Відповідь: проблеми зі спанням Моя молодша теж трохи смоктала пальчик, аж прицьмокувала. Мені не дуже то подобалося, але потім (виявляється) я забула про то, бо почитала вас тут і згадала за той пальчик, і не пам'ятаю, коли їй то минуло. Тепер часом просто пхає пальці в рот, горло і бавиться так, але то в неї зубки ріжуться.
Відповідь: проблеми зі спанням Як ваші діти реагують на цю погоду? Моя мала останні кілька днів знову спить 2 рази замість одного. Причому хоче спати вже через 2,5-3 год. після прокидання, хоча вже витримувала інтервал 4 год. до обіднього сну. Он зараз дрихне... І капризна страшно нині, все їй не так, все не получається, злиться. Думаю, чи то погода, чи зуби, чи що...
Відповідь: проблеми зі спанням Моя Даруся сьогодні весь день дрихне. Якби не будила погодувати то певне б і не вставала.
Відповідь: проблеми зі спанням А моя сьогодні влаштувала мені бойкот сну, заснула вчора в 22 прокинулась в 6 ранку До 16 не могла вкласти, вже і нагулялися і набавилися по зав'язку, думала от надовго засне, а де там - через 40 хвилин підірвалася і кричить "АБИ! аби аби!" (фарби) то капець, годину помалювала тепер хандрить, нервується і вже ні туди ні сюди з тим сном, може хоч вночі буде спати.
Відповідь: проблеми зі спанням у мене сплюшок: ми на одноразовий ледве-ледве перейшли у 1 рік і 6 міс)))
Нам вже рік, але про одноразовий ще навіть не думаєм. В 7.00 встає і в 9.30 вже знов лягає. То так, щоб спати один раз в день, то ще треба хоч до 12.00 дотягнути, до того нам ще дуже далеко. Всі дітки індивідуальні.
Відповідь: проблеми зі спанням а в нас ще трьохразовий по годині, деколи менше.. з перервами думаєте варто перелаштовуватися на двохразовий? нічний сон 8..9годин
Відповідь: проблеми зі спанням моя, може б , і досі ще лягла 2 рази))) але , мені зле, день дуже тоді розбитий ( спить тільки вдома), важко щось спланувати у гості теж не підеш толком, бо одразу вже тре ложити спатки до слова -чоловіковому похреснику 2,4р - теж спить ще 2 рази))
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата, моє мале тепер спить 1 раз вдень, от сушу собі голову чи не зарано ще?
Відповідь: проблеми зі спанням Моя в 9 з половиною місяців ще спить три рази. Я б не проти на 2 перевести, але не хочу дитину форсувати. Сподіваюсь, сама скоро перелаштується.
Відповідь: проблеми зі спанням Дітки самі собі регулюють. Як йому так добре, значить, не зарано. Мій Дарко дуже рано перемкнувся на одноразовий денний сон, а в 2 роки перестав спати в обід взагалі. І ніколи не спав 12 годин за день після року. Натусик теж швидко досить перебудовувався, а от Мелася - то малий сплюшок.
Відповідь: проблеми зі спанням Моєму малюку 1 міс. Зі сном зараз дивне щось відбувається, спить дуже мало: підряд спить 4-5 год, а сьогодні вночі заспунькав аж на 6,5 год, а протягом дня практично не спить, де-не-де 1 на 30 хв - 1 год буквально кілька разів два чи три! Ну і як цицю гамає, то може там щось і дрімає. Читала, що малюки мають спати 17-20 годин в такому віці, а мій навіть 10 год не набере за добу, навіть на вулиці неспокійно спить, крутиться. А саме основне і смішне, що до 2 тижнів він так багато і довго спав, що я навіть будила його, аби поїв.
Відповідь: проблеми зі спанням Ну якщо дитина у 10 міс.спить один раз це нормально. Вчора якраз із знайомою за то говорила, то в неї малий так і спить. Моя спить 4 рази по-пів години, всі кажуть що багато, а мені нормально.
Відповідь: проблеми зі спанням Аналогічно. Вночі довгі сни по тривалості а вдень по 15-20 хвилин. І так весь час. Я трошки слінгом рятуюсь, тоді сон вдень до години може тривати. А чому ви думаєте що тут щось не так? Не всіж діти сплять, як книжка пише. Але я не жаліюсь, зате ночі спокійні. З Ромчиком про таке хіба мріяла. Вночі протягом двух місяців будила на годування її я, і от сьогодні третю ніч вона нарешті вже сама прокидається поїсти.
Відповідь: проблеми зі спанням В мене мала спала аналогічно, вдень 15 - 30 хв. А вночі , тільки поїсти будилась і знов засинала. Тому нема чого хвилюватись, це просто такий сон.
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата, маю таке спостереження. Спілкуюсь вже з багатьма мамами, і виходить так, що ті дітки, які мають дурника і сплять окремо від мами - майже всю ніч дрихнуть... ну а ті, що біля мами, часто прокидаються. Як же ж так? виходить що маленька, відчуває молоко, і тому прокидається частіше? я розумію, є різні дітки, у всіх різні потреби... але от вийшла в мене така статистика...просто я не висипаюсь(9 місяців дитині, а може за ніч цмокати груди по 8 разів) , відверто кажучи... сплю з донею... а виходить, що спали би всі міцніше, якби окремо були? І вже дійсно, моя доня звикла засинати таким чином, щоб я була поруч, з цицею... в ліжко перекладаю - прокидається. І якийсь стопор в мене перед тим, щоб як то кажуть, перевчити її...не знаю що і думати, що робити...