Відповідь: проблеми зі спанням в нас так було, ну зараз ще додалось побавився, а так і далі те саме. Щодо спання, то ми засинаємо біля циці, потім перекладаю малюка в своє ліжечко, і так він спить всю ніч, засинаємо в 12 год. такий режим в нас від трьох тижнів і до зараз. Іноді, коли чоловік їде в відрядження, можу ночувати в батьків, то спала з малюком, і замітила, коли він спить зі мною, тоді в ночі прокидається їсти, коли в ліжечку то ні. Тому вже і туди привезли ліжко, бо коли разом спимо, зовсім не висипаюсь.. ну і порівнючи наш спільний сон і коли малюк в ліжечку, біля мого, то друге нам зручніше. на гв не впливає ніяк.
Відповідь: проблеми зі спанням Люк ще геть маленький Сашко перші 3 тижні теж лише спав і їв, я навіть до 3 тижнів жодного разу не чула як моя дитина плаче)))) А потім в нас почались коліки, і сон постійний пропав(( Але часто кажуть, що двох однакових дітей не буває)) раз Домчик був несплюх, то Люк може якраз виявитись добрим соньком))
Відповідь: проблеми зі спанням Всю ніч без годування для мене не реально, я будильник собі ставлю, але зазвичай прокидаюсь до дзвінка бо не можу спати Юль, може був би соньком якби мама з цицею не лізла ггг
Відповідь: проблеми зі спанням О, мені то всі розказували і я навіть повірила і чекала-сподівалась, навіть ліжечко знову приготувала про всяк випадок ага, маю двох однакових дітей несплюхів, які добре спали тільки перший день після пологів (навіть не першу добу ) Правда, старша вже десь з півтора року почала спати більш-менш, а з двох взагалі спить цілу ніч безпробудно (тільки від денного сну вже відмовилась категорично).
Відповідь: проблеми зі спанням А в мене Святик в ночі краще спав, а Андрійко будиться і будиться то поїсти, то поговорити))), то м"язи розімяти (чит. поповзати))). Зато в загальному молодший трохи спокійніший, не такий дриг має як Святослав, але маму орендував по повній. Його вже навіть татко перестає влаштовувати, а Святик був дитина циганська, хто брав, до того йшов, а цей весь мамин і усьо.
Відповідь: проблеми зі спанням менший спав першу добу, а другу висів на грудях, на третю добу як з"явилось молоко поїв і спить, а я будила старшого мені тільки на другу добу принесли тому там по-іншому було але нормально спати почав теж після півтора року, денний сон ттт ще є але наніч ми лягаємо дуже пізно
Відповідь: проблеми зі спанням цілком підтверджую. В мене двоє настільки різні, що навіть не уявляла, що так буде: мала в мене спала біля мене в ліжечку, прокидаючись 1-2 рази за ніч, щоб перекусити, а потім спокійнісінько спала собі; з малим зараз все по іншому - спить поруч зі мною, цицяється мало що не кожну годину, я вже навіть не рахую скільки раз за ніч він їв, якось звиклось і спати так навчилась, великі перерви вночі між годуваннями в нас були лише перший місяць, будила його через переповнені груди (двоє діток на ГВ).
Відповідь: проблеми зі спанням то тре вміти Я тепер тільки навстоячки і годую,бо інакше вигинається як зміючка беру одну руки міжноги і тримаю під спинкою,другою підтримую голівку а цицю вона сама захоплює і регулює Дівчатка знову я сюди з тим сном(( Останні три дні мала веселі ночі,бо наїлась дурна цукерок,мало того,що вернулись коліки правда не впевнена,що то від цукерок,малу обсипало і то все тіло((( Сон став жестю,вдень ми тепер "стаємо на місток" і так лазимо по дивані,то тепер Надійка стала таке вичворяти вночі сплючи, мотиляє в сторони головою і робить місток поки не вляжеться поперек ліжечка,я вже і до себе брала і колисала,але засинає нормально,от сплючи таке витворяє...може то нервове чи емоції? Чи було в когось таке і що з таким робити?
Відповідь: проблеми зі спанням Дівчата шо то було цієї ночі. Ми майже не спали, так малий будився і кричав, що просто жесть. Я вже думала може його шо турбує, але ні, вранці цілком адекватна)) дитина, повзає, посміхається, як нівчьом не бувало. А в ночі... Зато я сплю на ходу, башка на взльоті, як то пережити той недосип щось вже мало уявляю... Ще й день такий насичений, стільки справ, а в мене голова квадратова...
Відповідь: проблеми зі спанням без колисання, БЕЗ ФАЗ СНУ, без дурників, дитина спить ВСЮ ніч? ві 12 і до....? котрої? ---------- Додано в 09:44 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ---------- в нас так стрес/зуби/хвороба пересипаються у вас шо?
Відповідь: проблеми зі спанням то , напевно, просто такий сплюх)) у мене у дв. сестри синочок, якому через 3 дні буде 2 роки ще досі спить по 2 рази))) встають +-8 ранку, перший сон +-12-15 год, другий +-18-20 год, наніч лягають десь біля 23))) ГВ було до 1,6 ( завершилось по великій хворобі мами), спав усю ніч, годували о 23 год, наступне вже було в 6 ранку ( без дурника) правда один лікар сказав що то може бути через заспокійливі ліки, які сестра приймала усю вагітність, бо першого разу на 6 міс. стався у неї викидень((((, а дргого разу сестра пролежала всі 9 міс. на ліжку
Відповідь: проблеми зі спанням І в нас ця ніч такаааа була... Спали десь з 1до2 і з 8до9, решта часу їл-и-и-и. Малий цілу ніч цицьку з рота не випускав. І не те щоб дуже плакав, але щось там бурчав, викручувався і гамав без перестанку більше 6 годин! І де в нього стільки поміщається? Зранку Влад «бодрячком» зате я в двері не вписуюся:8:
Відповідь: проблеми зі спанням так, в 12 засинає біля циці, перекладаю в його ліжечко і спить не прокидаючись до 7 ранку ( правда лише на животі спить) в 7 беру до себе годую, і далі або спить зі мною, або знову в ліжечко і далі спить до 9-10-11 год ( як коли) після того 1-2 год. побавиться, полежить і знову спить. та й взагалі протягом дня любить поспати собі довгенько, а як десь їздимо ( ну а то кожний день і багато) то взагалі дитини не чути. спочатку дивувалась, як так може бути, і все думала, коли то перейде в нього але від трох тижнів і до 5 місяців нічого не змінилось, повезло мені але навіть і до трьох тижнів вставав 1-2 рази в ночі, ну і впологовому всю добу спав.. але мама каже, що я така сама була, парвда я на штучному була, а тут мені дивно, що молоко так довго його тримає...але вагу набирає файно вже майже 9 кг. пампушок важить
Відповідь: проблеми зі спанням І без запаху молока, без циці під боком. Бо ж написано, що як разом то будеться їсти...
Відповідь: проблеми зі спанням Та певно зуби, або більше причин на разі не бачу. Тільки шо мамі робити в такому випадку, як давати собі раду, спатЬ то хочеться, ги-ги...)) ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ---------- Мій Святослав спав перший сон в ліжечку. Так, годувала на сон, потім ходила, колисала (як я вже писала), потім клала в ліжечко, там ще доколисувала і так він спав і в такому віці його перший сон тривав мінімум 3-4 год, інколи і більше. Після того як вставав брала до себе і вже не перекладала, досипали разом. А зараз шо, я зара лінива стала, чи то замахана, чи то старію лягаю годувати і все дальше нє помню)). хоча майже завжди собі планую типу от зара малий засне і я встану розвішаю лахи, підготую дещо на завтра і т.д по списку, ага-ага щассс... Тому про ніякі перекладання мова не може іти, навіть якби хотіла.
Відповідь: проблеми зі спанням Останні пару ночей Дарця теж спить не дуже. Маю підозру що на зуби, бо і вдень марудна і якась не така (зубчиків ще не маємо, але видно, що то її турбує) плюс незрозумілі соплі. Та й мамина напруженість навряд чи додає дитині спокою
Відповідь: проблеми зі спанням я теж маю це за причину. то не тільки мамина. то в повітрі. тв, радіо, розмови на вулиці. був дуже-дуже важкий минулий тиждень. от діти по своєму це переживають
Відповідь: проблеми зі спанням в мене таке відчуття вже декілька днів. я напевне погана мама бо думаю що свою місію виконала і на ГВ до 1,9 це таки трохи є. Малий мене в ночі вимучує, хочу його відівчити.Хочу нормально спати сама, без нього. Він з вечора спить нормально а з середини ночі висить постійно на мені. А я на боці спати не вмію, лише на животі(Останні 2 тижні ці ночі то якийсь жах
Відповідь: проблеми зі спанням я теж я дуже-дуже нервова останні тижні, погано сплю, погано почуваюся, не маю сили на дитину, думаю, то все відчувається і виражається по-свому