Відповідь: проблеми зі спанням нє, різні діти є, моя спить однаково, що у ліжку, що зі мною коли я мала грипу з температурою, приколисував чоловік з дурником, але на час прокидання поїсти то не впливало
Відповідь: проблеми зі спанням Боженько, сьогодні підйом в 5.45. ну то капці. а до того тиждень не раніше 9 втсавав.
Відповідь: проблеми зі спанням діти на ШВ і з дурником мають стресовий сон, тому *заганяють* себе в глибокий сон воно вам треба?
Відповідь: проблеми зі спанням То якщо трошки і разово. А якщо довготривало, певно, вплине. але ??? Тому краще не експерементувати..
Відповідь: проблеми зі спанням )))хотіли-с ти мати дитину. в нас все аналогічно. бачте, ми тут спочатку боремося за успішне ГВ, думаєм, щоб малявці було якнайкраще біля мами(бо лише там їй найкраще), а тепер вже шукаєм в цьому якісь проблеми. Мене це не турбує поки, але вже раз довелось задуматись, бо залишити малу з ким-небудь не реально поки-що, власне через те, що без мене не засинає.
Відповідь: проблеми зі спанням мама завжди шукає собі щось, через що можна попереживати))) то з мого власного досвіду. бо в мене малеча перші два тижні також спала довго, я "маялася", будила, вона кричала і так по колу, потім я знову переживала, бо вона почала спати по 25-40 хв. і таке тривало до 2 років. мені не вгодиш) може хоч цього разу виправлюся? я не пам"ятаю коли залишила доню вперше, але те, що вона поводить себе з татком, бабусею чи дідусем зовсім по-іншому, це факт. дітки то такі маніпулятори)
Відповідь: проблеми зі спанням А вона і не має засинати з кимось, коли мама (і циця) поруч. Хоча після 9-ти місяців дитину можна спокійно залишати з дорослим ( з добре знайомим, адекватним, який заспокоїть, підколисає якщо треба) і на дений сон. Поступово, м*яко.
Відповідь: проблеми зі спанням і тут в мене назріло питаннячко. Поділіться "річні" мами і старше, як тепер у вас виглядає денне/нічне спання? Звісно, то все індивідуально, але маю таку наочність. Племінник 11років (гв 2.5р, спіл.сон)до сьогодні не може без мами. Пс. якщо що, модератори перенесіть, будь-ласка, в спільний сон.
Відповідь: проблеми зі спанням мій відмовляється засинати без мене. винятки бувають скорше як виключення коли він раптово в тата під боком засинає. але я не можу сподіватись що лишу на денний сон і його залюляють. більше того, якщо прокидається і нема циці одразу то сильно плаче...
Відповідь: проблеми зі спанням Мій малий біля бабусі засинав вже кілька раз, при чому вона його особливо не люляє. Отак бавились, вона побачила, що Сашко спати вже хоче, притулила, трохи погоцала, чи поспівала і він засинає в момент)))) А біля мене, то цицю буде довго і нудно їсти, вставати, тікати, знову приходити. Але то стосується лише денного сну. На ніч - тільки біля мами і вночі лише маму давай. Ну але я всеодно довше як на 2-2,5 годин не лишала, бо цицю захоче, звичної їжі їсть дуже трошки, навіть як голодний. Ну і ще у візку на прогулянці реально щоб заснув.
Відповідь: проблеми зі спанням Нічний сон розпочинаєтья десь в 22-23 годині. Засинає доця біля циці, при цьому іноді робимо перерви в цицяні, щоб поскакати і покрутитись по ліжку (в такі моменти мої сили йдуть на те, щоб Дзвіня не приспала мене першу, бо сама має великий ризик звалитись з нашого ліжка). Процес засинання триває від 10 до 45 хвилин з моменту вкладання(нямцяння). Якщо не дуже хоче цицятись, то просто глажу доні спинку, ніжки, волоссячко. Це її трохи заспокоює та розслабляє. Коли засне, перекладаю її в своє ліжечко, в якому вона спить до першого прокидання. Оте перше прокидання відбувається останнім часом через 40 хв від вкладання, рідше через 1,5 год (це потолок). Тоді я забираю доцю в наше ліжко, даю цицю десь на 5-10 хв і далі вона спить десь 1-2-3 год. До тих пір поки не було зубів, під час першого пробудження, допомагало дитині заснути підколисування татом у дитячому ліжечку, тепер мусить бути циця і все. Не колишемось взагалі. Добре спить десь до години 4-5 (з підсосом), потім десь до години 7 трохи крутимось, хничемо. І в сьомій або встає, або добре засинає ще на годинку ---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ---------- Денний сон тільки зі мною, і тільки в ліжку. Двіччі на день. Тривалістю до 2-х годин кожен. Заснути може і з кимось іншим, якщо у візочку, та довше 30 хвилин спати не буде.
Можете почитати ось цю тему й пошукати інші матеріяли про те, які психологічні проблеми виникають у дорослому віці, якщо в дитинстві дитина відчувала замало тепла й маминої близькості. Дітки ростуть дуже швидко, хоч у той момент і здається, що ніколи не виспишся. Якщо спить удень, спіть разом з нею вдень. Вони маніпулятори в більш дорослому віці і то, якщо дорослі навчать. А так вони просто мають різні потреби.
Відповідь: проблеми зі спанням Нам 11 місяців і малий може спокійно засинати з татом, як на денний так і на нічний сон. Муж, коли бачить, що малий хоче спати, бере його в ерго, танцює з ним по хаті і малюк там засинає, але це рідко буває, переважно мама та циця. Я навіть не уявляю , як то дитина спить у своєму ліжечку, я настільки привикла спати з малюком, мені це дуже комфортно і я висипаюсь дуже добре, попри то, що малий може вночі їсти до 8 раз. Дівчата бережіть ГВ і спільний сон, поки маєте можливість, це ж така радість ті маленкі клубочки біля нас, вони ж так швидко ростуть, потім того вже не буде, а ми ой як будемо за цими моментами скучати.
Відповідь: проблеми зі спанням Мамадарагая, Влад з мене вирішив познущатися з тим спанням. Почалося ще вчора ввечері – ліг він 3 раз за день спати (зазвичай спить десь з 19 до 20, а то вклався о 20.15 і вирішив собі що то вже до ранку .Проспав 2 години і то так міцно, а десь о 22 я зрозуміла що то він вже собі нічку влаштував. Переодягнула йому памперс (малий, звичайно, прокинувся, поскандалив, але зробив вигляд що знов спати вкладається). Як потім виявилося, ті 2 години то було все його нормальне спання за цілу ніч – до 3 години вовтузився, їв, скандалив – і так по колу. А з 3 до 4 взагалі прокинувся і вирішив поспівати і пострибати трохи :dance: , а далі до самого ранку знов циця-скандал-циця. Я вже не могла дочекатися коли та ніч закінчиться – все одно не можу заснути – то гойдаю, то за ногу тримаю щоб не перевертався і не втікав. Сьогодні вдень продовження того «балету» - поспав на вулиці вранці 1,5 години до 12 – і усьо... Після обіду знов скандалив і тільки–но в 17 вклався. Я вже не знаю чи то він собі так радикально на 2 разовий сон переходить, чи то ті зуби (яких ще жодного не видно). Цілий день сплю на ходу і очікую ще однієї «веселої» нічки - Влад останнім часом взагалі вночі заледве 8 годин спить (з 23 до 7) - враховуючи цицяння по 5 розів за ніч - я за той час геть виспатися не встигаю :8: . Все чекаю коли моя дитина продовжить собі нічний сон хоч до 9 ранку
Відповідь: проблеми зі спанням Акіна, я Вас розумію. Теж таке було... Пройде, чесно! А взагалі я також прийшла пожалітись на свою сову... Спить вдень знову по 2 рази а на ніч вкладається не раніше 2-ої. І то тааак біситься, стрибає, на ліжко падає, іграшки розкидає і тп. Я вже холодна з того. Зранку дрихне довго і з ним бо ж так спати хочу що не можу відірвати голову від подушки. Може якось можна посунути його графік? Будити раніше не варіант - ляже ще доспати. Було таке, що лягав в 2-ій а в 6-ій вставав, то через 2-3 години лягав знову (то помимо звичного денного сну)
Відповідь: проблеми зі спанням Тобто як до циці приконектится трохи "заговорювати" і відволікати щоб в процесі не відключився? (бо В засинає тільки і завжди при циці) Завтра спробую...
Відповідь: проблеми зі спанням відтягнути час засинання на перший сон, так аби був десь посередині дня. Відтягнути як придумаєте, можна взагалі цицю не давати - повести в парки-развлєкалки. А потім як набігається, то й відрубиться у підгаданий час. В нас би таке пройшло.
Відповідь: проблеми зі спанням спробувала. відтягнула перший сон до 2.30, спав близько 2,5 годин. На ніч вклався в 12.30. Ну добре що хоч не в 2-ій.... Подивимось як завтра буде.