проблеми зі спанням

Discussion in 'Немовлята' started by duncan, Aug 4, 2007.

1. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Відповідь: проблеми зі спанням

Марудний, тре очі, хниче

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:27 ----------

в нього на нічний сон вже майже режим виробився.Лягає приблизно 22.00-22.30
    Вдень кладу коли дійсно бачу, що хоче спати

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

В нас ця нічка така "весела" була :girl_impossible: Всю ніч хникав, шився, товкся по мені, перебирав яку цицю їсти, випльовував і далі товкся. Кілька раз плакав крізь сон. І що то було? В нас аж такі нічки були всього три приблизно 10 днів тому, коли вилізли нижні ікла + був повний місяць.

3. glasses

glasses Member

Ото в нас була нічка, сподіваюсь це на зубу.
    Від 12.30 до 5 ранку що5хвилин перекучувався і повз по всьому ліжку.
    В мене питання чи ви в ночі даєте пити діткам?Ми на ГВ, але п"є вдень зараз дуже багато.
    Я шукаю причини от того вертіння.
    Бо я все спихаю на зуби,але в рік маємо їх лише 5

4. Orman

Orman Модератор-бомба

мене давно мучить питання, як виглядає колисання?
    Я Варвару не колисала - просто носила на руках (не на сон, а для задоволення), на сон я сиджу/лежу+циця. В рік клала її собі на коліна, обіймала і легенько похитувалась (ну там міліметраж) співаючи колискову. Тобто про жодне "обривання рук" не йщлося ніколи. Зараз просто на колінах в мене засинає, або разом лежимо.

5. Bulbashka

Bulbashka Active Member

От так і колишу. Кладу подушку маленьку на коліна малого на неї і так колишу. На руках теж не колишу....то б певно здуріла. Просто завидую мовчки тим, в кого дитина засинає гарно біля циці. А читаючи форум таке враження, що то тільки ми колишимось :)

6. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

:girl_bye: приєднуюсь
    я зранку досипала зі стисненими зубами, цілу ніч мене не відпускала а вранці, коли прокинулась, ще годину висіла. давно вже такого не було.

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ну у нас щось подібне було))) Брала малого на руки колискою, він смоктав груди і я так з ним похитуючись ходила по кімнаті. але то було, коли вже дійсно марудився і очі тер а спокійно цицю смоктати не хотів- викручувався і тікав. А коли вже трішки задрьомував (хв через 5-10) лягала з ним на ліжко, де він собі далі цицяв і засинав.

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ото і у нас ніченька ще та була.
    Збудився в 2,30 год і повзав, тішився до 4-ї ранку.)))
    З 4-ї спав перебіжками по пів години.
    Зараз підемо гуляти, будем досипати, бо не уявляю як то, він зовсім мало в ночі спав.

---------- Додано в 12:10 ---------- Попередній допис був написаний в 12:08 ----------

Дівчата, а як ви насточки годуєте, ще й колишете при тому?:girl_crazy:
    Я взагалі на стоячи годувати не вмію, а тут ще й заколисуючи...))

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А я довгий час колисала на руках. Брала на руки, циця в ротик і так носила легко погойдуючи.
    А до 4 місяців взагалі просто носила, щоб заснув. Цицю не брав. То було тяжко, але минулось.
    А зараз, десь з місяців 6 засинає біля циці. При чому то стало дуже раптово, коли моїх сил вже не хватало на носіння, я собі поставила за мету навчити дитину засинати біля грудей. І що ви думаєте? Як тільки я налаштувалась на протести і плачі, моя дитина без жодних проблем заснула біля грудей лежачи:) І так засинає досі. Правда на ніч засинання дається важче. Лягаємо спати, він гамає, далі встає, повзає по ліжку в напівпритомному стані вже, щось розповідає, вимучується за кілька хвилин і знову до циці і засинає))) то в нас вже такий ритуал))

І щодо цієї ночі, то в нас навпаки, порівняно було спокійно. Прокидався щопівтори години приблизно.

Як згадаю собі як моя дитина раніше спала... Щодві години їв, а перший сон міг тривати і три години...а я жалілась ще, що часто прокидається))

10. Orman

Orman Модератор-бомба

та йой, дитину на руки належачи (я, правда, і жабкою вмію) і ходиш-танцюєш

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Я то розумію, але як при тому годувати?
    Певно таки до мене не дійде.
    Щойно попробувала, та яке там... цицька туди-сюди гойдається, малому вилітає.
    та ладно, раз нам того нє понять, знадчить так тому і бить.))
    В мене старший, як лягав спати, то спочатку годувався, а потім колисався і так засинав.
    Ладно там до року то ще було так-сяк, а потім такого хлопаку попробуй колиши. І то без подушечок, колін, а треба було ходити по хаті і махати ним і то чим сильніше, тим краще, або якщо на сидячи то тільки на витягнутих руках...
    Андрійчик засинає біля грудей. Але я думаю це тому, що від початку у нас так пішло, я сама швидше від нього засинала і він мабуть так звик, а Святослава ми самі навчили от так махатися на сон, бо то дитина, треба колисати.))

12. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

13. Plenilunio

в 5-6 місяців тільки так і було... зараз інколи ))) але також тільки до стану дрьому - тоді спокійно на ліжко і так біля циці засинає )))
    Ще може випустити цицю, повернутись собі на животик і так ще трохи покрутитись і заснути :girl_bye: То аж дивно, бо звично що тримає цицю ще півгодини-годину))
    І ще хотіла написати... Бачу по свому малому, що в нього подовжується перший сон (останні 2 дні спить 2-3 години з "підсосом"), а от другий набагато коротший 40хв - макс 1,5 год. Може він так собі вирішив перехід до одного влаштувати? :)
    Подивимось, як воно буде далі...

14. natorella

natorella Well-Known Member

нє, в якій позі? якшо тримати на витягнутих руках - то так

15. Plenilunio

В мене малий, якщо так робити то чіпляється за руки/футболку так ніби думає що впущу ))) при тому що коли дуріємо і так махаю - то сміється ))))

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

17. Plenilunio

А ще мене часто фітбол рятує ))) он щойно малого "жабкою" на фітболі з цицею "заколисала". І вночі, коли в малого зуби лізуть і часто стогне чи прокидається а я такаааа сонна, що просто ходити з ним на руках небезпечно, то сідаю на фітбол легенько підстрибую.

18. Raven

Raven Мама малятка

він мене постійно рятує, якщо мала біля циці не закомариться

19. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

плачі я не можу ігнорувати, бо вони один одного заводять і заходяться сильно.
    Як тільки починають плакати, то беру на руки і заспокоюю і одразу або в шезлонг, візок, на ліжечко чи на підлогу на живіт, чи собі на коліна і іграшками бавлю.
    Багато способів, але на руках власне носимо лише коли плачуть.
    Коли не на руках, то з ними часто поруч - спілкуємося)

Старшого, пригадую, тягала чомусь цілими днями. Напевно так привчила, що тільки клала, то він плакав... навіть спав на руках чи на мені.
    Тепер бачу, що діей не обов"язково на собі тягати.

в моїх повіки стають такі набрякші і червоні, і очка вузенькі.

---------- Додано в 14:47 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ----------

я часто когось біля грудей тримаю, а другого у візку гойдаю))))))))))))))))))))

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Не думала, що таке буде, але я перші дні будила малявку, бо груди прям лопали і то так дивно було дивитись- спить дитина й спить аж скучно, що вночі, що вдень, з старшим такого не було, але вже ніби і з меншим пройшло, сьогодні цілий день на руках спить ггг
    Мене цікавить інше, прокинувся-поїв-покакав і вирубався, я буджу-мию-годую-покакав-заснув і так по колу, то тільки в нас таке?