проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Відповідь: проблеми зі спанням

Ну що то знов таке робиться вже цілий тиждень?! Ледь вклались в 23год, а тут на тобі з 1 год плачі, круть-верть, десь повзе мале, хоче спати сидячи або стоячи, а надворі вже світає :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Щось я вже нічого не розумію в тому спанні - сьогодні Влад прокинувся о 8 (заснув десь 23), ОДИН раз за цілий день поспав з 10.30 до 12 і все - до цього часу стрибає :girl_impossible: За весь час один раз трохи передрімав хвилин 20 біля цицьки і все. Як може така мала дитина весь день майже не спати? Спробуємо тепер вкластися година 22 вже до ранку, хоч по малому взагалі не видно що він сьогодні спати збирається - цілий день стрибає :confused:
    То якийсь капець - Влад вже тижні 2 не засинає на вулиці у возику навіть як дуже втомився - йому треба все бачити. А тепер ще й вдома не спить :shout:

3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

маю таке питання:
    скільки часу ваші дітки, яким 4-5-6 місяців, витримують неспання? тобто від прокидання до наступного засипання? і чи завжди той час приблизно однаковий?

в нас 1,5 год максимум, тобто після 1 год вже починається сонне ниття, значить треба або дуже цікаво якось бавити або колисати на руках.
    ну і ми далі мучимось з надмірними відрижками і пуками, тобто зайвим повітрям звідусіль:), яке не дає нам нормально спати ні вдень ні вночі - будить і все, особливо якщо засне під час годування.
    поняття вже не маю що з тим робити... вже починаю задумуватись про прикорм, може він то трохи виправить.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

прикорм точно лишнє, я так думаю, а на животику так і далі нівкакую в сні?
    Мою попердушку тільки отой сон вночі на пузі і рятує.

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

ми теж лише на животику спимо і навіть у візку) і теж дуже добре їй все відходить

6. jMoondance

jMoondance Member

В нас витримувала 2-2,5 год. Зараз довше))

Надіслано від мого GT-S7562, використовуючи Tapatalk

7. oksumoron

oksumoron Active Member

ми з народження спимо на спині, тепер почав спати трохи на боці, сам собі катуляється, а як почати спати на животику? сам ще не вміє перевернутися, хіба пробувати його так класти вночі, коли в нього сон сильніший?
    а ще, цікавить чи ще в когось так дітки зриваються у сні? в нас в обід з тим трагедія, якщо спить на ліжку, то буває і що 15хв, а буває що і через годину може почати ні ж того ні з сього плакати! і найгірше, що він спить, я не можу його добудитися! деколи так і 10 хв може по колу: плакати- засинати, а потім, раз, і проснувся і вже сміється! у візку, то просто просинається, трохи переляканий в перші секунди, але як бачить мене, то зразу стає спокійний!

8. Raven

Raven Мама малятка

нам ніц не поправило

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а моя малявка зовсім відмовляється спати. ні з цицею, ні в ліжечку, ні в нашому ліжку. то просто капець((( в візочку і мови нема про спання. єдине місце де засинає, то слінг. то так ходжу з малим гуляти трошки. а як вдома її приспати, щоб щось їсти приготувати чи старшому увагу приділити?

10. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Остнні 2 ночі стає що години ,а вчора був жах, що вдень, що вночі, така капризна була ,шо я вже не знала що з нею робити...Можливо на зміну погоди так реагує, на дворі теж не спить, ні у візку, ні в слінгу ,тільки на руках ,хоче все бачити, роздивлятись. Жару переносить погано ,ніяк не можу збудувати собі якийсь графік. У день спить максимум годину, деколи слухаю як дітки сплять по 2-3 рази на день від 2-х годин і техесенько заздрю...Ех, мусимо перерости чи як, не знаю

11. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

аналогічно!!!! в нас з народження денний сон то щось....спасав візочок, слінг, тепер все їй цікаво , короткими пересипами якось дотягуємо до вечора

12. Naama

розумію
    У тебе теж постійно на руках? бо мені кажуть, оо, привчили, тепер маєте, але я відчуваю, що не на руки вона хоче, а бачити все.

13. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

так, пампулятко постійно на руках моїх, вечором чоловік носить-розповідає, сподіваюсь що то такий період)))

14. Naama

і я так думаю)))

15. invisible

invisible Well-Known Member

Пам'ятаю мені в свій час теж було трохи тяжко в період 4-6 міс. Теж постійно на руках, постійне ниття, бо зубки пробивалися, але вже після 6 міс почала більше іграшками бавитися. В мене не повзала і довго не сиділа, то "ручний" період дещо затягнувся. Коли дитина матиме змогу самостійно досліджувати світ, то вона не буде вже весь день на руках. Спала в мене теж завжди по 40 хв, і ніколи по 2-3 год. Навіть зараз як перейшла на одноразовий сон, то зазвичай максимум 1,5 год. Так що всі діти різні. І кожен період різний - по-своєму тяжкий і по-своєму прекрасний :)

16. Naama

Я теж всім так кажу, от сяде, насиплю і грашок, перейдемо в прогулянкову коляску і буде по-іншому. Люди дивляться з жалістю, вічно з нею на руках ,а мені дивно, бо мене це не нервує аж так сильно, звичайно хочеться, щоб спала на дворі по-більше, ну не виходить, то нічого не зроблю. Часто ми гуляємо десь під деревом, буда коляски опущена, і дивиться на гілки, а як десь треба піти ,то ламаю гілки і вішаю ,щоб вона бачила)))Вдома простіше, маємо шезлонг ,то вічно зі мною, я все роблю вдома, ї їй цікаво ,бо "маячу" перед очима))) Всі діти різні ,ну от в нас так пізнає світ.

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

2-3 години? Про таке хіба мріяла. Зато тепер може і 4 години проспати, а може і 1,5 то вдома. На вулиці 40 хв досі.

18. Bulbashka

Bulbashka Active Member

В перші місяці Сашка я мріяла тільки про одне..СОН. Мрією було виспатись хоча б 1 ніч спокійно. Тепер щось подібне, що не ніч, то кожна краща іншої. Крутиться вертиться, повзе, хниче, їсть 20 секунд, відвертається і так по колу.
    Надіюсь, що це так наші верхні зубки лізуть, бо вдень теж капризний дуже.
    А взагалі діти, які сплять цілу ніч, то для мене фантастика, не уявляю як це :girl_in_dreams: Моє шило через 2 години сну вже просинається їсти, а під ранок то взагалі що 15 хв.
    Скажіть, що це пройде, а то чоловік зранку вже боїться до мене підходити, така я нервова і невиспана :umbrage:

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

То певно всі Сашуліки такі:girl_haha:
    В нас ідентично. Будиться часто, постійно вертиться, а під ранок циця нон-стоп...
    То триває вже біля місяця. В може і довше, а може і завжди...))
    Коротше, я не пам'ятаю коли моє чудо спало довше 2 годин.
    Ні, брешу, один раз на днях (чи то на ночах:girl_haha:)було що прокинувся один раз!!!Один раз, дівчата! Я вже сама прокидалась вночі і незнала що то робиться))
    І на ранок був сухенький. Тобто я зробила висновок, що Сашко частіше прокидається коли пісяє, ніж поїсти. Отак.
    Ну і в нас зуби. Вічні зуби. Я ті спання постійно на зуби списую, а тих зубів вже 4 місяці не видно. Ну інших причин придумати не можу, то нехай будуть зуби:girl_in_dreams:

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Можете Дентокінд спробувати якщо турбують зубки, він гомеопатичний, я малій давала один час при прорізуванні зубів, нам його радили)