спав вночі безпробудно 5-6 год підряд. Навчила вкладати у ліжечко ще несплячого- засинає сам і дотепер(нам 10.5 міс ), якщо зубки не турбують. У мене після тих перших місяців волосся дибки стає, коли чую крик дитячий.

13. Юська

Юська Well-Known Member

Наша теж погано спала, пробуджувалась в ночі з криком,потім я брала до себе спати. ,І ми поїхали злили віск і все нормально, наша доця спить цілу ніч,!!! В кого дитина погано спить треба обовязково злити віск!!!!

14. tslezinska

Ви тільки священикам того не кажіть...

• Подобається Подобається x 5
  15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А внас з сном взагалі був жах.В віск я особо не вірю..:)а мені одна форумляночка порадила до Св.отця-щоб вичитав над дитинкою.Ми сходили,в ту ж ніч все стало на свої місця.А от десь тижня зо два малий знайомої так мого злякав, що він у сні будився зі словами: " ляля бий бий ляля -ні",кожну ніч:8:Вчора знов звозила до отця-почитав..і знов.. і вчора і нині "сон младенца"!!!!:)Сила молитви!

• Подобається Подобається x 11
  16. Оляна

Оляна Well-Known Member

Так молитва має велику силу. Якось мала проснулася серед ночі з істерикою, заспокоїти ніяк не вдавалося і япочала читати всі молитви підряд і дитина на очах почала затихати і заснула. Мамина молитва є найсильніша.
    Священник нам казав, що можна підкурювати свяченим зіллям.

17. Любознательна

Любознательна Well-Known Member

Ми теж свого водили до священника,а ще він нам дав священної води і казав,що якщо малого щось турбує то змазувати скроні .Нам це допомагає.Хоча я вірю в Бога,але те що маленьку дитину врікають,деколи навіть не зі зла -це правда,самі переконались.

18. Sonne

Sonne Well-Known Member

Люди, проясніть мені будь-ласка, чому моє чудо взяло за звичку просинатися о 3 ночі і наполегливо вимагати уваги? Я, звичайно, відмахуюся, що нічка і всі сплять то мала пробує все підряд, щоб звернути на себе увагу: йдем пісь-пісь, мама вставай кашку дай, перелазить десятки разів через мене, тягне за волосся, плаче. Даю цицю, пару хвилин спокою і далі знову все спочатку. Аж десь через 1.5 год. ляже мені на горло і засне! Вдень спимо 1 раз з 13 до 15, вночі засинаємо приблизно о 21.30, встаємо залежно від того як довго вночі товклися о 7.30-9.30.
    Що порадите, щоб не було тих концертів?!

19. Diana

Diana мрійниця

а можете і нам порадити

20. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Ми зараз теж поганий сон маємо, але я все грішу на зубчики, і на сопильки, спимо тільки з цицею в роті тільки заберу дитина одразу первертається і всає на ноги хоч і сонна. Може хтось з таким зтикався і скільки часу ще триватиме???