Відповідь: проблеми зі спанням У нас теж ця ніч дурдом була. Цікаво. Ну в принципі мала хворіє, але вночі температури не було. Попередню ніч була 38,5, то спала спокійно. А цю кілька разів будилася і дуже сильно плакала і кричала. Цицю не брала. Мусила її по всій хаті носити і аж тоді заспокоювалася. В нас таке вперше було.
Відповідь: проблеми зі спанням Оооо... Як знайомо ((( у нас таке було і вже не раз. Мені таке наші коліки нагадує, коли малий просто кричить... Навіть очей не відкриє і ніякі забавлянки, носіння і тд не помагають. А я маю тяжку добу через той нежидь Влад цицю майже не бере... Тобто і не засинає біля циці. В ітозі вчора на ніч заснув в 1.30, сьогодні на перший сон мусіли гуляти (він на вулиці не дуже добре спить, але як хоче спати то у візочку добре засинає) і то заснув тільки через 1,5 години вже аж в 2 і проспав рівно 40 хв. На другий сон щойно заснув і теж без циці, носила на руках, спить вертикально на мені. І цііііілий день мені нудить з переривом на возмущонний крик (((
Відповідь: проблеми зі спанням от мене то власне і схиляє до причини вашого спання - стрес від поїздок бо в дітей чіткий поділ на фази сну а якшо глибокий сон довго, то може бути ознакою стресу але якшо нікому то дискомфорту не приносить - то добре
Відповідь: проблеми зі спанням гг...буду знати правда, як я хворіла, то ми три дні в дома сиділи і спав так само, певне за попередні поїздки від стресу не відійшов ну і подружка моя, в неї мала на 4 дні старша за нас, весь день з малою на дворі гуляє, тільки поїсти приходять. а мала, як вставал що 2 години в ночі з народження, так і встає, тому більше схиляюсь до того, що просто сплюха такого маю.
Відповідь: проблеми зі спанням ну кагбе воно так і є - закріплення стресу чи ви думаєте шо стрес минає за годину? я дуже шо ви спите всю ніч, але, знаючи природу і фізіологію дитячого сну, певно б в такому випадку переживала хоча, то може бути такий темперамент
Відповідь: проблеми зі спанням Про стрес згідна. Після перельоту з НЙ до Львова малий два тижні лише спав і їв. Він в принципі спокійний, завжди добре спав, але по прильоту в Україну він реально лише вставав аби поїсти.
Відповідь: проблеми зі спанням ну то певне не достатньо, бо всі дітки по вашим же словам різні, певно ви під словом їздимо собі уявили, кожного дня поїздки в машині по декілкьа годин і т.д Але в загальному в день це максимум до 30 хв. часу проведення машині, все решту це прогулянки на дворі, супермаркет і т.д ну і про літаки то взагалі... чомусь всі навпаки наголошують, про перебування дитини на чистому повітрі і перебування дитини разом з мамою, так їй найкомфортніше, ми і на море плануємо, чи залишити в дома, щоб часом стресу не мав Чи пропонуєте сидіти в дома і не гуляти не їздити, що в дитини стресу не було. І взагалі скільки в середньому мами гуляють з дітками і чи в них стресів нема? приклад своєї знайомої навела ,але то певно в іншу тему ну але то таке в всіх дітки не сплять і в тебе не має, а як спить, то переживай, бо ви як не всі п.с в нас і колік ні дня не було- теж як не всі
Відповідь: проблеми зі спанням Бідна моя дитина, то ж який стрес треба пережити, щоб спати міцно цілу ніч і до 11-12 ранку , певно тре до якогось дохтіра звернутись
Відповідь: проблеми зі спанням або ознакою особливості дитини Ми перший місяць нікуди аж так не їздили машиною, але був в мене період коли дитина лягала спати ввечері а перший раз прокидався їсти в 5-6, і що, в чому стрес? Золоті часи були), але не довго, шкода ---------- Додано в 09:33 ---------- Попередній допис був написаний в 09:32 ---------- я наразі думаю що в нас так на зуби(ікла лізуть в мого вовчика),зуби затискає та довго цицю не бере
Відповідь: проблеми зі спанням Я не спец, але знаю, що якраз коли дитина отак спить багато перший місяць, то якраз відходить від післяпологового стресу. Як там далі, незнаю, ніколи не цікавилась тим, але про перший місяць дитини багато такої інформації зустрічала.
Відповідь: проблеми зі спанням Тоді виходить малого не зачепило, або навпаки подіяло. Бо, зважаючи на те як мій карапуз народжувався, мав би спати собі... А він нє... В пологовому кожні 15 хвилин міняв цицю, то хіба між тим покімарив. Вдома спав по 30-40 хв і прокидався. Але я також чула про таке, що дитина відсипається від постродовогр стресу.
Відповідь: проблеми зі спанням просто для інформації з молочних рік то стосується новонароджених. діти, яким по 2 роки, які сплять всю ніч, то звісно, за щастя. кому лінь перечитувати довгий текст - ще трохи звідти ж
Відповідь: проблеми зі спанням ну от і зрозумій, як правильно, одні кажуть багато не ходити, бо в дитини стрес, а інші кажуть навпаки ходити з малюком, щоб його не було... а ще іншим діткам, які плачуть часто і не сплять заспокійливі виписують, (бо то НЕ нормально) і провіряють все, що можна і не можна, чи в них все в порядку, то що теж те все робити, і дитину заспокійливими поїти??
Відповідь: проблеми зі спанням Просто всьому є розумна межа. Яку має розуміти і відчувати мама. Як в спанні постійному, чи неспанні, так і в активному способі життя
Відповідь: проблеми зі спанням Юля, як на мене, то найкраще знати інформацію і орієнтуватись по власних відчуттях і відчуттях дитини.
Відповідь: проблеми зі спанням ходити з малюком можна по-різному (я про руки-слінг) робити треба те, що каже здоровий глузд
Відповідь: проблеми зі спанням недавно натрапила на інтерв'ю знаного московського сомнолога (спеціаліста зі сну), він загалом досить адекватні речі говорив про сон дорослих, але коли дійшло про немовлят... Приблизна цитата: "багато батьків приходять з дітьми і жаліються що дитина часто прокидається, не хоче засинати сама. Треба щоб вона засинала сама, тоді коли прокинеться сама в кімнаті - не злякається що щось змінилось. Ну то покладіть її саму, поплаче, та й перестане. Все одно більше ніж півтори години поспіль плакати жодна дитина не зможе". Отаке, це спеціаліст зі сну. Вкотре переконуюсь що "дорослим" спеціалістам пхатись до дітей не варто
Відповідь: проблеми зі спанням ви як завжди перекрутили ви раніше писали - ми з малими з маленького всюди і багато їздимо тепер то зменшилось до 30хв в статті мова йде про носіння вдома, про спання разом, коли дитина вас *чує*, шоб дитина була з мамою, а не просто їхала в одному напрямку
Відповідь: проблеми зі спанням і те і друге маємо/ ходимо п.с в слінгу до речі теж любимо поспати дякую, за відповіді і тут і в кармі так і робитимемо, як нам добре з малюком.
Відповідь: проблеми зі спанням тоді в мене питання: а як такий варіант - заколисати дитину біля циці і покласти сплячоютна балкон спати (в коляску)? Ніби нормально?.. Реально, для нас це єдина можливість поспати в обід 1,5-2,5год. Біля циці спить 30-40хв (перевірено неодноразово) і прокидається невиспаним і нервовим... досі не можу зрозуміти "логіки" такого сну...