проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Відповідь: проблеми зі спанням

Подивись на мою лінієчку і поспівчувай))) Я вже не рахую бо не хочу навіть знати.

2. Suzi

Suzi Moderator Staff Member

Так я теж не завжди з ним лягаю. Але коли лягаю, підбуджую, годую і спати.
    Нормально. Ще скажу, що це скоро мине ))

3. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

В нас останні три ніченьки були веселі, списую на місяць. А загалом, Дмитро погано спить, в обід без мене до години часу, потім досипає з цицею, вночі до двох годин, зрідка буває і 3-4, але то хіба вж е дуже вимучиться. Помітила, що якщо в нього глибокий сон змінюється поверхневим, то він зразу шукає цицю. Маємо проблеми з зубами, кажуть 4 верхні видаляти, може його ті зубки турбують? Але каже що ні. Починаю грішити на ГВ((

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Та ні.. То таки швидше місяць. Мій і куми малі ці ночі так крутяться. Мій ще стогне увесь час, але цицю бере через раз. Я вже холодна за тих пару ночей, бо не висипляюсь взагалі, а малому ніби нічьо - на ранок бодрячком)))

5. AirLady

AirLady Active Member

Дівчата, допоможіть порадою. Маю двійнят, наразі вони ще сплять 2 рази на день, але меншого дедалі важче вкладати 2 рази, бачу по ньому, що і одного буде достатньо. От і виникла проблема: окремо їх класти немає можливості, бо не виспиться жоден, переводити на одне спання - страждатиме старший, лишати на двох - страждає молодший (із двох годин відведених на сон він більше години товчеться, крутиться і хниче, бо не хоче спати). Як всім догодити?:sad:

6. Bride

Bride Well-Known Member

В нас таке саме. Але в нас проблєма в тому, що треба зригнути повітрячко (а увісні він не може ніяк, приходиться будити), і тоді всі крутіння проходять.

7. Кіцюня

Кіцюня New Member

а я думала, що то моє чудо тілько так спає)))). Моя мама і свекруха хіба мають що говорити " Такі великі діти мають спати цілу ніч", а я в принципі не маю нічого проти, але ми будимось в кращому випадку один раз в годину, а буває 3-4 в годину ((((. Певно висплюсь на пенції))))))

8. kawwa

kawwa Active Member

Я про дитяче спання можу багато розказати. Моя малеча десь у віці 2,5 міс., приблизно коли почали минати кишкові кольки, перестала спатии вночі і почала спати вдень. Як це сталося, я не знаю. Вечорами болів живіт, ми носили, час для спання переносився "на пізніше": засинала в 23.30, потім о00.30, потім в 01.30 і тд. Наш рекорд це коли на дворі сіріеться, перший трамвай пішов, а ми лягаэмо спати. Дитя не дуже й плакало, капризувало. Просто не спала, лежала, бавилася своіми ногами. Я з того всього вивчила вже всю нічну програму ТБ. Я і носила, і носила з підскоком, і світло вмикала, івимикала,і у візку гойдала, і вдень пробувала спати не дати , хоч з такою малою дитиною такий варіант не пройшов. І тривав цей цирк-шапіто коло 5 місяців, пів осені і всю зиму. Спочатку це мене дуже вимучувало, насамперед психологічно. Бо ж ніч не спиш - вдень надолужуеш. В хаті купа роботи, погуляти треба, а я веду ночной образ жізні і встаю не раніше полудня разом з дитиною. Спала чомусь не роздягаючись. День короооткииий, і відчуття таке, що ти все пропустила... хотілось нераз плакати. Попустило, коли я змирилась. Почала планувати свою добу: отже лягаэмо о 04.00, встаемо об 11.00 і т.д. А мій малий кажанчик повернувся до нормального розкладу на початку весни за один раз. Просто одноговечора дитина заснула о 23.00 і спала до ранку і так нічні посиденьки закінчилися. А тоді здавалося, що так буде завжди.

9. olerusya

olerusya sweet candy ;)

в нас останні 5 ночей дуже поганий сон - дуже часто будиться, хниче, сама не знає чого хоче. а ост. 2 ночі взагалі повністю прокидається над ранком десь на годину, хоча раніше такого не було - часто їла, але при тому спала.

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і в нас останні дві нічки були ще ті... від 3ї може прокидатися, товктися, перекидатися з боку на бік, кудись лізти... до 5ї отак "спимо", тоді беру на руки, годую і вона нарешті засинає. ну і я відрубуюся відразу. що то за біда? сили мене помаленьку покидають ...

11. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

І я пожалітися... Влад вже більш як тиждень спить тааак паскудно вночі.:girl_cray:
    Лягає о 22-23 і години 1,5 - 2 спить просто чудово (сам відвертається від мене, лягає на бочок і сопе собі тихенько). Потім прокидається десь після першої і тут починається "веселуха" :girl_mad: - стогне, плаче, повзає, ходить по дивану і циця по 3 рази на годину. І отаке аж до 6 ранку. Потім засинає і може проспати ще годину-півтори. Я вже як наркоман з колами під очима і без "дози" солодкого зранку не прокидаюся (щоб хоч якось "підзарядити" змучений і невиспаний організм).
    Чи то зуби (бо тільки одненький поки прорізався), чи яка біда?

12. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Зуби :) ну принаймі в нас такий капризний був перед прорізуванням.
    В нас під ранок теж капризує, і при тому таке враження, що йому мало молока під ранок, бо їсть одну, потім починає плакати, я знов даю, він пробує смоктати, і знову в плач. Даю іншу і все добре, засинає дальше.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я тоже рахувала. Вчора було 10.:)

І ще оці перші 2-3 рази там збудився- цяця-поцокав-заснув більш-менш, але чим дальше, чи глибша ніч, тим більше воно мене напрягає. Навіть якось так буває в голові крутиться, що ніза що цицю не дам, дратує навіть це цмокання нічне, бо їсть якось надто агресивно, таке якби зло на тій циці зганяє. Інколи аж боляче.
    Знаю шо може то зарано, але я вже 5-ий рік сплю абияк, то певно дається в знаки. Або просто спати охота.
    Та ще й будиться з таким писком, шо вуха закладає. Не встигнеш заснути, вже другому шось треба (пити/пісяти/накрити, чи просто полежати біля нього), того приспала, той знов їсти встав. Потім всяке на голову лізе, сон не береться. Нарешті провалишся поспати, як відразу знову Андрік сигналізацію включає. Одним словом тре було спати як дівкою була.:)

14. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

оооо, дівчата, я думала в мене малий один такий)), заспокоїли трохи, а то чую тільки від знайомих, що діти або всю ніч сплять, або їдять 1-2рази за ніч, а я зі своїм зранку навіть не памятаю скільки разів він мене будив..

15. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

в мене мала почала проблемно засинати. цицю випльовує, та і з нею вона ніколи не засинала. так щоб сама заснула на ліжку і мови нема. на руках заколисую і вона такі крики справляє, викручується, кричить, хоча видно, що спати хоче, мучиться. часом очі вже закриті, а вона плаче. і ніби не є справа в животику, бо починає хникати коли спати хоче.

16. Amilada

Amilada Well-Known Member

Коли то дитятку треба подушку підкладати?
    Малий взяв моду поночі на живіт викрутатись. Коли міцно спить, то самий повернутись не може. Своїм копирсанням мене геть будить. Пробувала повертати- плач. Спить і реве, бо рефлекторно голову підіймає і то його будить.

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

хм... до року точно не треба. мій он і досі без подушки спить, бо мама лінива піти і купити. Але не бачу, щоб йому було зле...
    Теж з такого віку, може і раніше, почав на животі спати. Так і любить... особливо, коли засинає на ніч і вже відкочується від мене, то обов"язково на живіт перевернеться)))

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

і в нас таке недавно було ,писала тут, то кладу малу в мішечок для спання і не накриваю, всі спимо міцно, бо реально ті перевертання і плачі, виводили з себе ,ніхто не спав

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Ми у зв'язку з переїздом залишились без ліжка. Тобто воно є, але розібране на запчастини. На разі всі спимо на матрацах. Біля стіни дитячий і наш впритул до нього. Наш трошки вищий, але не суттєво. І чомусь так ми всі стали спати краще. Доня прокидається перший раз о 4:30 на годування, а потім аж в 7-7:30. Тепер навіть не хочем ті ліжка складати :)

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так і планую спати, на матрасі з малим, в дні коли чоловік буде у відрядженні
    бо малий буває встає раніше і починає кудись повзти і падає з ліжка
    ще не завжди безпечно злазить, а ліжка в нас високі))